9.5.2015

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 2

Katsellaanpas lauantain ratoksi roskia, edellinen postaus on ollut 18.3.

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.




Irohan hoitavat hanskat, persikan tuoksu oli näissä aivan ihana ja voisin käyttää toisetkin. Sain nämä arvontapalkinnon mukana.

Baehr vanilja-kookos käsirasva. Käytin koko näytteen kerralla ja imeytyi todella nopeasti. Tuoksu ei ehkä ollut miun mieleen, mutta muuten ihan ok. Tämän sain CesarsShopin tilauksen mukana.

Oriflamen yövoiteita, joista kaikkein parhain oli tuo Oxygen boost. Vital definitionissa on kamala tuoksu.

Essencen PureSkin mustapäälaput nenälle. Tujumpia verrattuna Niveaan, mutta halvempia + saa valita ottaako nenälle vai otsa/leuka - paketin.




OPI Avojuice Cran & berry, käytän näitä usein vartalolle, sillä ovat sopivan pieniä esim. matkalle. Tuoksu ei ole kovinkaan mieluinen.

Dermosilin käsienkuorinta. Enemmän tämä muistutti rasvaa kuin kuorintaa, sillä kuorivia ainesosia tässä oli todella harvassa, siksi käytinkin tämän nopeasti loppuun.

Dermosilin Vitamin E -käsirasva. Hyvin mitäänsanomaton tuoksu. Käytin tätä iltaisin puuvillahanskojen kanssa.

Essence Repair -käsirasva. Essencen perusrasvoista kaikkein parhain. Imeytyy nopeasti, eikä kädet ole lähmässä.

Yves Rocherin asetoniton kynsilakanpoistoaine. Tykkään, tehokasta :) Harmi vaan, kun pitää nykyisin tehdä aina tilaus, kun myymälä lopetti Joensuussa.

Nivea Pure & Natural - vartalovoide. Hyvin mieto, neutraalituoksu. Kelpasi miehelle selänrasvaukseen.

The Body Shop Strawberry - käsirasva. Aivan ihana tuoksu! Käytin tämän parissa viikossa loppuun. Voisin ostaa uudelleenkin.



Herbina Fresh - kasvovesi. Ihan ok, ei ole kovin kallista, joten voisin ostaa uudelleen.

Avon Naturals Moisturizin Smoothie Face Mask - raspberry. Todella riittoisa. Ei ehkä niin vadelmainen tuoksu kuin toivoisi, mutta ihan käyttökelpoinen :D

Method Mickey Mouse - vaahtoava käsienpesuaine. Tämä kesti todella kauan, suhteellisen pieneksi pulloksi. Ihan liian riittoisaa miun makuun ja loppua kohti meinasi jo hermot mennä, kun aina vaan vaahto tuli :D Mutta kiva tuoksu.

The Body Shop Vitamin E -kasvovoide. Tuli joulukalenterista ja tykkäsin tästä paljonkin, samoin siitä yövoiteesta. Voisin ostaa täysikokoisena molemmat.

Oral B 3D White Luxe - valkaiseva hammastahna, minkä käytössä en kyllä huomannut mitään eroa tavalliseen.



Joanna vartalonkuorinta - appelsiini. Tämän sarjan kaikki kuorinnat on ihanan tuoksuisia. Tämä toi mieleen Jaffan.

Avon Naturals Cherry Blossom - suihkugeeli. Hyvin mieto tuoksultaan.

I Love... Cinnamon Swirl. Todella jouluinen ja kanelinen suihkugeeli. Onneksi loppui nyt, eikä kesähelteillä.

Avon Foot Works jalkakuorinta - kirsikka. Viime kesän kausituote ja aivan ihana kirsikantuoksu, todella kuoriva. Tämän kesän tuoksu onkin ananas.

Klippoteket Coconut & Vanilla - suihkugeeli. En suosittele ostamaan näitä minikokoisia. Jouduin kaksin käsin käyttämään tätä, kun yhdellä kädellä ei tullut mitään, todella jäykkää muovia.

Schwarzkopf BC Bonacure hairtherapy Hair & Scalp shampoo - rose oil. Tykkäsin tästä tuon ruusuisen tuoksun vuoksi, on myös hyvin pesevää. Ei ollut miehen suosiossa "eikö ole mitään muuta kuin tuota?".



Avon naturals colour moisture treatment mask - pomegranate extract and camellia seed oil. Taitaa olla ainoa Avonin hiusmaski Naturalsilta, joka on tuubissa. Muut onkin sitten kannellisessa purkissa ja PS sarjassa on sitten tuubejakin. Tuoksu ei ole tässä ehkä kaikkein parhain, mutta toimii.

Avon 2 in 1 shampoo & hoitoaine - apricot & shea. Olen löytänyt suosikkisarjani Avonilta. Aprikoosi on ihanan tuoksuinen ja tulee mieleen kouluajat, kun tehtiin Sacher -kakkuja. Käytän kuitenkin vielä erikseen hoitoainetta/hiusnaamiota, sillä yleensä nämä 2 in 1 -tuotteet ei tehoa.

Garnierin todella, todella vanha All in on BB. Joutaa pois, sillä on miulle tumma :D

EuroShopperin vanulappuja. Luottovanuja.







Löytyykö tuttuja tuotteita tai omia suosikkejanne?





4 kommenttia:

  1. Musta tuntui, että tuo Method mikki hiiri saippua kului uskomattoman nopeasti. Tykkäsin tuoksusta ja onhan tuo hauska pullo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla taas päinvastoin! Lopussa aloin pumppaamaan sitä aina kahdesti, että joskus loppuisi. :D
      Yksi löytyy vielä kaapista, muistaakseni mansikka.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Joo, vaikka aikaa ei nyt kovin paljoa ollut, melkein pari kuukautta, niin kyllä sitä aina jotain loppuu :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)