21.7.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 22

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."





Desert Essence Lemon Tea Tree -shampoo. Tämä ei yltänyt suosikkini Sicilian Lemonin tasolle, mutta pesee hyvin, kunhan vain hiukset ovat märät läpikotaisin, muuten ei tapahdu mitään.

Happiness Is Sparkling Tangerine Mango -suihkugeeli & kuorinta. Ihan mukava tapaus, todella riittoisa pakkaus. Nykyään tätä merkkiä löytyy harvoin mistään, joten siitä pienoinen miinus.

Dove Nourishing Secrets vahvistava hoitoaine. Ihan ok, tuoksu aika dovemainen ja tästä jäi tuoksu myös hiuksiin. Selvitti kivasti hiukset.

Dermosil -hiusnaamio. Joulusetin hiusnaamio, joka muistuttaa tuoksultaan aurinkorasvaa :D Ei yltänyt suosikiksi sen vuoksi. Tuoksu jäi tästäkin hiuksiin, mutta ei niin kauaksi aikaa kuin Doven hoitoaineesta.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry -suihkugeeli. Tuoksuu Lidlin vadelmalimulle, tykkään. Tätä saa yleensä alennusmyyntien aikaan ostettua.

Dermosil Mandarin ja Red Orange -suihkugeelit. Kivat, tunnistettavat tuoksut. Jos ei halua ostaa isoa pulloa, niin näistäkin riittää testattavaksi.




essence Honey Care käsienkuorinta ja -naamio. Voit lukea näistä lisää täältä.

Yves Rocher -kynsilakanpoistoaine. Ihan peruskauraa. Ujutan aina näitä Yvesin tilaukseen mukaan.

Sally Hansenin ja jonkun toisen valkoisen lakan sekoitus. Tämä alkoi muuttua venyväksi ja lakkakerroksen päälle tuli keltainen, läpinäkyvä kerros. Kuivatin tämän ja viskaan pois.

Dermosil päällyslakka oli tosi hyvä! Pysyi juoksevana loppuun asti. Hienoinen miinus siitä, että tämä ei taida kuulua enää valikoimaan.

Mavala Minute Quick-Finish. Tykkään. Tätäkin löytyy aina jemmasta.




Dermosil Ihoa tasapainottava seerumi. Itselläni on rasvoittuva iho, sekä ihohuokoset ovat näkyvillä etenkin nenässä ja poskien yläpuolella.  Tämän pitäisi mattapintaistaa ja auttaa ehkäisemään ihohuokosten laajenemista. Minä en huomanut mitään eroa. Iho kiilteli tämän laiton jälkeenkin, eikä mitään mattapintaisuutta tullut, ihohuokosetkin oli samalla tavalla kuin ennenkin. Lisäksi tästä katosi etiketin tekstit, vaikka en tätä missään mukana kuljetellut.

Avon Clearskin salisyylihappoa sisältävä kuorinta. Tätä käytin säännöllisesti päivittäin, eikä tämänkään kanssa tullut mitään näkyvää tulosta.

Garnier SkinActive Moisture Bomb -päivävoide. Tosi kiva, riittoisa ja pullon saa "hissi" mekanismin avulla täysin tyhjäksi.

Herbina Moisture Balance -kasvovoide. Tämän käytin yövoiteena, johon se sopii myös. Tämäkin on todella riittoisaa.

Avon Aloe & Cotton -kasvonaamio. Parhaimpia tuotteita Avonilta. Näitä löytyy jo jemmasta.

The Body Shop -silmämeikinpoistoaine. Tästä tykkäsin suuresti. Yhdellä vanulapulla sain molemmat silmämeikit ripsareineen pois.

Lumene silmänympärysvoide siirtyi toiseen purkkiin, joten ei ole virallisesti loppu. Mutta ihan perustavaraa.

e.l.f Tone Correcting Powder, sävy Cool. Tästä tykkäsin kovasti, nämä puuteriversiot on kivempia kuin ne palleroiset vaikka sama idea onkin.




Yves Rocher ja Pirkka -vanulaput. Yves Rocherin vanut on tikattuja, joten ovat tukevampia eivätkä nöyhtää.

Pepsodent White Now. Vaniljanmakuinen, ihan perustahna.

Jamela Under-Eye Masks. Hauskoja tapauksia, mutta en huomannut mitään eroa.

Missha Pearl -kasvonaamio oli tooosi kiva! Voisin ostaa uudelleen.




Yves Rocher ja The Body Shop -kylpykuutioita. YR:n kuutioita saa aina, mutta nämä TBS kuutiot olivat viime vuoden jouluna myynnissä. Näistä suosikkini on Yvesin vadelma sekä sitruuna-basilika.

Muutama näyte, mutta ne eivät kovin erikoisia olleet.






 
Oliko joukossa tuttuja tuotteita?
 
 
 
 

8 kommenttia:

  1. Mukavasti loppuneita. Tykkään lukea tällaisia:)
    Herbinan Moisture Balance voide on tosi hyvä. TBS:n silmämeikinpoistoainetta taidan kokeilla, kun yleensä jämähdän yhteen ja samaan, joten eiköhän voisi välillä avartua senkin suhteen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on muistaakseni myynnissäkin ihan tuota pientä kokoa jos ei isoa halua ostaa ;)

      Poista
  2. Parasta on aina kun saa käytettyä jonkun tuotteen loppuun! :D Oon jotenkin tosi onnellinen kun saan heittää tyhjän shampoo-pullon pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoiden loppuminen on parasta, samoin suihkugeelien :D

      Poista
  3. Minäkään en pidä tuota Dermosilin tasapainottavaa seerumia mitenkään erikoisena. Myöskin se pipetti on huono moniin muihin verrattuna =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä kummoinen :/ Iho näytti samalta kuin ennen tuota, eikä hillinnyt kiiltoa tai muutakaan, pöh :(

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)