6.11.2021

Boxycharm lokakuu 2021 | Spellbound

Lokakuun Boxycharm on täällä!

Tällä kertaa teemana oli Spellbound, tosin boksin sisällössä se ei kovinkaan näy. Mutta mennään nyt tuotelistauksen kautta itse asiaan.







Sisältö:

- Glow Recipe | Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops (34$).
- Laura Geller | Spackle Skin Perfecting Primer: Hydrate (32$).
- Hanalei Beauty Company | Matte Bronzer (25$).
- Haus Laboratories | Glam Attack Liquid Shimmer Powder (20$).
- Julep | Makeup Remover Towelettes (20$).


Arvo kokonaisuudessaan: 131 $.





Voihan primer! Toinen kuukausi peräkkäin, kun saan primerin :D 
Merkki on sentään eri. Laura Geller Spackle Skin Perfecting Primer on 2-in-1 -tuote, sillä siinä on samassa kosteusvoide, sekä primer. Sisältää mm. hyaluronihappoa ja glyseriinia.


Seuraava tuote on aiheuttanut hieman närää, ketkä tuotteen ovat saaneet. Itse kyllä tykkään, vähän "hienompaa" Niveaa, Garnieria, Avonia jne. Kyseessä on siis Julep Makeup Remover Towelettes, joita tuli 60 kappaleen pakkaus.

Meikinpoistoliinoja siis; poistaa meikin, puhdistaa ihohuokosia ja niin edelleen. Sisältää taikapähkinää, glyseriinia ja oliiviöljyä.





Oma valintatuotteeni oli Glow Recipe Watermelon Glow Niacinamide Dew Drops, joka on ihonhoidon ja meikin hybridituote. Antaa kasvoille hohtoa (kuten highlighter), samalla auttaen vähentämään hyperpigmentaatiota.

Kevyt kerrostettava koostumus, joka imeytyy nopeasti.



Hanalei Beauty Company matta bronzer, jolla ei ole sävynnimeä ollenkaan tai sitten en vain löytänyt. Havajilainen merkki, joka on uusi brändi Boxycharmissa. Ei tule käyttöön itselläni.






Viimeisenä Haus Laboratories Glam Attack Liquid Shimmer Powder -luomiväri. Nestemäinen koostumus, joka muuttuu puuteriksi. Omani on sävyssä Biker, joka on asemetallin harmaa hopeisella shimmerillä, ei siis mikään iloisin väri ja mielelläni olisin ottanut sävyvalikoimasta jonkun muun sävyn esim. Starlight tai Aphrodite tämän sijaan, mutta tällä mennään. 

Sävyvalikoimat swatcheineen näet Haus Laboratoriesin omilta sivuilta, täältä.








Siinä oli lokakuun Boxycharm. Epäilen, että ainakin Glow Recipe ja Hanalei lähtevät eteenpäin. Primerin meinasin pistää myös eteenpäin, mutta nyt kun luin tarkemmin tiedot, niin se kyllä kiinnostelee! :D










4 kommenttia:

  1. Sulla oli kiva sisältö tässä! Tai no, noi meikinpoistoliinat ei mulla edelleenkään tule omaan käyttöön ja ärsytti maksaa niiden takia extraa posteissa, mutta muuten :D Glow Recipen tuote vaikuttaa hurjan ihanalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä oli kyllä ihan kiva sisältö! Harmi, että tuo luomiväri tuli noin tummassa sävyssä.

      Poista
  2. Minustakin sisältö on tosi kiva! Mä olisin tykännyt myös meikinpoistoliinoista ja kaikesta muusta, mutta en ole Glow Repicestä koska en tykkää hohtavista jutuista enkä oikein yksittäisistä luomiväreistäkään ;) ellei se ole tosi jännä!

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)