Minä!

Olen 25-vuotias.

Olen asunut koko ikäni Tohmajärvellä, kunnes opintojen takia lähdin suuremmille apajille, Joensuuhun ja täällä olen vieläkin. Joensuulaistuin virallisesti kait kesällä 2011.

Harrastan lukemista, piirtämistä, maalaamista, dataamista (a lot!) ja aloitin kynsien lakkaamisen aktiivisesti aloittaessani toisen ammattikoulun, vuonna 2010.

Perheelläni on Sepi- koira, joka on rodultaan kleinspitz.

Minulla on kaksi tatuointia; 6/2010 ja 5/2012, sekä kielikoru, jonka otin 9/2011, lisänä vielä korvikset 11/2015.

Musiikkia ja elokuvia tulee katsottua/kuunneltua laidasta laitaan, kunhan kappale tai leffa on hyvä, niin se iskee esimerkkinä kuitenkin musiikin puolelta; Antti Tuisku, Demi Lovato, Jari Sillanpää, Happoradio...


Tv-sarjoja joita seuraan, niitäkin paljon, mutta tässä taas muutama esimerkki: Rillit Huurussa, Frendit, Simpsonit, Glee, True Blood, Will & Grace, Sinkkuelämää, Kolme miestä ja tyttö, Miehen Puolikkaat, Kuuluisat Kuppilat sekä Kauhukeittiö.

Ammatiltani olen leipuri-kondiittori (valm. -09) ja datanomi (valm. -12) sekä myyjä (2014).

Luonteeltani olen utelias, kiinnostunut asioista eli tutkin niitä asioita joita haluan perinpohjaisesti tutkia, mutta ne mitkä ei kiinnostaa jää unholaan, enkä halua niitä sitten enää edes kuunnella/opetella. Isossa porukassa olen se hiljaisin, ujo joka kuitenkin kuuntelee tarkasti "juoruja".