13.1.2015

Tassut kuntoon!

Millä tuotteilla (yritän ainakin) hoidan käsiäni?

Käytän sekalaisesti eri merkkien tuotteita, mutta tässä on tällä hetkellä käytössä olevat tuotteet;

Puuvillahanskat (Oriflame). Minulla oli ensin käytössä TBSn riistohintaiset hanskat, mutta ne eivät tykänneet Lushin Lemony Flutterista ja eivät lähteneet edes pesemällä puhtaaksi, tuoksu muuttui tunkkaiseksi ja LF:n keltaisuus ei hävinnyt. Nämäkin hanskat täytyy pian pestä, siksi ostinkin Valintatalon tarjouslaarista pari kappaletta hintaan 2 €/pari (norm. 6,90 €).

Avon Paraffine Hand Cream. Vuosi sitten tullut talvidesign ja hyvin täyteläinen rasva.

Freeman Hand & Cuticle Scrub. Tykkään tästä helpon saatavuuden ja hinnan vuoksi.

Oriflame Swedish Spa Exfoliating Body Scrub. Ihastuin tähän Oriflame- illassa ja tilasin kaksi purkkia, kun oli tarjouksessa 9 €/kpl (norm. 15,00 €). Tämä on paljon öljyisempää kuin Freeman, mutta hintansa vuoksi käytän n. kerran viikossa. Tuskin raaskisin käyttää tätä vartalokuorintana * pihi *.

Dollish Polish Unicorn Farts. Tämä tuoksuu aluksi todella kirpeälle ja raikkaalle, mutta sitten tulee semmoinen tunkkainen pölähdys.Kuorinnat, jotka ovat tällä hetkellä käytössä.

Freemania ei aina ole Sokoksella edes myynnissä, joten sitä täytyy aina ostaa alennusten aikaan tai verkkokaupasta.

Oriflamen kuorinta on silloin tällöin kohtuuhintaan myynnissä (jos vain postikulut eivät riipaise), joten kannattaa seuranta alennusta.
Avonin käsivoidetta on myynnissä aina, mutta kuosi on sini-valkoinen. Usein se taitaa olla myynnissä hintaan 1,95 € tai 2,95 €.

Dollishin kynsinauhavoiteet tuli äskettäin myyntiin ja niitä voi tilata täältä.

Kuinka sinä hoidat käsiäsi?5 kommenttia:

 1. Mä en oo tainut kuin kerran elämäni aikana kuoria käteni :o Rasvailen oikeastaan vain iltaisin käteni, joskus laitan muhimaan puuvillahanskojen sisään, toisinaan en - riippuu käsien kuivuudesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kuorin aina, kun puhdistan lakat kynsiltä :)
   Mie rasvaan iltaisin + laitan hanskat ja päivällä joskus rasvailen. Aamulla kun lähden töihin, viskaan myös rasvaa käsiin :D

   Poista
 2. Kun normi käsirasvat ja kynsiöljyt ei auta ni sitte on bepanthen...

  VastaaPoista

Kommentointi on sallittua :)