27.3.2015

My Little Ponies...

Joensuussa oli viime viikonloppuna markkinat Areenalla ja siellä oli taas kädentaitajia sankoin joukoin. Lakumyyjiä ainakin kuusi, jokaisella hieman eri hinnat ja valikoima vaihteli.

Näin siellä yhdessä kojussa söpöjä virkattuja poneja sun muita ökkiäisiä ja oli ihan pakko ostaa yksi. Nainen teki koko ajan lisää näitä minkä kerkesi.
Bangerheadilta tilasin muutaman jutun.

I Love... Minty Choco Chip - suihkugeeli.
Victoria's Secret Total Attraction - käsi- ja vartalovoide.
Durance Iced Tea with Red Fruits -tuoksukynttilä.

Sekä kuvasta puuttuva OPI my Private Jet, jonka tilasin toistamiseen. Toisen uhrasin tieteen nimissä.
Llarowelta tilasin Dance Legendejä, kun heidän sivuiltaan ei voi edelleenkään tilata (ilmeisesti yksityisille ei voida postittaa,  mutta yritykset saa re-stockeja).

Bullet For My Valentine, thermo 173, So Much Better, Zipper The Fly, There She Goes ja Mars.

Joensuun Carlsonille tuli tänään metrin ja 250 tuotteen valikoima Essenceä. Pitihän se käydä kurkkaamassa ja jotain tarttui mukaankin :) Kivaa saada Essenceä tännekin, toivottavasti joskus tulee jotain erikoisempiakin sinne (ja ne käsirasvat..).

Hey, Love! ja Beautiful Lies tarttuivat mukaan, Love Me - huulipuna ja luomiväripaletti.
Harlow & Co:lla oli kaikki vihreät lakat -10 %, kun oli Saint Patrick’s Day ja tarjous oli voimassa vain sen päivän (17.3).

Mukaan tarttui Picture Polishin Sea Jewel ja Ariel's Tale, KBShimmerin Mint-al Vacation. Ilman tarjousta ostin OPIn avojuice pullon, mitä en muistaakseni ole kokeillut.7 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia jälleen.Hesasta ei saa viel mistään essenceä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma sinne on otettu paljonkin yhteyksiä ja veikkaan, että lähiaikoina jonnekin tärppää :)

   Poista
  2. Toivotaan että rantautuvat tännekkin =)

   Poista
 2. Olen monta kertaa aikonut tilata tuon I Loven suihkugeelin, mutta sitten joku sanoi ettei se tuoksu ole lainkaan niin hyvä kuin kuulostaa. Essenceä minäkin kaipaisin ja haluaisin ihan livenä ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulle ei Essence - kovin paljoa himotuksia tartuttanut, kun tosiasia on se, että K4L saa nopeammin ja jos TE-kokoelmia halajaa niin tilaan kumminkin sieltä, kaikkihan ei suomeen kerkeä. Ja täällä kun on tuo "pienin" valikoima, niin kaikki ns. kivat jää uupumaan.

   Poista
 3. Olipa sulokas tuo poni ja ens lauantaina taitaa Tuuri kutsua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violettiponi oli ihana, mutta siinä oli toisessa silmässä kulumaa ja likaa, niin piti jättää se (maksoi vielä 8 € enemmän kuin tämä). Voih! Toivottavasti miekin pääsisin tänä kesänä sinne :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)