4.5.2015

Miitissä oli...

muutama sponsori, jotka lahjoittivat joitain tuotteita testiin.
Lavera on tainnut olla  aina mukana miiteissä, missä minä olen ollut.
Appelsiini - sarja on noussut suosikiksi ja ilahduin, kun tuotteet rantautui mm. Sokoksille ja apteekkeihin, ei ole pakko tilata verkkokaupasta vaan saa käydä ihan livenä hypistelemässä. Laveraa myy myös Eco Beauty (Carelicumin sisäpihalla, Deli Chinan vastapäätä).

Saimme jokainen tuotenäytteitä, sekä lahjapussit :)Invisibobble, kaikkien huulilla (tai oikeastaan hiuksilla) oleva merkki, joka tuo ihania sävyjä ponnareihin. Kuvassa on omistamani, kuvauskelpoiset bobblet. Kaksi ylintä pakettia on saatu miitistä. Saatoin ehkä hihkua ilosta, kun avasin kirjeen :D

Jokainen sai kaksi pakettia bobbleja, eri sävyissä.
Teippitarhalta saimme testiin ja mukien koristeluun masking tapea; kolme ohutta ja kaksi paksumpaa rullaa. Blogia pitäville lähti rullat testiin, sillä saimme haasteen testata tätä kynsienkoristelussa.
Lisäksi sininen Chalk Ink -liitutussi, jolla sai kirjoittaa nimensä mukiin. Tussi lähtee pois vedellä ja sillä voi kirjoittaa esimerkiksi muoviin ja peiliin, nimestä huolimatta ei käy liitutauluun.

Lisäksi saimme alekoodin ja sen turvin voi tilata jotain, itse voisin ehkäpä muutaman tussin vielä tilata, kun saatoin eilen innostua ja kirjoitella peiliin :D (testasin tosin ensin, että lähtee varmasti pois)Miss Lis lähetti jokaiselle yhden Orlyn ja arvoimme loput kolme, kun ne oli ns. ylimääräisiä. Kyllähän niille ottajia oli, että ei tarvinnut pakottaa :D
Hurraw! on ollut kaikkien huulilla ja olikin mukavaa saada Hurraw! tähän mukaan. Jokaiselle yksi huulirasva :)

Hurraw! -huulirasvoja löytyy mm. Sokoksilta, Punnitse & Säästä -liikkeistä ja joistain Life -myymälöistä (viimeksi kun Joensuun Lifeissä kävin, niin eivät olleet kuullutkaan koko asiasta).


Kiitos kaikille sponsoreille!
Joensuu kiittää ja kumartaa :)

2 kommenttia:

Kommentointi on sallittua :)