3.11.2015

Esittelyssä Nailsupplies - verkkokauppa.

Tällä kertaa hypätään ison rapakon taakse, nimittäin Amerikkoihin.

Nailsupplies -verkkokauppa on varmaan monelle tuttu, mutta sama firma palvelee myös TransDesign -nimen takana. Teitpä tilauksen kumpaan tahansa, niin samasta paikasta ne tulee. Ainoa poikkeus on se, että vaikka olet rekisteröityneenä TD-verkkokauppaan, niin siellä ei myydä OPIa, kuten Nailsuppliesilla, joten jos olet OPIn perässä, niin kirjaudu NS:lle.


Toimituskulut;

28,75 $ (lakkojen lukumäärä 1-9 kpl).

Yllämainittu toimituskulu on halvin, toki kalliimpiakin löytyy. Toimitusaika on n. 1-1,5 viikkoa.Ja koska Amerikkoihin mennään, niin paketti voi jäädä tulliin. Kuten yllä olevasta kuvasta huomaa, niin arvoksi on laitettu 4,95 $, joka taitaa olla vakiosumma, en ole itse ainakaan huomannut tuon summan muutosta.

Jotain rajoituksiakin sentään tilaamisessa on nimittäin Small Flate Rate boxiin sopii n. yhdeksän (9) kynsilakkaa. Halvin toimitusmaksu on 28,75 $, tilasitpa sitten yhden tai yhdeksän lakkaa, toki lakkojen mukana voi tilata litteitä tuotteita esim. decaleita, siveltimiä jne. sillä ne sopivat vielä täytteeksi eivätkä vie niin paljoa tilaa. Settinä tilatut tuotteet tulevat ilman pakkausta ja mahdollinen pahvi on laitettu litistettynä laatikkoon.

Jos olet tilannut 9 lakkaa ja ne oletettavasti sopisi tuohon laatikkoon ja et saa tuota halvinta toimitusmaksua vaihtoehdoksi, niin kannattaa laittaa viestiä heidän aspaan.

Valitettavasti NS:n pakkaustyyli ei ole kovin kummoinen ja kannattaa henkisesti varautua siihen, että jokin saattaa olla rikki (minulle on käynyt onneksi niin vain kerran), vaikka laatikko on pieni ja suljettu tiiviisti, niin kyllä lakat siellä silti liikkuu hieman.
Mitä sieltä voi ostaa?

* Kynsilakkoja
  - China Glaze.
  - Color Club.
  - OPI (vain tekemällä käyttäjätunnuksen).
  - Essie.
  - Sation.
* Geelitarvikkeita.
* Koristeita.


Vinkkinä, jos OPIt eivät ole mielessä, niin melkeinpä Head2ToeBeauty -verkkokaupasta tulee halvemmaksi tilata jotkut lakat ja siellä postikulut menevät asteittain eli saa tilata enemmän kuin yhdeksän lakkaa, sillä lakat tulevat pahvilaatikossa ja alekoodikin löytyy etusivulta vuoden ympäri. Postikulut on reilu 25 $, joten jos haluaa summaa pienemmäksi, niin kannattaa tilata kimpassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)