29.12.2015

Kynsiharrastajien miitti 14.11, Kuopio

Kuopioon on melko edullista mennä bussilla, kunhan ostaa liput ajoissa ja saa 5-9 € tarjouslippuja. Normaalisti hinnat on n. 20-29,90 €/suunta, riippuen onko vuoro normaali vai pika. Itse sain pulittaa menomatkasta 5 € ja tulomatkasta 9 €. Mielestäni asema on melkein keskustassa, joten ei ole pitkä matka kävellä shoppailemaan, Matkukseen/Ikeaan täytyy sitten kikkailla busseilla.

Postaus ei sisällä linkkejä, joista minä hyötyisin. Osan varmaan tiedättekin jo ja muutaman tuotteen kohdalla ne on esimerkkeinä tuotteista joita muilla oli.Kuopiossa, Matkuksessa on Make Up Storen liike ja kokoonnuimme siellä. Saimme tutkia ja kysellä neuvoja, lisäksi meille opetettiin miten varjostuspalettia käytetään, hui!

12 Shades of Gray paletti oli livenä upea, todellinen must have niille, jotka pitävät harmaan eri sävyistä.Shade -sarjaan oli tullut uutuutena kynttilät, vaikka kynttiläfriikki olenkin, niin jätin kuitenkin ostamatta. Kynsituotteet on uudistumassa, mutta niitä ei vielä liikkeessä ollut (irtoglittereitä lukuunottamatta), joten emme päässeet niihin vielä tutustumaan.

Olisihan tuo upea, kun kynttilän polttamisen jälkeen lisäisi jotain hiekkaa tmv. ja saisi poltettua tuikkua.Make Up Storelta saimme siirtokuvatatuointeja, tyhjän purkin esim. vanulapuille, varjostuspaletin sävyssä light sekä jokaiselle eri variaatioissa joko irtoglitter, luomiväri tai hohdepuuteri (linkit esimerkkinä, en hyödy niistä).

Varjostuspaletista on tulossa ehkä jotain juttua, pitäisi löytää joku sopiva sivellin ja ehkäpä hieman opiskella :D Noiden tatuointien pitäisi käydä myös kynsille, mielenkiintoista.
Muita sponsoreita meillä oli;

MissLis: Siveltimet ja koristelulakat (Orly).
BPS: laatat, tatuoinnit, siirtokuvat.
Luomuruokatukku: ruususuolat, suklaat ja naposteltavat (pähkinät ja mulperit).
Make Up Store: koulutus, Duo Contouring, glitter/hohdepuuteri/luomiväri, tatuoinnit ja purkit.
Del Alma: kaksi kaulakorua ja kahdet korvikset.


Miitin emäntä piti meille tietovisan, missä tunnistettiin kynsilakkojen nimi sekä merkki swatch-tikuilta.
Kuinka kävi? Kaksi sai saman pistemäärän 2,5 pistettä, kun maksimit oli 10 pistettä ja minä olin yksi niistä :D Voitin tästä tiukasta skabasta Del Alman korvikset.

Muistelen, että viime Joensuun miitissä pistemäärä samassa kisassa maksimipisteet oli aika samoissa?


Sain myös kimppatilauksen tuotteet Kosmetik4lessiltä; uusia käsirasvoja sekä meikkisivellinpurkit.
Kävin Halpa-Hallissa, kun meillä oli luppoaikaa joten nappasin sieltä kaksi Adopt' -tuoksua sekä shampoo/hoitoaineen. Kaikki miun hajuvedet muuten löytyy tuolta ylhäältä Minun hajuveteni -osiosta, kuvien kera!

Toki, MUSilta ostin kaksi luomiväriä; vanhalla kuosilla olevan Giallo Damascon, koska Sokoksella nämä on kalliimpia (10 €, Kuopion MUSilla 5,50 €) sekä uudella kuosilla olevan Rojo Alicanten. Näistä maksoin vain tuon jälkimmäisen hinnan, sillä saatiin -20 % alea.

Miitistä ostin Moyran tekstuurilakkoja, Mereneidin aluslakan sekä P2 tekstuurin.


Kiitos kaikille miitissä hilluneille ja sponsoreille :)


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on :) Suklaa oli parempaa kuin odotin :'D

   Poista
 2. Varjostuspaletti näyttää mielenkiintoiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on ja vähän kauhulla sitä aina katselen :'D

   Poista
 3. Mä käytin oriflamen meikkivoidesivellintä tuon varjostuspaletin kanssa ja se toimi hyvin, oli tarpeeksi pieni ja jämäkkä :) hahah einuo maksimipisteet tosiaan pilvissä huitele, ihan kamalan vaikeaa tikulta arvata ja vieläpä muistaa nimet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla ei meikkivoidesiveltimiäkään pahemmin ole, Avonilta on yksi, mutta se on aika pitkä ja notkea :D

   Mutta hei, sentään palkinnot saatiin jaettua, ettei ihan nollille menty :'D

   Poista
 4. Pitäisi itsekin tilata Essencen uusia käsivoiteita, kun kaikista aiemmista olen tykännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essence tekee kyllä kivoja käsirasvoja, siitä perussarjan vihreästä (Moisture) en tykännyt, kun se jätti kalvon käsiin, joten lisäsin aina tipan TBS:n rasvaa joukkoon :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)