31.5.2016

Kuukauden tuote - vartalotuoksut

Kesäkuu kolkuttelee jo ovella, siispä on aika kurkata toukokuun kuukauden tuote, tai oikeastaan tuotteet.

Vartalotuoksut ovat keveitä tuoksuja, joita saa yleensä päivän aikana lisätä useampaan kertaan eli eivät vedä vertoja EdT tai EdP -tuoksuille mitenkään, ovat myös edullisia, riippuu toki merkistä. Vartalotuoksut sopivat varmasti keveisiin kesäpäiviin tai jos haluaa iholle jotain pientä tuoksua.


Suosikkini tällä hetkellä ovat Avonin Cherry Blossom ja Pomegranate & Mango, sekä Herbinan Paradise Passion ja Blue Lagoon. Käytän vartalotuoksuja usein myös ilmanraikastamisena, vartalotuoksuna ja ennen nukkumaanmenoa suihkin ilmaan makuualkovin puolelle.

Käytätkö sinä vartalotuoksuja?


9 kommenttia:

 1. Taitavat mulla kans mennä enemmänkin huonetuoksuista ja juuri ennen nukkumaankäyntiä minäkin tykkään suihkauttaa ilmaan. Siihen tuoksuun on mukava rauhoittua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kyllä kiva suihkaista ennen nukkumaanmenoa :) Hyvin harvoin tulee vartalolle suihkittua :D

   Poista
 2. Hei miksen tajunnut käyttää huonetuoksuna tota Avonin Pomegranate & Mangoa :D Mulle tuli siitä iholle kauhea ihottuma joten pullo palautettiin. Täytyy ostaa lisää :D se tuoksu niin hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :/ Mutta tosiaankin voi käyttää huonetuoksuna, suihkuttaa vaatteisiin hajuveden tapaan tai vaikka vessatuoksuna :P

   Poista
 3. Mulla on Avonin bodysprayt käytössä ja tykkään niistä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kytistän sitä kookos-tähtihedelmä tuoksua :P Se on kyllä kanssa ostettava.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)