8.7.2016

Glitter All The Way

Piipahdin tosiaankin Kuopiossa 19.6, sillä siellä oli kauneusbloggaajien miitti ja änkesin itsekin sinne mukaan. Porukka oli sopivan kokoinen (7 henkilöä), oli liikkeessäkin helppo hyöriä ja pyöriä. Instan puolelle laitoinkin kuvia sieltä, joten voi käydä kurkkaamassa. Jos et Instassa ole, niin kuvien katsominen ei vaadi rekisteröitymistä eli voit niitä silti katsoa :) Siellä on myös muita kuvia arjesta sekä muista tapahtumista.


Kynsille lakkasin China Glazen Glitter All The Way -kynsilakkaa meikkisienellä töpötellen. Lisäsin myös Chinan Fairy Dustia, vaikka eihän se sieltä näy.

Tähän samaan postaukseen viskaan toiset kynnet.

Liquid Sky Lacquerin Where's My Lime? pääsi kynsille, kun teki mieli holoa. Ei peitä kolmella kerroksella, mutta kyllä näitä pari päivää tuijotteli. Lisäsin vielä Colors by llarowen Ten is Tops flakielakkaa yhden kerroksen.

Decalit on ostettu BPS:lta ja ne toimi moitteetta! Kuviot on jo valmiiksi ns. muotoonleikattuja eli saa saksia isompiakin palasia arkista. Jos kuva on pitkään vedessä, pohjatausta valahtaa kipon pohjalle ja voit noukkia itse kuvion veden pinnalta :)


Koodilla KUKX31 saat 10 % alennusta normaalihintaisista tuotteista, kun koodia on käytetty 10 kertaa, BPS järjestää arvonnan. Itse en siis hyödy linkistä mitenkään.
4 kommenttia:

 1. Miittikynnet oli tosi nätit livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, poistaminen olikin jo sitten oma tarinansa :'D

   Poista
 2. Ihanat ruohon vihreät kynnet alla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin niistä, kivan pirteät :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)