3.8.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 12

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.

Kurkataanpas taas loppuneisiin purkkeihin ja purtiloihin.

Koska olen poistellut muita julkaisuja kuvien katoamisen vuoksi, niin tämä postaussarja sai uudet numerot. Oikeasti nyt olisi menossa osa 23




Joitain tuotteita pääsi taas loppumaan ja muutaman jutun löysin jemmasta. Kurkataan hieman tarkemmin.


Avon Winter (vuodelta 2014(?)) hunaja & karpalo hoitoaine. Tykästyin tähän tuoksuun, harmi kun tuote oli vain sesonkina, mutta onneksi sain muutaman ostettua toiselta konsultilta. Pari pulloa vielä jemmassa.

Cutrin Professional Clear Shampoo, muistaakseni LivBoxista joskus tullut. Ihan ok, ei mitenkään erityinen.

Avon Naturals Kids Cheerful Cherry suihkugeeli. Todellinen yllättäjä! Tässä on rehellisen kirsikan tuoksu, joka kaupoissa kesällä leijailee. Olisipa parin kesän takainen jalkasarja tuoksunut myös tälle, eikä keinotekoiselle.

Natusan Kids Omena -shampoo. Tiivistemehumainen tuoksu, pesutehot olivat ihan ok.




Yves Rocher Spicy Vanilla -käsienpesuaine. Tämä loppui nopeasti, mutta alkoi kyllä tuoksukin tökkimään. Todella vaniljainen, makea.

The Bubbles & Butters Company Crazy for Chocolate -suihkugeeli. Tuoksuu suklaavanukkaalle, tuoksu jää hetkeksi myös iholle. Poikaystävä luuli tätä kahvintuoksuiseksi.

Dermosil Vitamin E -suihkugeeli. Näissä on hassu tuoksu, joka alkaa itseäni kyllästyttämään. Tuoksu jää myös iholle.

Yves Rocher Lemon Basil - kuoriva suihkugeeli. Tämä oli todella juoksevaa, vaahtosi hyvin pesukukassa. Tuoksu on hyvin vihreä, sitrusmainen vivahde. Yksin käytettynä ei tehokas kuorimaan, pesukukka tuo hieman lisää ytyä.

Oriflame Aloha Beach -vartalokuorinta. Sokerimainen koostumus, tuoksu on aika huomaamaton, mutta kyllä siitä ehkä jotain kookosta erottuu. Kuorivuus ok.



Garnier -misellivesi. Tehokas puhdistaja, tuoksultaan tämä on aika erikoinen. Tunkkainen ja muovinen.

Farmasi Argan Oil + Biotin -kynsilakanpoistoaine. Tuoksuu makealle, vaatii ehkä hieman enemmän ainetta poistoon, kuin mitä muilla aineilla.

Avon Naturals verigreippi & passionhedelmä -hiusnaamio. Parin minuutin hiusnaamio, tuoksu oli pettymys. Odotin hedelmäisempää ja raikkaampaa. Ihan ok.

The Body Shop Satsuma Puree -vartalovoide. Kevyt vartalovoide, loppua kohti pumppu ei enää ottanut voidetta, joten kaavin sitä pumpun varrella pullosta. Tykkäsin tästä, voisin ostaa uudelleen. Satsuman tuoksu on tuttu ja turvallinen.

Oriflame Winter Berries -jalkavoide. Todella tuhtia, voide oli shimmeristä (ei näkynyt iholla). Tuoksu oli ihan kiva, mutta alkoi kyllä tökkiä loppua kohti :D



Yves Rocher - kasvosuihke. Pullo ei ottanut enää loppuja, joten siirryn toiseen suihkeeseen. Ei valloittanut minun sydäntäni.

Oriflame Optimals -silmänympärysvoide. Tuoksuton, ihan kelpo voide. Lasinen, jonka sai kuitenkin kaavittua aika tyhjäksi. Tämä lupaa vähentää silmänalusien tummuutta, mutta itse en huomannut eroa. Riittoisa purkki.

Hologram Collection Moisture Serum. Tämä on Memebox ajoilta, tykkäsin tämän ulkonäöstä. Raikas tuoksu, mutta hintansa (n. 70-85$) vuoksi jää ostamatta :D Tämä oli valkoisen ja läpinäkyvän sinisen voiteen yhdistelmä, jotka olivat kierteenä pullossa, niin upea!

Mereneid Ridgefiller base coat. Lemppariani, taitaa olla vielä yksi pullo jäljellä, sitten loppuu.

Mavala Minute Quick -Finish -pikakuivattaja. Tykkään!

Avon Planet Spa jalka- ja käsikuorinta. Tuoksu on omaan nenään kummallinen, mutta ihan kiva kuorinta.




Dermosilin mansikkavaahto naamio. Kuten aiemmin sanottu, niin jo lopetettu tuote.

Rainbown vanulappuja, yllättävän hyviä! Vaikka ovat nukkaamattomia, niin kyllä niistä ehkä hieman sitä lähtee, tai sitten en vaan osaa :D

Lush Golden Wonder -kylpypommi. Värien ilotulitusta ja kultaisia tähtiä, tuoksui herkulliselle.

Essencen ja Nivean mustapäälappuja, tykkään molemmista. Niveaa löytyy marketeista, Essenceä joutuu tilaamaan ulkomailta.

Oriflame True Perfection yö- ja päivävoidenäytteet. Tykkäsin molemmista, ehkä joskus voisi ostaa täysikokoiset jos ovat hyvässä tarjouksessa.

Yves Rocher vadelma & piparminttu -kylpykuutio. Nämä porisee pitkään ja tuoksut on kaikissa ihania, kuten tässäkin.

Bvlgari Omnia -hajuvesinäyte. Tämä oli kivan huomaamaton ja raikas tuoksu, siksi tulikin käytettyä aika nopeasti.

Montagne Jeunesse Pulped Papaya -hiusmaski. Kiva, hedelmäinen tuoksu. Vaikutus aika 1-5 min. joten sopii suihkussa käytettäväksi, siksi tämän nappasinkin kokeiluun (pitkät vaikutusajat on ärsyttäviä). Voisin ostaa uudelleen, sillä mitään mullistavaa en huomannut vielä hiuksissa.

Roskiin menee Natural Coden ripsiväri, jossa on kahta eri väriä kierteenä harjassa. Ripsissä ei näkynyt nimeksikään ja tämä on jo kuivahtanut.





Käykäähän vastaamassa kyselyyn, klik!















4 kommenttia:

  1. Joo, tuo Rocherin kasvosuihke oli mullekkin pettymys.
    Itse testasin minions vesimelonin tuoksuisen lasten shampoon. Ihan kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei ollu omaan makuun tuo Yves. Mutta nyt käytössä oleva Oriflamen on vielä kamalampi 😂

      Poista
  2. Kivasti loppuneita postasin hiljattain myös omat roskat =)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)