19.3.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 18

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."




Mutta nyt kurkataan taas loppuneisiin tuotteisiin!





Avon Naturals Honey & Cranberry shampoo ja hoitoaine. Tämä kaksikko oli pitkään säilössä, sillä tykästyin tähän t-o-d-e-l-l-a paljon! Koostumus, tuoksu kaikki nappiin. Ikävä kyllä, tämä oli vuoden 2014 (!!!) kausituote, MUTTA tuli 2016 jouluksi uudelleen myyntiin. Uskalsin siis käyttää nämä vanhat pois. Uusissa koostumus on hiukan erilaisempi, ohuempi.

Avon Naturals grapefruit & passion fruit -hiusnaamio. Tässä on mukavan hedelmäinen, raikas tuoksu. Tykkään! Ja olen muutaman näitä käyttänytkin.

Oriflame Nature Secrets kuoriva suihkugeeli, kiivi. Muistaakseni poistumassa oleva tuote. Vaahtosi pesukukan kanssa mukavasti, tuoksu ei mikään herkullinen. Hitusen ehkä tunkkainen omaan makuuni. Näyttää kyllä herkulliselta pullossa, kuten muutkin saman sarjan tuotteet, kuin limonaatia!




Avon Naturals Carrot & Sunflower -kasvonaamio. Hyvin hämmentävä tuoksultaan, ripaus porkkanaa joka kuitenkin tuoksuu kukkaiselle :D Tätä ei ole myynnissä, joten turhia jaarittelen.

Avon Care essential moisture -vartalovoide. Hyvin kevyt vartalovoide maitoproteiinilla ja e-vitamiinilla. Aluksi olin hyvin varautunut tähän, koska pullo on 400 ml eli tulisi kestämään ikuisuuden. Yllättäen tykästyin tähän niin paljon, että taisin käyttää tämän 3 kuukaudessa loppuun. Ohuen koostumuksen vuoksi imeytyy nopeasti, mutta ikävä kyllä sotkee tuon korkin (kuvassa puhdistettuna) ja jos korkkiin jää rasvaa, se ampaisee lattialle/vaatteille jne. kun napsautat korkin kiinni. Vaikka koostumus tuokin ongelmia vetisyyden vuoksi, niin tuo se jotain hyvääkin; purkin nimittäin saa tyhjäksi ilman raivokasta puristelua tai kahtia leikkaamista. Tilasin tätä lisää!

Avon Naturals Aloe & Cotton -kasvosuihke. Alkoholiton kasvosuihke, joka kosteuttaa/virkistää kivasti. Olen käyttänyt tätä mm. savinaamioiden päälle, iltaisin, suihkun jälkeen jne..  Tämä oli eka pullo, toinen samanlainen nyt käytössä :)

OPI Avojuice Sweet Lemon Sage käsi- ja vartalovoide. Nämä minipullot on hyviä kokeiluversioita tuoksuista ja saa käytettyä aika nopeasti etenkin vartalolle. Imeytyvät todella nopeasti, enkä oikein huomaa mitään erikoista näissä. Tämä ei tuoksunakaan ihan itselleni kolahtanut.






essence strawberry & passion fruit -kynsilakanpoistoaine. Tykkään kovasti näistä essencen poistoaineista :) Ei mitään valittamista.

Dermosil mustaherukka -käsivoide. Alussa en tykännyt yhtään tämän tuoksusta, mutta lopussa harmitti kun loppui. Kuvassa näyttää kuin siellä olisi vielä jotain, mutta olen kyllä sen loppuun käyttänyt. Voisin joskus ostaa uudelleen, käytin tätä öisin puuvillahanskojen kanssa. Löysin uuden tavan tyhjentää tämmöiset purkit ilman purkin leikkaamista, klik!

Mereneidin aluslakka jähmettyi, eikä tämän kanssa tullut enää mitään. Ohentaminen aiheuttaa tähän sellaisen kellertävän nesteen, joka tulee lakan päälle ja ei sekoitu millään. Viimeinen pullo, ikävä jää :'(

Project Polishin eka uhri, China Glazen Fairy Dust loppui. Varapullo odottaa korkkaamista!

OPI Crown Me Already! on nätti ja jo aika alussa osoittautui aika painavaksi eli ladattu täyteen glitteriä. Ohennustipat ei auttaneet, vaan tuntui siltä että lakka ennemminkin söi niitä, kuin olisi auttanut sitä elpymään. Pullo näyttää täydeltä, mutta siveltimeen ei tartu enää mitään ja alareunasta paistaa pohja läpi. On aika sanoa hei hei!





Avon Foot Works Sugar Lime Mojito -jalkakuorinta. Viime kesän kausituote, ei ollut omaan nenään kovinkaan leppoisa tuoksu, mutta tulipahan kokeiltua ja käytettyä.

Gunry Piparminttu käsisaippua. Jouluna tuli useampi kausituoksu kyseiseltä merkiltä myyntiin ja nappasin tämän käyttöön ekana, pettymys oli suuri, kun tuoksu ei sittenkään ollut niin piparminttuinen kuin luulin :( Tässä oli aika ohut koostumus.

Nivea -mustapäälaput. Näistä on käytetty jo melkein kaikki nenä -laput, toisia on vielä jäljellä. Tykkään, jos ei muuta ole saatavilla esim. essence.

Oriflame Optifresh -hammastahna. Ei mikään maatamullistava, muistaakseni vaahtosi vähän. En ostaisi normihinnalla, kytistäisin tarjouksia.

esse -kuorinta. Tämä oli mennyt jo vanhaksi, eikä tullut muutenkaan käytettyä. En tykästynyt.

Lushin Avobath -kylpypommi. Tämä oli aika outo, ei liuennut tasaisesti vaan sieltä täältä. Porisi varmaan 10 minuuttia :D

Plus+ vanulappuja. Jättipakkaus vanulappuja, tykkäsin kyllä. Näissä oli tikattu keskusta, eikä vanua irronnut kynsiin kuin silloin tällöin.

Lush Santa's Lip Scrub! Jipiii, viimeinkin sain käytettyä tämän pois. Parasta ennen oli mennyt jo 11/2014, mutta maku/koostumus/tuoksu oli silti sama kuin uutena. Tässä oli parempi koostumus kuin nyt käytössä olevassa Sugar Plum Fairyssa.





Laveran shampoo ja hoitoaine. Muistaakseni tykkäsin tuoksusta ja pesutehosta :D

Dermosil In-Shower vartalovoide punainen appelsiini. En tykännyt. Tuoksu on hyvä, mutta en vaan tykkää siitä tahmeasta tunteesta mikä jää suihkun jälkeen iholle.

Juicy Couture Couture la la -mini. Tämä pieni näyte loppui, mutta en jää kaipaamaan.

Oriflame Ultimate Lift -seerumi. Hämmästyin kun tämä näyte tuli, sillä en odottanut tuubia vaan pientä pussia :D Todella riittoisa ja tästä riitti ainakin seitsemään käyttökertaan. Tykkäsin tuoksusta, mutta en taida ihan kuulua tämän kohderyhmään.

Dermosil Hiuspohjaa tasapainottava shampoo. Tämä oli hyvä! Ihanan raikas ja tuoksuna eukalyptus, joka aukaisee suihkussa samalla nenänkin, jos on nenä tukossa ;D Tämä menee muistilistalle, kun seuraavan kerran tilauksen teen Dermolle.

Dermosil silottava vartalogeeli. Ei sykähdyttänyt minua suuremmin.

The Body Shopin Berry Bliss -kylpykuutio. Niin ihanan tuoksuinen. Tulisipa pysyvästi valikoimaan nämä.

Lacosten hajuvesinäyte pyyhkeen muodossa. Tuli käytettyä, en ostaisi näytteen perusteella.








Muistakaa osallistua arvontaan :)















6 kommenttia:

  1. No ohoh mikä kasa! :D tässä oli paljon kiinnostavia tuotteita taas, ja vitsit miten kiva vinkki tuubien tyhjentelyyn! Kiitos kun jaoit sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olin ihan "Ooooh" kun näin tuon Amberin videon :D Lähdin heti siltä istumalta ravistelemaan tuubeja! Ja se kyllä toimii :)

      Poista
  2. Kivasti loppuneita ja apua mun kasa vaan kasvaa ku en tiiä millo ehtisin kirjoitella niistä
    Pettymys oli mullekki toi gunry käsisaippua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miullekin on nyt taas jo loppuneita kertynyt, muutama ikuisuusprojektikin :D

      Joo, olisi saanut olla vielä tujumpi tuoksultaan kyllä.

      Poista
    2. Myös se piparkakku oli vaisu
      No joo mie oon yhen satsin kuvannu ja heittäny roskat meneen mut nyt jo uusi satsi kertyny

      Poista
    3. Mie en ole piparkakkua vielä korkannut :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)