13.9.2017

Puff.ME -hiuspuuterisuihke

Sain maahantuojalta testiin Puff.ME -hiuspuuterisuihkeen.

Itselläni on tällä hetkellä taas hiukset kasvaneet pituutta ja suht ohuen hiuslaadun omaavana ne lässähtävät aika nopeasti. Hiukset ylettyvät suoristettuna yli rinnuksien, mutta niillä on ominaisuutena kihartuminen, joten ovat hieman lyhemmät.

Miun hiukset villiintyvät aika paljon jo pelkästä kuivashampoosta, joten tämän kohdalla odotin samaa ja niinhän siinä sitten kävikin! Vaikka kyseessä on vain muotoilutuote eikä kuivashampoo.

Tuote soveltuu mm. letityksiin, mutta itse pidän hiuksia vaan ponnarilla tai nutturalla, niin en yleensä käytä erikseen mitään muotoilutuotteita.

Miulla on vaaleanruskeat hiukset, joten tämä jäi valkoisina läiskinä hiuksiin, pöyhin kuitenkin läpikotaisin ja valkoisuus hävisi.

Suihkemekanismi on pumpullinen, ei sisällä ponnekaasua. Tämä aiheutti pientä ihmettelyä aluksi :D Puuteri on todella hienojakoista ja katosi hiuksiin nopeasti.


Ei mitään

 
Tämä sopii mainiosti myös tupeeraukseen! Mie suihkuttelin 4-5 suihkausta, pöyhin ja sitten harjasin hiukset pää alaspäin. Sen jälkeen leikin tupeerauskammalla ja kirosin sitä jälkeenpäin, kun piti takut selvittää :'D
 


Hiuspuuterisuihke
Puff.Me Volumising Cloud Mist ovh 24,90 € (9g).
Saatavilla parturi-kampaamoista ja IdHAIR -verkkokaupasta.


// tuote saatu testiin.

4 kommenttia:

 1. Wou, mikä ero! Mä en ole vielä ehtinyt tuota kokeilemaan, mutta löytyy odottamasta testausta. Tosin mäkään en hirveästi tuuheuttavia tuotteita hiuksilleni tarvitse, kun tuuheutta piisaa jo valmiiksi, mutta tyveen tykkään käyttää tämäntapaisia tuotteita aina välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miulla on ohuet hiukset, että kaikki saa aikaan tuuheutta. Ikävä puoli on vaan se, että kaikki lässähtää nopeasti :D Vaikka mitä temppuja tekisi.

   Poista
 2. Jännä tuote toden totta! Huikean tuuheaksi jätti sinun tukan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä mitä kuivashampoo tekee.. :'D #leijonanharja

   Poista

Kommentointi on sallittua :)