28.11.2017

CND Creative Play -swatchit x 3

CND on merkkinä melkein uusi minulle, olen joskus omistanut niiden kaksi shimmer päällyslakkaa, mutta enää eivät minun kokoelmissa ole.

Tartuin näihin CND Creative Play sarjan lakkoihin mielenkiinnolla, sävyjähän näissä on hirmuisesti, ainakin se 80, Beautygeeks -swatchasi ne kaikki blogissaan ja mm. hänen swatchejaan katselin kun ostopäätöksiä tein.

Lakka itsessään on niin aluslakka, värilakka kuin päällyslakkakin.

Pullossa on lakkaa 13,6 ml. Hinta CesarsShopissa 10,50 €/kpl. Ostin omani tarjouksesta 7 €/kpl.


//en hyödy linkeistä.


Swatcheissa en käyttänyt aluslakkaa tai päällyslakkaa.

Toe The Lime, Foilded Again, Glittabulous

Foilded Again, kynsillä kolme kerrosta. Yllättävän hyvä peittävyys, etusormesta hieman näkyy tässä kuvassa läpi. Tiedän jo nyt, että poistaminen on varmaan mielenkiintoista, sillä tuota pientä shimmerhitulaa näkyy jo nyt esim. keskisormessa, kun siistin lakkauksia :D

Mietin vähän tuota yhdistelmää, miten lakka voi olla myös päällyslakka samalla. No, tämä ainakin kuivui nopeasti ja olen mm. tiskannut ja tehnyt muuta normaalia, eikä lakka ole mennyt ryttyyn. Kuivui yllättävän nopeasti!

Lähti nätisti pois kynsiltä ja kolmen päivän aikana ei tullut lakkauksiin kulumaa/lohkeamia. Lakkasin myös näillä kärjet kiinni, ja ne olivat ainoat kulumat..

Vertailuna OPIn Oy - Another Polish Joke!

Näyttävät pulloissa aika samalta, mutta ei ihan olekaan. Foilded Again on peittävämpi ja kirkkaampi.


Toe The Lime on limenvihreä, ei väriltään neon. Swatchien perusteella oletin tämän olevan kirkkaampi, mutta ei olekaan, hieman semmoinen likainen lime :D  Hieman petyin, kun tämän kuorin paketista ulos, mutta tietenkin valaistus tekee tästä väristä kirkkaamman.


Kynsillä kolme kerrosta.

Tein jokaisen kerroksen ohuelti ja ensimmäinen kerros oli läpikuultava. Jos laittaa paksummalti, niin voisi peittää yhdelläkin.

Näistä kuvista huomaa, kuinka vihreä tekee käsien ihosta punaiset kameralle, mutta lakan sävy on oikea ;)


Glittabulous on kirkkaalla pohjalla oleva glitterlakka. Lakkaa joutuu noin viiden kynnen lakkaamisen jälkeen sekoittamaan, sillä lakkapohja kerkeää tulla päällimmäiseksi ja glittereiden määrä siveltimessä vähenee.

Kynsillä yksi kerros.

Identtinen lakka, halvemmalla hinnalla löytyy Sinful Colorsin valikoimasta (ja muutaman millin isompi pullo) ja lakka kantaa nimeä Pride.

Rainbow Connection sisältää samoja aineksia, mutta siitä löytyy vielä yhden asteen isompia glittereitä. Lisäksi lakkapohja on värjääntynyt, saa nähdä, miten käy näiden kanssa.Huomenna blogissa kuukauden tuote ja ylimääräinen postaus vielä 30.11!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)