6.12.2017

6. päivä joulukuuta

Kolmas vuosi peräkkäin, kun blogissa on joulukalenteri Teille! Tänä vuonna teemana oli tuotteet joista itse pidän tai merkki, jonka tuotteet ovat olleet itselleni mieleisiä. Valitettavasti, samoja merkkejä vilahtaa luukuissa useamman kerran, mutta sille en voi mitään ;)

Toivottavasti tykkäätte!

Osallistumisohjeet postauksen lopussa, lukekaa ne tarkkaan.
Poistan tuplakommentit, vastailen kommentteihin jos tulee kysyttävää.
Kaikki tuotteet ovat käyttämättömiä, osa otettu pois pakkauksistaan vain kuvausta varten.Tänään on se päivä, kun Suomea juhlitaan merkittävän merkkipäivän vuoksi.
Suomi täyttää tänään sata vuotta!

Tämä luukku on myös ainoa, mihin olen saanut tuotteet arvottavaksi. Kiitos Bernerille! Kysyin asiaa itse sähköpostitse, sillä halusin tästä luukusta paljastuvan jotain, joka on myös tehty Suomessa, eikä suunniteltu meillä ja valmistettu esim. Kiinassa.

Luukusta kuusi, paljastuu XZ mustikka shampoo ja hoitoaine. Tämä kaksikko on valmistettu Heinävedellä ja juhlistaa Suomi 100 juhlavuotta, molemmat tuotteet ovat silikonittomia.

Kuvituksen on suunnitellut Sanna Mander.Osallistumisohjeet ja muut tiedot;

 * Toimitan palkinnon vain Suomeen.
* Arvonnassa on yksi voittaja, joka voittaa kaikki 24 palkintoa.
* Arvonta voimassa Google -tilin käyttäjille (Blogger, Gmail, Google+, Youtube..).
* Osallistut jokaiseen luukkuun kommentoimalla sen päivän luukkua, mahdollisuus on saada yhteensä 24 arpaa.
* Tänä vuonna, jokaisessa luukussa on myös kysymys, johon vastaamalla saat yhden lisäarvan! Eli voit saada päivittäin vastaamalla yhteensä jopa 48 arpaa!
 * Arvonta suoritetaan Random.orgilla.
* Voit jättää sähköpostiosoitteesi jokaiseen kommenttiisi tai vain yhteen (kunhan se edes jollain tavalla tulee selville). Voit laittaa sen myös sähköpostitse minulle.
* Luukut ovat voimassa tietyn ajan, ehkä ;) Saman päivän luukku avautuu ja sulkeutuu minä hetkenä hyvänsä.

Luukku suljettu!