12.5.2018

Ciaté - the naked truth & maybe baby

Ostin joulun jälkeen elevenin verkkokaupasta muistaakseni alekoodilla Ciatén joulukalenterin. Kalenteri sisälsi tuttuun tapaan 5 ml minilakkapulloja + yhden täysikokoisen lakan, lisäksi myös glitterisen kynsiviilan ja ainakin yhden irtoglitterpullon, joka on hämäävästi samanlaisessa pullossa kuin lakatkin sekä alus- ja päällyslakan.

Ciatén minilakat ovat hinnaltaan elevenillä 6,80 €/kpl. Isoimmat värin mukaan noin 10 - 15 €/kpl ja geology -sarja 13,80 €/kpl.

Kalenteri löytyy vielä myynnistä hintaan 65,50 € sekä pienempi 12 luukun kalenteri samalla (65,50 €) hinnalla.


Linkit eivät ole mainoslinkkejä.
the naked truth


the naked truth on nimensä mukaisesti väriltään nude. Sopisi kesämorsioille sellaisenaan tai ripauksella kimallusta, kukkia jne.

Kaksi kerrosta antaa täydellisen peittävyyden, sivellin on omille kynsille liian leveä, joten pitää olla tarkkana että selviää vähemmällä siistimisellä. Kuvassa ei päällyslakkaa.the naked truth + champagne kisses


champagne kisses pääsi the naked truthin kaveriksi ja sopivatkin hyvin yhteen. Glitterissä on kirkas pohja eli sopii hyvin ainakin näin alkuvaiheessa vaikka valkoisenkin päälle, jos ei glitterit päästä väriä pohjaan.

Itse olen tätä lakkaa käyttänyt swatchtikun lisäksi pari kertaa ja lakkapullo on huventunut. Sivellin ei noukkaa enää hyvin lakkaa ilman, ettei korkkia tarvitsisi kiertää takaisin ja sitten taas auki. Mutta lakkapohja on ainakin vielä liikkuvaa, joten kallistaminenkin auttaa.


maybe baby


maybe baby taisi jo aakkoshaasteessa olla. Tätä myös kaksi kerrosta ja oletan, että olisi päällyslakkaa. Sopii mainiosti rusehtavan sävyjen ystäville.


Kaikki kokeilemani Ciatét kuivuivat nopeahkosti, ei nyt ihan sillä sekunnilla kun yhden kynnen olet lakannut, mutta aika hyvin kuitenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on sallittua :)