30.8.2018

Ostoksia - essence, Oriflame, Lumene, Tesco, Avon, Maybelline, Yves Rocher

Taas on aika ostosten, ennen kuin ne unohdan kuvakansion syövereihin. Osa onkin tilattu jo toukokuussa :'D

Ravasin maanantaina 20.8 ympäri Joensuun keskustaa ja onneksi ravasin, sillä satuin sopivasti katsomaan essencen syksyn uutuuksia, kun niitä juuri pistettiin hyllyyn! Ostan kyllä uutuuksista muutamia lisää, kunhan saan ekan palkan :P

Alla siis muutamia essencen uutuuksia, eniten toki kiinnostaa nuo glitterlakat, joissa on peel off -samassa, samanlaisia lakkoja ilmestyi myös Catricelta. Colour Boost -sarjaan tuli mattapunia, luomiväripaletteja tuli ihan hirmuinen määrä (ainakin omasta mielestäni) ja muuta mukavaa!




Alelaarista nappasin kynsinauhaöljyn ja kaksi cuticle removeria, jonka kohtalosta en tiedä. Maahantuojan mukaan sen pitäisi palata takaisin, mutta uutuuksissa sitä en nähnyt, joten nappasin kaksi.




Prismassa etsin edullista kasvojenkuorintaa, mutta ei omaan hintahaitariin sattunut yhtään. Nappasin Tescon kasvojenpesuaineen testiin, kun en kuorintaa löytänyt. Onko Tescolla kasvojenkuorintaa? Huomasin, että muutkin ovat olleet hinnan perässä, sillä kyseisen merkin tuotteita oli aika vähän hyllyissä, noin 4-5/tuote :O

Tokmannilta bongasin sitten edullisen kasvojenkuorinnan ja otin sen varakappaleeksi odottamaan. 1,69 € ei ole paljoa, vaikka olisikin huti, käyttäisin sen silti.




Yves Rocherille lähti myös tilausta ja sieltä lähti mukaan pari suihkugeeliä, kynsilakkoja, vanulappuja sekä puhdistusmaito.

Tilaajalahjana tuli kolmen tuotteet minisetti, joista kuivaöljy lähti jo uudelle omistajalle. Oli aika kimalteleva tapaus :D








Oriflamellekin tuli tehtyä tilausta, yleensä tilaan joka jaksosta jotain.

Tällä kertaa miulle matkasi kaksi punaa, shampoo ja monitoimivoide (taas).
Shampoo oli uutuutena ja siinä oikein mukava, vihreä tuoksu. Pesi omat hiukseni puhtaiksi.





Seuraavassa tilauksessa olikin sitten uusi suihkugeeli ja Colourboxin uutuus Lip Pop huulivoide, joissa taitaa kuitenkin olla aika runsahkosti sävyä mukana. Viime talven kynsilakka ja olikohan nuo kasvonaamiotkin jossain alelaarissa tarjouksessa, eli tod.näk. poistumassa.





Sokoksen verkkokaupasta Maybellinen Lemonade Craze -luomiväripaletti.





elevenin tilaus on about toukokuulta ja tilauksen tein lähinnä tuon It's Skin putsarin vuoksi, kun kerrankin jotain niistä oli varastossa :D Lumenen kuorinnan ostin silloin jemmaan, mutta nyt käytössä.

Käytän kuorintaa lähinnä iltaisin, vaikka soveltuisi käytettäväksi 2 x päivässä. Ei ole kovinkaan kuoriva ja lisäksi vaahtoaa hieman, mistä en oikein tykkää.





Ja viimeisenä Avonin tilaus parin kampanjaa sitten. Luomiväripaletit olivat kimppahinnalla, joten hyödynsin tämän edun ja paleteille jäi hintaa 5 €/kpl. Lisäksi ostin uutuus suihkugeelin.




 




Oliko miun ostoksissa jotain tuttua?




4 kommenttia:

  1. Onpas paljon ihanuuksia<3 . Mua himottaa tuo Maybellinen paletti, mutta taidan odottaa joain supertarjousta, koska en juuri tällä hetkellä, heh, tarvitse, hehheh, lisää luomivärejä, mutta tuo on niin nätti!
    Essencen Colour Boost -sarjan mattapunat kiinnostaa. Niitä tekisi mieli kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa essencen mattapunassa on hyvin makea tuoksu. Mutta omasta mielestäni on hyvin matta jo silloin, kun huulille laittaa ei tarvitse odotella sitä mattaisuutta.

      Applikaattori oli samanlainen kuin esim. huulikiilloissa.

      Poista
  2. Onpas söpön värisiä nuo Avonin luomiväripaletit! Yvesin kynsilakat on muuten hyviä, itsekin on tullut niitä kokeiltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin lakat on myös kivan pieniä, että voisi saada loppuunkin! Kiva myös, että heilläkin on kausivärejä :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)