3.9.2018

essence glitter ON glitter OFF - glitter in the air & party queen

Uusia essencen tuotteita on tälle syksylle jo tipahdellut kauppoihin, toivottavasti olisi jo kaikissa myymälöissä. Kuten moni varmaan tietääkin, mutta jos ei, niin essence uusii valikoimansa kaksi kertaa vuodessa: kevät ja syksy. Valikoimasta poistuu joko jo aiemmin tulleita tai jopa keväällä/syksyllä tulleita uutuuksia.

Tällä kertaa katsellaan kahta uutuutta, joita tuli useammassa eri sävyssä.






glitter ON glitter OFF lakat sisältävät valmiiksi jo peel offin, joten sitä ei erikseen tarvita. En tiedä johtuuko tuosta peel offista vai mistä, mutta lakan haju on aika voimakas (vrt. normaaliin), haihtuu kynsiltä jonkin ajan päästä.

Pullossa suositus on laittaa lakkaa kaksi kerrosta, mutta omaan makuun nämä eivät peittäneet kunnolla, joten miun kuvissa kynsillä kolme kerrosta. En siltikään tykkää lopputuloksesta :D Jos haluaa peittävämpää, niin kannattaa töpötellä esim. meikkisienellä.


glitter in the air

Molemmissa kuvissa lakkaa kolme kerrosta, ei päällyslakkaa. Kuivuu yllättävän sileäksi, eikä kuivumisessa mene kauaa. Nätti, vihreä sävy ja tässä on mukana holoa.

Miinusta molemmat lakat saa tikkuglittereistä, jotka huomasin vasta kun aloitin lakkaamisen. En tykkää niistä missään muodossa.


glitter in the air


Samanlainen kuin vihreä, mutta sillä erolla, että tässä tuo holograafisuus on vähäisempää. Makuasioita tykkääkö enemmän kimaltelevasta vai meneekö väri edellä.

Poistaminen oli helppoa! Sivelin vähän kynsinauhaöljyä, annoin hetken aikaa vaikuttaa ja poistin appelsiinipuutikun avulla lakkaukset. Kaikki lähtivät siististi ja nätisti yhtenä kappaleina.


party queen

party queen


Hinta 3,09 €/ 8ml.


Myös sisarmerkillä Catricella on samalla idealla glitterlakkoja, ne kurkkaan myös ja ostan testiin, jos tikkuglittereitä ei näy.







2 kommenttia:

  1. Mitenköhän hyvin nuo sietää ihan jokapäiväistä elämää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. vaikea sanoa, miulla oli kynsillä vain kaksi päivää ja siinä ajassa pysyivät kyllä kaikki kynsillä :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)