15.1.2019

Joulukalenterikatsaus - Essie. Mitä jää, mitkä lähtee?

Nyt katselmus Essien joulukalenterin sisältöön.

Tuttuun tapaan, kaksi viimeistä kuvaa kertoo, mitkä jäi omaan käyttöön ja mitkä meni eteenpäin.






Täysikokoisia tuotteita tuli seitsemän kappaletta, joista neljä oli perussarjaa, yksi kynsinauhaöljy sekä geelilakkasarjan väri- ja päällyslakka.

Väreissä ei kovinkaan paljoa irroiteltu, ainoana erottuu tuo hopeinen joukosta :D




Minikynsilakkoja tuli seitsemän kappaletta + päällyslakka, aluslakka ja mattapäällyslakka.
Lisäksi pieni pullo kynsilakanpoistoainetta.


Toki, myös oheistuotteita saapui (kts. kuva alla).

Löytyi viila, muovipussukka, rannekoru, joulukuusenkoristeita sekä sydämenmuotoinen joku, josta en ottanut selvää mikä se edes oli :D





Mutta mitä jätin itselleni?

Värilakoista jätin itselleni: Licorice, Chocolate Cakes, Congrats, Apres-chic ja Lieblingsmensch.
Lisäksi aluslakan, päällyslakan ja mattaavan päällyslakan.

Poistoaine, muovipussukka ja joulukuusenkoristeet jätin itselleni.

Nämä jää..


Alla olevat tuotteet sen sijaan saivat jatkaa matkaansa.

nämä lähtee..



Tuo viila on kyllä sellainen, että ilman sitä ei joulukalenteria ole :'D Tuo tummempi joulukoriste oli ruma, joten säilytin ne kolme muuta (tulivat samasta luukusta, tumma erillisestä). Geelilakkoja kokeilin kerran, kesti ne kaksi päivää, kunnes lohkeamat ilmestyivät. Kynsilakkojen suhteen pistin ns. perussävyt eteenpäin, jätin mielenkiintoisimmat (vaikka musta ei kovin mielenkiintoinen ole, mutta sitä menee aina).









4 kommenttia:

  1. Vähän laajempi väriskaala olisi voinut olla, mutta jostain syystä tämä kalenteri vetää puoleensa. Ehkä nuo krääsät :D Täytyy katsoa tänä vuonna uudestaan josko hankkisi Essien kalenterin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, värien räiskintää tässä ei ollut, mutta yllättävän monta täysikokoista! Tätä kalenteria sai hyvin alennuksienkin aikaan, niin kannattaa niitä odotella, omani tilattu Sokokselta ja hinnaksi jäi vähän reilu 64 €.

      Poista
  2. Hei tuo sydämenmuotoinen härpäke on varmaan hohkakivi jalkapohjien hoitoon! Ja siis mun on nyt pakko kommentoida, että voiko olla, että tuo tumma joulukuusenkoriste olisikin ollut kestovanulappu? Näyttää kovasti sellaiselta :D

    Muuten aika ookoon oloinen kalenteri, mutta itse en halua lakkakalentereja kun niitä on jo ennestään ihan tarpeeksi. Teen mieluummin harkittuja lakkaostoksia yksitellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, miekin päättelin, että joku jalkahommeli se on. En tiedä tuosta toisesta, kun nuo oheistuotteet oli kategorioitu yllätystuotteisiin, eikä muuta infoa ollut :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)