2.6.2019

Ostoksia - Kicks, oletkaunis.fi, Sokos, Avon, K-market

Tässä olisi aikalailla ostoksia huhtikuun lopulta aina toukokuuhun asti.
Ostoksia on tullut lisää, mutta ne sitten joskus myöhemmin (22.6) ;)

Tällä on hyvä aloittaa ja joitakin olen jo testaillutkin!



- teksti sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty * -merkillä.





*Kicksiin tein tilauksen, kun halusin kokeilla *Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint -voidetta (ovh 34,90 €), omani tilasin sävyssä Light. Silloin tuote taisi olla -20 % tarjouksessa, nyt jos kuulut Kicks Clubiin, saat 25 % pois hinnasta (voimassa korkeintaan 4.6.2019 asti).

Olen pari kertaa tätä kokeillut ja ei nyt ihan täysin vielä vakuuta. Yllättävän tummaa sävyltään tuo vaaleinkin ja jos levitän tätä sormin, niin jää kyllä selkeät rajat. Olen kokeillut ilman kosteutusta ja sen kanssa, silti sieltä vaan tulee kuivua kohtia näkyviin. Vaatii harjoittelua ja keskittymistä vielä.

Lorealin ja Camila Cabellon yhteistyökokoelmasta ostin *Oh Na Na -luomivärin. Kahlasin Internetin ihmeellisestä maailmasta swatcheja läpi ja tämä oli mieluisin, vaikkakin Hot Havana näyttää myös upealta!

NYX Cosmetics *Foil Play Cream Eyeshadow Woman of Steel ei ollut se johon iskin silmäni, vaan kultainen vastaava, se oli aina loppu. Vaikutti kuitenkin upealta, joten nappasin hopeisen koriin!

Sain joskus hyvityslahjana Kosmetik4lessiltä heidän mainoshuulirasvan, jonka tuoksuun puoliso ihastui. Sain tehtäväksi etsiä vastaavan ja tärppäsi heti, kun tilasin *Burts Bees Vanilja huulirasvan. Puoliso tykästyi, joten sain tehtävän suoritettua, itselleni tilasin vastaavan, mutta *mangon. Nämä on mukavan tuhteja koostumukseltaan, muistuttaa esim. Labelloa koostumuksen perusteella.




Sokoksen verkkosivuilla oli jokin alekampanja, Kutsu Kauneuteen kenties? Ja joitain tuotteita sai ihan ok tarjoushinnoilla, muistaakseni miun ostoksista ainoat taisi olla tuo huulipuna ja Jeffree Star Cosmeticsin huulikuorinta, muut oli sitten normaalihintaisia.

NYX Cosmeticsin Ultimate EDIT -paletit ei ole hinnalla pilattuja (7 €) ja näitä on ainakin neljää erilaista. Kävin luomiväripaletteja läpi ja ostin tämän pienemmän isomman paletin tilalle josta luovuin.

Garnierin Flowerhoney putsarin ostin, kun näin sen Kivipuuteri blogissa ja se jäi mieleen kummittelemaan, joten se odottaa edellisen putsarin loppumista, ennen kuin saan korkattua käyttöön. Kasvosuihke myös lähti testiin, se oli oikeastaan ainoa, joka tästä uudesta sarjasta kiinnosti.

Lisäksi pieni matkakokoinen aurinkovoide kasvoille/vartalolle, jota testailin pari päivää sitten ja ei oikein vakuuttanut. Hyvä tuoksu, ei yhtään aurinkovoidemainen, mutta! Olin auringossa noin 5 minuuttia, kunnes voide alkoi murustua ja tuli näkyvästi ihon pinnalle kuivina viiruina, hyvin outoa!

Tarttui vaatteisiin, koska murua tippui käsivarsista. Miulla meni hermot ja kävin pyyhkimässä voiteen pois ja menin varjoon istumaan :D Hyvin hämmentävä kokemus, sillä koostumus imeytyi kuitenkin nopeasti, mutta sitten se tavallaan tuli takaisin kuivuneena iholle.





Avonin toukokuun kuvaston tilausta.

Banaanisarjan käsivoide ei ainakaan tuoksu sellaiselle kosmetiikassa tutulle banaanille, ei ole oikein tunnistettava. Puoliso veikkasin kinuski/toffee ja äiti ei osannut sanoa mitään. Toisaalta hyvä, sillä ei tule kyllästyttyä siihen banaanin tuoksuun, kun se ei ole niin selkeä. Banaanisarjaan kuuluu vartaloemulsio, käsivoide, vartalovoi ja kasvonaamio

Skin So Softin asteittain päivettävä voide sisältää glitteriä, ei kovinkaan tiheästi, mutta kyllä se itseäni jää vaivaamaan ja se tarttuu kaikkialle, vaikka olisi jo kuivunut. Päivettää jo ekalla kerralla.

Metallinsininen pieni reppu, joka on kätevä esim. kaupungilla pieniä ostoksia varten.







Oletkaunis.fi -sivustolla oli melkein kaikesta hyvät alet, täydensin kasvonaamiovarastoja (yllä) ja muutamalla Masque Barin Green Tea -naamiolla, joita on jokaisessa paketissa kolme yksittäispakattua. Nämä oli vielä suuremmassa alessa, sillä näissä olikin päiväykset jo menossa kesäkuun alussa.

The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanser putkahti esiin Vadelmamurusia -blogista ja siellä oli niin hyvä myyntipuhe, että nappasin senkin koriin pienen alennuksen kera. Kunhan saan käytettyä The Body Shopin vastaavan jämät, niin sitten testaan tämän tai käytän ensin Avonin vastaavan, koska se on paljon pienempi :D

Glitternistin irtoglitterin ostin mielenkiinnosta ja kaksi muuta meikkituotetta oli Äitienpäivä -kampanjan ilmaislahjat.





Olin haukkana, tai melkein, paikalla kun huomasin meidän lähi K-marketin Facebook-sivuilta, että sinne oli saapunut Garnier Fructis -sarjan monitoimituote hiuksille. Yllätyin kyllä hinnasta, joka oli melkein 8 €/390 ml, luulin että purkin vetoisuus olisi ollut ainakin puoli litraa :D Hyllyllä oli vain tätä papayaa ja sitä toista, banaania ei ollut ollenkaan. Papayasta nappasin toiseksi viimeisen purnukan.

En olekaan näitä naamioita/hoitotuotteita missään muualla nähnyt, en edes Prismassa/Citymarketissa.










Oletko sinä metsästänyt lähiaikoina jotain tuotetta kaupasta?













8 kommenttia:

  1. Oi, toivottavasti tykkäät myös tuosta sitruunasorbetista! :) Se on kyllä niin huikea tuote mun mielestä :) Mä ostin äidille tuota Lumenen Skin Tint -voidetta ja hänellä se on kyllä toiminut tosi hyvin eikä tarraudu mitenkään kuivempiin kohtiinkaan :o Ja mulla on myös noita samoja jäätelö- ja maitopurkkkipakkauksissa olevia kasvonaamiota ja ne on kyllä niin söpöjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulle yleensä harvoin mikään voide kiukuttelee, kun on rasvoittuva iho, mutta työ kyllä jostain syystä näkyy niin selkeästi iholla, etenkin kulmakarvojen välissä ja otsalla :(

      Vaikka olisi ihan normaalisti kosteutettu, niin jotenkin se silti näyttää kuivalta, myös sormin levitettäessä näkyy, että on levitetty sormin, kun ei ole kovinkaan tasainen ja kaulassa näkyy sitten raja :D

      Poista
  2. Mä ostin tota garnierin hiusnaamiota cittarista, mutta oon nähny myls tokmannilla myynnissä. Ja siis ite ostin sitä baanani-versiota ja oi luoja se on ihana. Tuoksuu ihan karkilta. 😍 Eiks näitä muuten kolmaskin ole, vai muistanko väärin? 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Papaya, banaani ja olikos se kolmas macadamia? Mie olen nähnyt näitä vain tuossa pienessä lähikaupassa, sieltä uupui tuo banaani kokonaan ja muualla en olekaan sitten näihin törmännyt.

      Poista
  3. Täällä pk-seudulla noita Garnierin hiusmaskeja on kyllä näkynyt hyvin. Täytyypä itsekin jossain välissä testailla. Olen vain niin kovin ihastunut siihen Dermosilin hiusmaskiin. Se tuoksuu ihan joltain hedelmäiseltä jogurtilta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joensuussa ei kyllä meinaa näitä löytää mistään :D En toki nykyään käykään kuin harvoin keskustassa, kun työt loppui reilu kuukausi sitten, joten ei sieltä sitä valikoimaa tule katsottua niin usein :D

      Poista
  4. Oi miten kivoja ostoksia, ja ihana määrä<3 :D Masque Barin naamiot on hurjan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Green tea naamioita olenkin käyttänyt jo 1,5 paketillista. Näissä päiväys on 8.6 joten siihen mennessä yritän käytellä pois ettei jää pyörimään jemmoihin ja huonolla tuurilla kuivumaan :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)