6.1.2020

Boxycharm marraskuu 2019

Marraskuun Boxycharm saapui 11.12 onnellisesti perille asti.
Aloituskuvaksi en laittanut muuta, kun ajattelin röyhkeästi, että moni tilaaja on sen jo saanut ja avannutkin :D

Valitettavasti Boxycharmia ei vielä saa tilattua meille suoraan, vaan joutuu käyttämään välityspalvelua esim. Shipito tai Planet Express. Itse siirryin jälkimmäiseen, kun Shipitolla alkoi yhden boksin lähetys olla jo siinä 30 $ tienoilla.

Tämän boksin kohdalla maksoin toimituskuluja, sekä käsittelymaksua yhteensä 12,39 $.
Itse boxi kustantaa 25 $/kk, lisäksi tässä perusboksissa saa valita aina kuukautta aiemmin haluamansa tuotteen tietystä valikoimasta (n. 1-3 vaihtoehtoa). Aikaikkuna on auki vain tietyn ajan, joten jos valintaa ei kerkeä tehdä, sieltä valikoituu jokin niistä vaihtoehdoista.

Esimerkiksi tammikuun boksiin valinta tehtiin 10.12. En itse muista kerkesinkö valinnan tähän marraskuun boksiin tehdä, sillä jokin jäi välistä itseltäni.






Marraskuun Boxycharmin sisältö:

- Dominique Cosmetics | Celestial Thunder Eye Shadow Palette (35 $). - Kypris | Antioxidant Dew Quench & Glow Serum (90 $). - Dose of Colors | Liquid Matte Lipstick (18 $). - Tula Skincare | Star Power Nourishing & Brightening Cosmic Hydrogel Mask Set of 2 (22 $). - Boxycharm | 2-Piece Brush Set (35 $).



Yhteisarvo 200 $.






Kypris -merkin seerumi kohotti jo yksistään tämän sisällön hintaa aika roimasti, sillä hinnaltaan tämä purkki on 90 $. On kallein omistamani kosmetiikka/ihonhoitotuote, ehdottomasti käytän itse :D

Tula Skincare tarjosi kaksi hydrogeelinaamiota, jotka ovat niljakkaita geelimäisiä naamioita. Käytin jo yhden paketin saapumispäivänä, tykkäsin! Oikein miellyttävä tuoksu, kaksiosainen naamio on helppo asetella eikä liukkaudesta huolimatta valu kasvoilta. Tämän setin arvo 22 $.






Dominique Cosmetics Celestial Thunder tarjosi tämän kuukauden luomiväripaletin. Ylärivin kolme ensimmäistä sävyä on glitterisiä/shimmerisiä ja muut mattaisia. Lucid Dream sävy on pigmentti.

Ei valitettavasti ole ihan omaa makuani, joten muun muassa tämä lähti eteenpäin.





Boxycharmin ensimmäiset, heidän iki-omat siveltimet. Suurempi sivellin sopii hyvin nestemäisille, voidemaisille, puuterisille ja mineraalituotteille. Pienempi sivellin sopii meikkivoiteille.

Nämä pistin myös eteenpäin.





Dose of Colorsin mattapunia on tullut ainakin pari kertaa, ellei kolmekin. Vertasin tätä pullon perusteella aiempaan omistamaani ja tämä sävy on hieman liian vaalea. Sävy Nude Mood.

Joten tämäkin lähti eteenpäin.






Mikä oli sinun suosikkisi?















2 kommenttia:

  1. Ihanaa oli päästä kokeilee Dominique cosmeticsia, olen tykännyt. Dose of colours kin oli ihan uusi ja vaikka sävy näytti liian vaalealta se on just sopiva . Sivellin käy loistavasti nestemäisille ja voidemaisille tuotteille. Puuteria en osaa tolla laittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että pääsivät uuteen kotiin :) Itselleni sävy näytti myös vaalealta hylsyn läpi, onneksi ei sitä kuitenkaan ollut.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)