5.2.2020

Ostoksia - Avon, Oriflame, ebay, kicks, huuto.net ja lyko

Avonille tein joulukuussa viimeisen tilauksen ja nousinkin hetkeksi yhden tason ylöspäin, jossa pysyttelen maaliskuun loppuun asti, sitten taas palaan perustasolle :D

Miniesitteestä ostin tähtivalon sekä mäyrismukin. Tähtivalo toimii pattereilla ja sen saa laitettua esim. roikkumaan, jos patterikotelon saa johonkin järkevästi.

Uutuutena Avon Care -sarjaan tuli avokado, josta löytyy kasvonaamio, käsivoide, suihkugeeli ja monitoimivoide (myös vartalovoide löytyy, mutta sitä en ostanut).

Avon Naturals -sarjasta ostin jälleen Aloe & Cotton -kasvosuihkeen ja kasvonaamion.
Planet Spa -sarjasta kasvoputsarin, yleensä olen käyttänyt sarjan kasvonaamioita joten välillä puhdistustuotteitakin pitää testata :D

Avon nutraeffects sarjaan saapui monitoimituote, joka on putsari, naamio ja meikinpoistaja.





Meikkituotteista ostin uuden mark. hologhrome lipglow sävyssä Topaz ja Glimmerstick True Colour Bronzed Gold -rajauskynän.

Topaz antaa huulille enemmän kultaista kimalletta, kuin mitään sävyä. Muistuttaa hieman sävyjensä puolesta Jeffree Star Cosmeticsin Money Honey highlighteria.

Lisäksi The day to night EDIT -luomiväripaletin (kuva alempana).


vasemmalla kaksi vetoa Bronzed Gold -rajauskynästä, oikealla Topaz.


Paletin sävyt on kuvassa aika samanlaiset kuin livenäkin. Sopii neutraalin sävyjen käyttäjille, jotka ehkä silloin tällöin (tai illalla) haluaa käyttää tummempia sävyjä.
Hinnaltaan tämä taisi olla 15 € kieppeillä ja sai vielä lahjakassin kaupan päälle.


The day to night EDIT -paletti


ebaysta tilasin China Glaze X Sesame Street -kokoelmasta pienen setin, nämä lakkapullot on tositosi minejä, kussakin pullossa 3.6 ml.





Ostin Kicksin alesta Budgien setin, ainoa turhake itselleni oli tässä jättimäinen kampa. Setissä oli hiuskuorinta, hoitoaine ja hiussuihke, joka suojaa hiuksia uv-valolta.

Lisäksi tietenkin tuo nätti pussukka. Kicks alensi alennetuista tuotteista vielä -30 %, joten tämä taisi halvimmillaan irrota alle 9 eurolla.




Kicksistä myös vähän muitakin juttuja.

Rituals... The Ritual of Tsuru suihkuöljy. Silmänympärysvoide kriisi yllätti, kun ainoa jemmoissa oleva olikin omaan makuun todella vetistä, joten mukaan lähti Kicksin oman sarjan sy-voide, sekä Emma S. sarjan kosteuttava geelivoide.

Korkkasin ensimmäisenä tuon Kicksin oman merkin voiteen ja olen tykännyt, plussaa pumppupullosta. Huomasin tuossa järkytyksekseni, että voiteen pumppu oli jo puolessa välissä matkaa! Käytän pienen nokareen aamulla ja illalla, vaikka määrä on sama kuin Dermosilin voiteessa, niin tämähän loppuu jo parissa kuukaudessa, kun Dermosilin voide taisi kestää yli vuoden :D

Budgielta ostin heidän toisen valikoimassa olevan hiuspohjakuorintansa, joka on tämä oranssinen tuubi. Samalta merkiltä löytyy myös omenasiideriä sisältävä kuorinta ja näissä molemmissa on sama persikkainen tuoksu (truly peach), vaikka itse haistan ainakin tuossa omenasiideriversiossa omenan. Tätä toista en ole vielä korkannut.




Oriflamelta ostin jaksosta 1 muutamia juttuja.

Tarjousnurkasta kaksi Love Naturen kasvovettä, Feminelle -sarjan voide sekä minikokoiset tuotteet: vartalovoide ja suihkuvoide. Kasvovesistä pääsee yksi kohta käyttöön, kun ihan hilkulla on edellisen loppuminen (kun tämä teksti tulee julki, on aiempi jo loppunut).

essentials -sarjasta tilasin kaksi Multi-Purpose voidetta, molemmat Coconut Water -versioita ja lisäksi uutuutena olleen Wild Blueberryn. Käytän näitä vartalovoiteena, sopii siis mm. kasvoille ja käsillekin. Olen tykännyt näistä monitoimivoiteista, harmi vaan, että nämä tuoksut ei välttämättä ole vakiovalikoimassa, nytkin on kaksi tuoksua poistumassa.

Lisäksi jälleen uutuustuoksu käsivoiteeseen, joka on kookosöljyä sisältävä.






Kynsilakkakollegalta ostin muutamia lakkoja huuto.netin kautta.

Dance Legend thermo mini 5 - Fool me once. Mitä swatcheja katsoin, niin kovin suurta eroa ei tapahdu sävyssä kylmän ja kuuman välilä.

ILNP:t: Misbehaving, Beach House, No Days Off, Good Vibes ja Birefringence.





Lykolla huomasin Original Sourcen tuotteita! Näitä olen tilannut Superdrugilta, mutta jos Brexit tuo jotain vaikeuksia tmv. tilaamiseen, niin on kiva tietää, että naapurimaasta näitä saa. Tilasin mango -suihkugeelin minikoossa, sekä Fresh Water Mint & Guaranan ja vaahtosuihkarina ananaksen tuoksuisen.

Yankee Candlet nappasin tarjouksesta, joita on itse asiassa aika usein :)

Myös loput neljä tuotetta oli tajouksessa, sillä Fancy Handyn tuotteita sai osta kolme, maksa 2 tarjouksella, joten yksi tuote oli ilmainen.
Mukaan lähti Coconut Body Milk, hiusnaamio, Cactus kasvoseerumi ja vartalogeeli.

Filorgan tuote tuli näytteenä.


Hiusnaamiota olen kerennytkin jo testailemaan, tuoksu on hyvin samanlainen kuin Oriflamen Milk & Honey -sarjassa eli hieman makeahko. Naamio on sopivan juoksevaa, ahkerille naamion äyttäjille tämä ei ole kovinkaan riittoisa, mtuta kerran viikossa käytettynä kestää varmasti pari kuukautta.















2 kommenttia:

  1. Ohhh lovely polishes - China Glaze set and Dance Legend - very good :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yes :) I already try one CG mini nail polish, it was good!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)