13.4.2020

Goodiebox -maaliskuu 2020

Tuote pr-näyte.



Sain maaliskuun Goodieboxin viime viikolla mukavana yllätyksenä :) En tiennyt tämän saapumisesta ollenkaan, vaan huomasin vahingossa OmaPostin seurannasta. Omassa boksissani tuotteita oli neljä ja ihan hyvä niin, loput kaksi tuotetta eivät olisi tulleet itselläni käyttöön.






Maaliskuun teemana oli Body Love. Olen tietty jo blogeissa tähän boksiin törmännyt, joten tiesin jo mitä odottaa. Yhtä tuotetta odotin oikein innolla, kun näin paketin olevan tulossa.

Omasta boksista puuttui Aurelia Revitalise & Glow -seerumi, sekä Niré Beauty Face Prep Tool. Seerumeita on itselläni runsaasti odottamassa käyttöä ja kasvoharjaa tulee käytettyä aika harvakseltaan, vaikka sellainenkin löytyy.






Vitamasques Crystal Glow Hydrogel Eye Mask, ovh. 10,50 €. Täysikokoinen tuote.

Miullahan ei ole enää yhtään kangas/hydrogelnaamioita, vain purkki/tuubiversioita. Tämän silmänaamion käytän siis mieluusti, hinta tosin ei ole sellaisella tasolla, että ostaisin itse :D Mukava kuitenkin testata!

Hydrogel naamioiden tapaan, tässäkin on suojakalvo pitämässä geeliä kasassa, joka poistetaan ennen käyttöä. Naamio laitetaan puhtaalle, kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Meidän asunnossa, jotkut tämmöiset naamiot kuivuvat todella nopeasti, sillä geelissä ei ole niin paljoa kosteutta verrattuna tavalliseen kangasnaamioon.





Ivy Aïa Micellar Cleansing Water, ovh 10,89 €/200 ml. Näytekoko 50 ml.


Flippikorkilliset pullot ovat käteviä matkoilla, sillä yleensä ne saa kierrettyä irti ja täyttää haluamallaan tuotteella. Misellivesipullot ovat yleensä aika kookkaita, jonka vuoksi vievät tilaa ja tuovat myös sitä painoa. Meillä on vessassa vain lasihylly, joten mieluiten aina pullottaa isoista pulloista pienimpiin, ettei hyllylle kerry liikaa painoa.

Tätä misellivettä testaan seuraavaksi, kunhan edellinen näytekoko loppuu.





Human + Kind Body soufflé, ovh 16,45 €. Täysikokoinen tuote.

Tästä olin eniten innoissani, käytän vartalovoiteita päivittäin ja joskus omalle kohdalle sattuu hieman paksumpaa voidetta, jonka imeytymistä saa odotella. Tämä on mukavan kevyt, imeytyy nopeasti ja pientä tuoksuakin löytyy, omaan nenään tuoksu on oikein simppeli ja huomaamaton.

Tämän sekaan voisi ehkä sekoitella omia vartalovoiteita, joissa sitä tuoksua on runsaasti ja näin ollen miedontaa sen toisen voiteen tuoksua.

Tämä lähtee heti käyttöön, toisen voiteen rinnalle.





Comme Deux, sävy red, ovh 18 €. Täysikokoinen tuote.

Tästä nelikosta tämä lähtee eteenpäin. Muiden blogeista luin, että näissä ei olisi oikeasti sävyä nimeksikään, eli on melkeinpä kirkas huuliöljy. Huuliöljyt on itselläni aika vähällä käytöllä nykyään, kun käytän mieluiten rasvoja. Joten tämä on ainoa tuote, joka ei sykähdyttänyt.






Kiinnostuitko? Pääset tilaamaan oman Goodieboxin hintaan 24,95 €/kk. Hintaan kuuluu myös toimituskulut, eli niitä ei tarvitse maksaa erikseen.






6 kommenttia:

  1. Hmmm...melko erikoista lähettää vajaa boksi pr-näytteenä...etenkin kun ne parhaat tuotteet puuttuu. Eihän siinä jää mitään esiteltävää ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, miulta ne puuttuvat tuotteet olisi lähteneet eteenpäin kuitenkin :D Seerumeita taitaa olla viisi jemmoissa ja kasvoharjojakin löytyy ennestään, joita käytän ehkä 1-4 kertaa vuodessa :'D

      Poista
  2. Mäkin hieman ihmettelen, että pr:nä lähetetty vajaa paketti, mutta pääasia tietysti on se, että sä sait just ne itsellesi kiinnostavimmat tuotteet! ♥ Mä tykästyin tohon huuliöljyyn ja oikeestaan juuri sen takia, ettei siinä ole mitään sävyä :D Se tuntuu huulilla tosi hyvältä ja jättää kauniin kiillon. Oon käyttänyt tota sellaisina päivinä, kun lisäisin mielelläni huulille jotain väritöntä huulikiiltoa, mutta toi on huomattavasti sellaisia parempi, sillä öljy ei tunnu ollenkaan tahmealta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla jäi kaikki muut käyttöön, paitsi huuliöljyn pistin etenpäin :)

      Poista
  3. Tykkäsin tosta vartalovoiteesta kovasti ja sainkin saksia sen eilen halki ja loppuneeksi. Silmänympärysnaamio oli hauska! Oon kolme boxia ostannu tähän mennessä ja vain ekan boxin hajuvesi on ollut turha. Ja useampi tuote jo käytetty tai käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vartalovoide on kyllä hyvä! Ajattelin sen kanssa käyttää vähän voimakkaampia vartalovoiteita, kuten Ritualsia :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)