7.8.2020

Ostoksia - K-Citymarket, Kicks, Pentik, Avon, Yves Rocher, Hobby Hall, Lidl ja K-market

Perjantain iloksi katsollaan tänään hieman ostoksia! Kuten otsikosta voi päätellä, on tullut osteltua vähän sieltä sun täältä.

Kuvista puuttuu Bearelin tilaus, mutta ne ostokset voi käydä katsomassa Instagramista.



K-Citymarket, sivellin Tokmannista.


Yllä olevassa kuvassa on K-Citymarketin ostoksia, paitsi essencen sivellin on Tokmannilta (hunaja-kokoelmasta).

Garnierin misellivesi meni jemmoihin, kun sain korkattua edellisen käyttöön. Kolme kasvonaamiota kimppadiilistä, Lumenen ripsari oli 3,90 € poistolaarissa ja Essien pikakuivattajaa.

Kasvonaamiot on yllättävän hyviä, vaikka ovat printattuja. Kangas ei ole sen vuoksi paksua ja tönkköä., vaan asettuu hyvin kasvoille. Molemmissa versioissa ei ole kovinkaan erikoinen tuoksu, aikalailla samantuoksuiset.


Alla Kicksin tilaus. Kicksin oma tuotesarja on poistumassa ja siellä oli useampi tuote tarjouksessa, joten nappasin testiin Peel Off:in, kosteuttavat lappuset (nämä on muuten tehty Suomessa!), mustapäärauta joka oli normihinnalla, sekä Moisture skin booster.


Anastasia Beverly Hillsin meikinkiinnityssuihke tarttui tilaukseen myös, käytin tähän 20 % alekupongin, normihinta 16 €/30 ml. Tuoksuna mango.

Kicks


Toinen tilaus Kicksistä :'D

Tykkäsin noista kosteuttavista lappusista, niin ostin toisen. Käytetään ihon puhdistuksen jälkeen, ennen seerumia jne. Kicksin omalta merkiltä myös kosteuttava seerumi, koska syksy tulee ja seerumit on kivoja!

Ritualsin suihkuvaahto oli alle puoleen hintaan, joten.. koriin!

Essieltä kaksi kynsilakkaa, sävyt Come on Clover ja Kaf-Tan.

Näytteinä tuli Kicks Beautyn eyeliner sekä vartalovoidenäyte.

Kuvasta puuttuu Kiscin mattahuulipuna, sillä korkin aukaistuani, se tippui hylsystä oli siis pohjasta katki :S Joten reippaana kävelin keskustaan ja tein reklamaation myymälässä, kun verkkosivuilla se ei onnistunut.




Yvesiltä muutamia juttuja, meikkipussukan mukana tuli kolme pientä näytettä; voide, huulikiilto ja hiushuuhde.

Ostin kookos -nestesaippua, kausisarjasta Hello Printemps! - suihkugeelin sekä kaksi suihkugeelitiivistettä vadelma ja mango. Olin innoissani, kun Yvesin valikoimaan oli tullut näitä niin sanottuja perustuoksuja, joista kaikki silloin alunperin sai alkunsa, kun ostettiin kookoksen-, vadelman- ja mansikan tuoksuisia hajuvesiä :D




Sain synttärilahjaksi Pentikiin lahjakortin, joten kävin sen tuhlaamassa.
Langoille kori, pari suklaarasiaa ja syvä lautanen.





Hobby Hall on ollut otsikoissa viime päivinä, onneksi itselleni tuli asiat tietoon vasta, kun olin jo tilauksen saanut.

Tilasin sieltä kaksi Lip Smackerin huulirasvaa: Hoppy Carrot Cake ja Foxy Apple. Tuoksut ovat kyllä nimiensä veroisia :P





Avonin tilaus heinäkuulta!

Aloha Monoi -oli kolmen tuotteen settinä, jos kookos iskee sinuun, niin tämä varmasti ilahduttaa! Kookoksen kanssa on myös tiarenkukkaa.

Pari nestesaippuaa, kylpyvaahto ja suihkugeeli.

Tietenkin kynsilakkoja, kynttilä, miselliliinoja ja intiimipesuneste.





Lähimarketissa on Ziajan tuotteita myynnissä ja nappasin sieltä kaksi käsisaippuaa.

Lidlistä kasvojenpuhdistusvaahdon.









2 kommenttia:

  1. Jahas, enpä olekaan Hobby Hallin ongelmista kuullut mutta hyvä tietää nyt. Etten ainakaan tilaa siltä mitään!! Kivoja ostoksia :) kookos-bansku kasvonaamiot kuulostaa ihanilta. Olipa nostalgista muistella Yvesin meikkipusseja, eikös niitä tullut aina usein, mullakin on ollut monia erilaisia. Ja just ne perustuoksuiset hajuvedet oli ihania, niistäkin ollut varmaan kaikki ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti ongelmat alkoi omistajanvaihdoksen myötä, kun siirtyi Viroon :D Moni on jäänyt ilman tavaraa ja kuulema aspa ei oikein pelaa jouhevasti, osa ei oel saanut edes laskujakaan.

      Kookos-Banaani naamiot kuulosti itsestänikin nannalta, mutta tuoksu oli aika basic, odotin kivan hedelmäistä ilotulitusta, mutta ei.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)