6.1.2021

Lakkauksia joulukuulta 2020

Marraskuun loppu ja joulukuu keskittyy useimmiten miun lakkaprojektissa olevien lakkojen käyttöön, sillä useimmiten tulee lakattua vain niillä ja päällä sitten jotain simppeliä flakie/glitterlakkaa. Joten kuviakaan on turha ottaa, kun yleensä niissä ei mitään erikoista ole :D

Tässä kuitenkin muutama poiminta joulukuulta.





Kaksi kerrosta essencen gossip girl -lakkaa ja päällä kerros Dependin Sparkle All TheWay kokoelman 5101 - Got The Glam, jossa harmaa pohja glittereillä ja hololla. Depend kuivuu hieman tekstuuriseksi.







Nicole By OPI Modern Family -kokoelman My Jay or the Highway?, kolme kerrosta. Hieman ohuehko koostumus, joten vaatii pitkille kynsille ainakin sen kolmannen.

Water decalit ovat bluesean valikoimasta.

Ja päällä essencen i love my golden pumps flakielakkaa yksi kerros.









Kynsillä kaksi kerrosta KBShimmerin Sweater Weatheria, joka on kaunis sinertävän vihertävä lakka. Näiden lakkojen päälle tykkään usein laittaa jotain flakielakkaa ja tähän päädyin myös nyt.

Flakiena saman merkin Raking It In, joka on kirkkaalla pohjalla oleva, keltaista ja oranssia flakieta, mutta tietokoneen näytön valossa flakielastut muuttavat värinsä sinertäväksi/vihertäväksi. Kuvissa flakielastut eivät näytä sopivan yhtään tähän, mutta livenä ne on todella nätit :D










1 kommentti:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)