16.8.2022

Ostoksia | Tokmanni, Dermosil, Oriflame, Lyko, The Body Shop

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Kurkistetaan jälleen hieman ostoksia, joita on tullut tehtyä viime aikoina ja aloitetaan Tokmannista!

Siellä oli tarjouksessa essencen ja Catricen tuotteet, vaikka hyllyt oli aika tyhjät, niin jotain tarttui miunkin ostoskoriin.

Catricelta Gel-to-oil putsari. En olekaan Catricen ihonhoitotuotteita oikein testaillut, joten putsarista on hyvä aloittaa. Lisäksi pestäviä meikinpuhdistuslappuja, pakkauksessa kolme kappaletta.

essenceltä hyväksi havaittuja hanskoja uusi pari, tykkään näistä enemmän kuin kaupasta saatavista puuvillahanskoista ja lisäksi kynsilakka, sävyssä save water drink lime.





Dermosililta ostin kosmea ja pyyhkeitä.

Käsipyyhkeiksi ostin kaksi kappaletta *Kuutamo -sävyä, näiden koko on 50 x 70 cm.
Kylpypyyhkeiksi Luhta Lempi, sävyssä *Kameli, näiden koko on 70 x 140 cm.

Kynsilakka oli sillä hetkellä uutuus, joten nappasin sen tilaukseen. Sävy *Ocean.
*Syväpuhdistava suolashampoo alkaa olla lopussa, joten tilasin jo jemmaan uuden, sillä olen tykännyt todella paljon tästä Dermosilin versiosta! Pieni määrä riittää ja pesee hiukset narskuvan puhtaaksi.

Vartaloseerumi, ostoskassit ja meikinpoistoliinat tilasin pisteillä.




Oriflamella oli jonkinlainen rytminvaihdos, ja yksi jakso kesti normaalia lyhyemmän ajan ja nämä on tilattu siitä jaksosta :D

Love Naturelta vartalovoiteita; toisesta löytyy orgaanista kaakaovoita ja kookosöljyä, toisesta orgaanista kauraa ja aprikoosia. Näistä aprikoosi kiinnostaa eniten, toivottavasti on aprikoosinen tuoksu!

Viimeinkin mansikan tuoksuinen Tender Care, joka tuli myyntiin jo jokunen aika sitten. Itse en pysty käyttämään näitä huulilla lainkaan, vaan käytän muihin tarkoituksiin.

Love Naturelta vielä hilseshampoo, joka sisältää teepuuöljyä ja aloe veraa.

OnColour -sarjasta monitoimi kynä, joka käy luomille, poskille ja huulille. Omani on sävyssä Pink Litchi.

Toimituskulutuotteena oli Optimalsin kasvokuorinta, joten nappasin sen koriin ja vältin postikulut.





Lykolta myös pieni tilaus!

*Bliw Mansikkapaikka -nestesaippuan täyttöpakkaus. Tästä täyttöpakkauksesta löytyy myös 10 -packin myyntieriä, jos oikein tuoksuun ihastuu :)

Edullisen hinnan houkuttelemana *Grazette Colour Mask, sävyssä Royal Almandin. Tämä oli tarjouksessa hintaan 3.90 e kun normihinta oli 22.90 €. Oletan, että on ehkä poistumassa valikoimasta.

*Country Candlen Peach Bellini -kynttilä, tuoksuu huumaavan makealle persikalle! Voisin ostaa ehdottomasti uudelleenkin, vaikka en ole tätäkään vielä polttanut :D

*Wet n WildThe Saving Base Fortifying -aluslakka on ollut ostoslistalla jo jonkin aikaa, nyt sen nappasin.

Barry M -merkiltä useampi kynsilakka:



*Dependiltä sävy 691, Move it -kokoelmasta. Vihertävä/sinertävä sävy, jossa seassa isoa glitteriä.

essenceltä sävyt *DAMN Glam ja Tangerine Ahead.






Toisesta Oriflamen kuvastosta kaksi kasvonaamiota Love Nature -sarjasta ja lisäksi kasvovoide.

Uutuutena oli kynsienkoristelulakat, joita tilasin perussävyinä valkoisen ja mustan, sekä kultaisen ja hopean. Näissä on siis ohut, kapea sivellin, jolla saa tehtyä viivoja, pisteitä yms.





The Body Shopille lähti yllättäväkin tilaus, sillä tilasin jo sieltä joulukalenterin. Tällä hetkellä ilmeisesti vain verkkokauppa ja Tampereen myymälä näitä myy, myöhemmin varmasti tulossa muihinkin myymälöihin ostettavaksi.

Kun osti yli 50 € ja oli kanta-asiakas, sai pienen lahjan kaupan päälle.

Pussukasta löytyi The British Rose -suihkugeeli, Shea -vartalovoi, Camomile puhdistusbalm ja Shea -käsivoide.





Tilasin *Box of Wishes & Wonders Ultimate -joulukalenterin. Hinnaltaan kalenterit ovat aika samaa luokkaa kuin aiempinakin vuosina ja näin ollen tämä ultimate maksoi 149 €. Sisällön arvoksi on laitettu 290.80 €. Itse tietenkin katsoin verkkosivujen kuvat sisällöstä, sekä luin listauksen ennen ostamista ;)

Toinen kalenteri on *Box of Wonders Big ja se on hinnaltaan 99 €, sisällön arvoksi on laitettu 198.90 €.

Ja verkkosivujen mukaan kolmas on vielä tulossa, saa nähdä putoaako se aiempien vuosien tapaan siihen 79 € hintaluokkaan vai meneekö se vielä Ultimaten ohi!





















6 kommenttia:

  1. TBS kalenteri on kyllä takuuhyvä mutta tuo isoin versio niistä paras. On siinäkin vähän turhaa kuten huulivoit ja tyynysuihke mutta ei sentään pesukukkia ja kylpypommeja kuten halvemmissa versioissa. Mulla on kuitenkin edelleen tuotteita käyttämättä entisestä kalenterista niin tänä vuonna en tuota hanki :) tuossa kiinnostavia tuotteita ei ollut nyt niin paljoa ja miksi ei voi joulun kausisarjoja laittaa kalenteriin kuten 2018 oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harvassa ne joulukalenterit, joissa olisi sesonkituotteita mukana. Se on harmi :( Ainoana YR jolla yleensä niitä kausituotteitakin on kalenteriin laitettu. Muistan silloin kun TBS julkaisi joulukalenterit, niin piti aina kurkkia ne uudet kausituotteet, kun ne julkaistiin niissä listauksissa ensin :D

      Poista
  2. Itse aion kyllä lähteä ehkä tähän jouluun TBS:n kalenterilla! Odottelen vielä jos tulis joku BF kamppis, kun silloinkin ehtinee vielä ehkä jouluksi tuo kalenteri tai jos tulisi jotain kamppiksia niistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n kalenterit on kyllä taattuja laadultaan, miulla on tainnut olla ainakin kuusi vuotta putkeen niiden kalenteri. Viime jouluna taisi joulukalentereista saada jotain pientä alennusta, oli aikalailla tosin hieman ennen jouluaattoa.

      Poista
  3. Nuo kaikki Oriflamen on tosi hyviä. Erityisesti pidän tuosta tenderistä, naamioista. Tuo postikulutuote on loistava tapa korvata kulut ja tuo kuorinta on minusta tosi hyvä, vaikkei ihan happokuorintaa voitakaan. Noita koristelakkoja en olekaan vielä päässyt testaamaan, voi olla että täytyy omaan tilaukseen joku niistä laittaa. Ootko sie Oriflamen asiakas vai ihan konsultti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin joskus Brand Partner, mutta siirryin kanta-asiakkaaksi :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)