3.9.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | elokuun loppuneet

Hypätään elokuun loppuneiden tuotteiden pariin, tälläkin kertaa niitä oli ihan kohtalainen määrä. Mihinkään hurjiin lukemiin ei päästy, mutta kuitenkin jotain edes loppui.

Ihme ja kumma, yhtäkään suihkugeeliä en saanut käytetyksi loppuun. Jospa tilanne korjaantuu tämän kuun aikana.





Oriflame Love Nature Hydrate & Soothe -kasvonaamio. Positiivinen yllätys, sillä kangas oli mukavan ohut. Silmien kohdalta hieman pieni, jolloin naamion kulmat osui silmäkulmiin.

Naturel Hyaluronic Acid -kasvonaamio. Helppo ostaa pienestäkin kylämarketista ja hintakin on kohtuullinen. Tykkäsin tästä naamiosta enemmän kuin Oriflamesta.

Vitamasques Cranberry and Apple Repair -kasvonaamio. Näitä naamioita sain kolmen setin Boxycharmista ja tykkään kyllä! Käytän mielelläni ne loputkin :D

Give Them Lala Skin Stay Calm - kasvonaamio, tämäkin tullut Boxycharmista ja nyt käytin viimeisen naamion neljästä. Ei mitään pahaa sanottavaa näistä.




method ginger twist vaahtoava käsisaippua. Tämä oli meillä keittiössä ja muistuttaa kyllä tuoksultaan The Body Shopin Ginger -sarjaa. Tästä samasta sarjasta löytyy myös perinteinen käsisaippua, jos ei vaahtomuodosta tykkää. Ostaisin kyllä uudelleen, jos ei jo yhtä löytyisi jemmoista :D Tämä pakkaus myös tyhjenee oikeasti kokonaan, yhtäkään nestettä ei jäänyt pullon pohjalle, niin kuin monissa muissa.

Peppa Pig Colour Change Foam Soap. Väriltään neste oli violettia ja tuli vaaleanviolettina vaahtona ulos, ideana oli hieroa saippuaa käsissä niin kauan, että se muuttui valkoiseksi ja sitten sai huuhdella kädet. Tuoksu ei ollut kummoinen verrattuna methodiin.






Zoella Beauty Peach Body Sorbet. Todella kevyt vartalosorbetti, joka sopi hyvin kesällä käytettäväksi. Muistutti koostumukseltaan The Body Shopin vastaavia, joita ei taida enää olla myynnissä. 

True + Luscious Flowerdose Plumping Lip & Eye serum. Käytin silmänympärysalueelle ja tämähän oli koostumukseltaan kuin vettä, joten ei ihan talvea varten mitenkään superkosteuttava olisi ollutkaan, jos kaipaa hieman tuhdimpaa, voidemaista sy-alueelle. Pakkauksesta ei näe milloin tuote loppuu, niin se saattaa tulla yllätyksenä, iloisena sellaisena :D

FARMACY Whipped Greens Oil-Free Foaming Cleanser. Riittoisa putsari, jota käytin yleensä iltaputsarina. Pesi kasvot puhtaiksi ja tykkäsin! Farmacya on kiva saada Boxycharmista.

NYX Professional Makeup Pore Filler primer. Tämä reilunkokoinen matkakoko tuli muistaakseni joulukalenterista ja käytin tätä ainakin 1.5 kk ellen 2 kk putkeen, mikä on aika hyvin 6 ml tuubilta! Ei omalle iholleni mitään ihmeitä tekevä primer, en huomannut esim. ihohuokosten pienentymistä tämän kanssa.

Skin Inc. Serum Cocktail. Tämän käytin todella nopeasti loppuun, ehkä saatoin käyttää liikaakin. Ilmeisesti 2-3 pisaraa riittää ja voi olla, että käytin hieman reippaammin.

LUSH lime bounty - vartalovoi. Käytin pääsääntöisesti iltaisin käsivoiteena, herkullinen spriten tuoksu purkista nuuhkittuna, mutta iholle laitettaessa tuoksu muuttui väkeväksi. Voiteen päällä oli lastuja, jotka sai sulatella käsien välissä jolloin ne suli muun voiteen sekaan ja pystyi levittämään vartalolle/käsille ilman murustumista. Lushilta löytyy näköjään myös muutama kynttiläkin valikoimasta (ja joulukalenteri 235 €), sekä Halloween sesonkijututkin on jo ostettavissa.




Avon Planet Spa The Sleep Ritual Relaxing Bath Drops, käytin jalkakylpyyn ja siihen tarkoitukseen pussista saa useamman käyttökerran. En osaa sanoa minkä verran oikeaan ammeeseen pitäisi näitä laittaa, mutta ehkä pariin kertaan riittää siihen tarkoitukseen? Tuoksuu laventelille, eivät vaahtoa, antavat vain tuoksua.

Rexona MotionSense anti-perspirant, hyvä deo! Tykkäsin.

Julep Beauty meikinpoistoliinat, riittoisa 60 kpl pakkaus. Poisti hyvin swatchit ja liinat olivat kookkaita ja kosteita. Ei liian märkiä, vaan juuri sopivia. Eivätkä kerenneet kuivumaan edes miun käyttötahdilla loppua kohti.





8 kommenttia:

  1. Nuo Oriflamen kangasnaamiot on hyviä, olisin kans tykännyt noista meikinpoistoliinoista vaikka toivatkin sitä lisäpainoa boxiin...NYX Pore Filleristä tykkään itse, mulla se toimii hyvin ja tasoittaa ihohuokosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oriflamen kangasnaamio oli yllättävänkin hyvä!

      Poista
  2. Kiva määrä loppuneita! Mä annoin noi Julep Beautyn meikinpoistoliinat eteenpäin, mutta nyt ehkä vähän harmittaa etten jättänyt niitä swatchien pyyhkimistä varten. Sulle on kyllä tullut kivasti noita sheet maskeja Boxysta, saisinpa itsekin joskus niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, jospa siulle niitä nyt tulisi kun mie lopetin tähän kuuhun tilauksen :D

      Poista
  3. Naturelin maskit on niin parhaita! Myös Methodit meillä kotona mieluisia, ainakin suihkeet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Methodilla on kyllä hyvä tuotteita, mie olen käsisaippuoita käyttänyt ja niitä siivoussuihkeita :)

      Poista
  4. Farmacyn tuotteet on ihania, joskaan tuota kyseistä en ole kokeillut. Lushin voide kuulostaa herkulliselta<3 mutta joskus tosiaan iholla tuotteen tuoksu ei välttämättä enää niin hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farmacyn tuotteet on kyllä ainakin tähän mennessä olleen oikein hyviä :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)