24.12.2022

24. luukku

Joulukalenteri, josta kaksi henkilöä voittaa tuotteet itselleen! Tosiaankin, palkinnon saajia on kaksi, sillä toinen saa luukkujen 1-12 sisällön ja toiselle lähtee sitten luukkujen 13-24 tuotteet. 

Voit siis taktikoida ja osallistua vain jomman kumman puoliskon luukkuihin. Kalenterien luukut ovat auki vuoden 2022 loppuun saakka. Luukut aukeavat joka aamu klo 6.

Myös tänä vuonna osa tuotteista on Boxycharmin antia ja osa ostettu muualta.
Tuotteet ovat käyttämättömiä, osa avattu kuvia varten.




Viimeisestä luukusta paljastuu Buxom Xtrovert -luomiväripaletti!
Tästä paletista löytyy niin matta- kuin shimmersävyjäkin ja muutamia väri-iloitteluja, esimerkiksi sävy POP pistää heti silmään, kun paletin avaa.













Osallistumisohjeet ja muut tiedot;

* Toimitan palkinnon vain Suomeen, Matkahuolto/Posti.
* Arvonnassa on kaksi voittajaa, toinen saa luukut 1-12 ja toiselle luukkujen 13-24 palkinnot.
* Arvonta on voimassa Google -tilin käyttäjille (Blogger, Gmail, Youtube..).
* Osallistut jokaiseen luukkuun kommentoimalla sen päivän luukkua, mahdollisuus on saada yhteensä 24 arpaa.
* Arvonta suoritetaan Random.orgilla.
*  Sähköpostiosoitteen jättäminen ei ole pakollista. Jos sitä ei ole jätetty, huhuilen voittajia blogissa kalenterin päätyttyä, aikaa vastata 48 tuntia. Sitten arvon seuraavan ja sama homma pyörii niin kauan, kunnes voittaja saa minuun yhteyden.
* Sähköpostiosoitteen jättäessäsi, otan yhteyttä mahdollisesti arpaonnen osuessasi sinuun. Kysyn osoitetietoja jne. jotka ovat oleellisia palkinnon toimittamista varten. Muille osapuolille en niitä toimita, enkä myöskään tiedustelemiani osoitetietoja. Käytän niitä vain postitukseen.
* Luukkujen kommentit poistetaan, kun arvonnan voittajat on saatu tavoitettua.

* Kalenteri on auki vuoden 2022 loppuun asti, eli voit päättää osallistutko vain jomman kumman puoliskon arvontaan. Otan yhteyttä voittajiin viimeistään viikolla 2.