17.4.2023

Ostoksia | Sephora, The Body Shop, Tokmanni, Avon, Normal, lyko, Yeppo

Olisi taas hyvä paikka katsoa muutamia kosmetiikkaostoksia, ennen kuin kuvat hautautuu muiden kuvien sekaan :D

Aloitetaan Sephoran tilauksesta, joka sisälsi vain Sephoran oman merkin tuotteita.

Ihonhoidon puolelta ostin Cotton Flower -vartalovoiteen, sekä kasvokuorinnan.
Nappasin Cherry Blossom ja Cotton Flower -suihkuvaahdot mielenkiinnosta kokeiluun, samalla kokeilunhalulla mukaan lähti myös Coconut suihkuöljy.

Kylpy- ja suihkugeeli, tuoksussa Cotton Flower. Tämä pullo on hauskasti edestä littana ja takaa pyöreä :D
Lisäksi muutamia kylpypommeja: monoi ja cotton flower. Nämä ei tuota vaahtoa, vaan sihisee. Monoin käytin viime viikolla ja tuoksu on ihan erilainen verrattuna Yves Rocherin monoihin.
Tähdenmuotoiset tuoksuissa; cotton flower ja cherry blossom.






Nämä on tilattu Kärkkäiseltä.

Prymiltä silmukkamerkkejä, koska Novitan silmukkamerkeissä värit eivät mene tasan ja haluan samanlaiset silmukkamerkit molempiin sukkiin merkeiksi. Nyt on sitten mistä valita! Plussaa myös siitä, että paketissa kaikki taitaa olla pieniä merkkejä, Novitan setissä oli sekä isoja, että pieniä.

Catricen The Jungle Book -trend editionista nappasin kasvoveden, sekä mango ja kiivi kasvoseerumit. essencen The Lion King -trend editionista persikka kasvovoiteen.

MakeUp Eraser Mini, nätillä kukkakuosilla.




Lykon Fab-ergé tilauksessa oli mukana myös kaksi Catricen kynsilakkaa, sävyissä: Basket of Tulips ja Lavender Peony.





Normalista Revolution kosteusvoide kasvoille, joka lupaa hillitä kiiltoa ja sehän sopii omalle rasvoittuvalle iholle (tai toivotaan ainakin niin).





The Body Shopin tarjouksiin tuli sorruttua :D

Mielenkiinnosta Ginger -sarjan hiuspohjakuorinta lähti koriin ja oma lempparini White Musk tuoksusuihke hieman uudempana versiona kuin omani tällä hetkellä..

Lisäksi Camomile Gentle Eye-Makeup Remover lähti koriin, sillä edeltäjä vetelee viimeisiään ja tykkään tätä käytellä silmämeikin poistoon. Kunhan ei lurauta vanulapulle liikaa, sitten saattaa kirvellä hieman silmiä.





Tokmannilla oli Catricen ja essencen tuotteet 20 % tarjouksessa koko viikon ajan ja sehän koskee myös trend edition tuotteita, joten...

Koriin lähti vielä tuplakappaleet The Jungle Book kasvoseerumeista ja Instagramista huomasin The Jungle Book silmänrajauskynien olevan duochromeja ja onnekseni löysin tuota vihreää Python -sävyä hyllystä! Tämä trend edition on muuten yllättävän laaja, enkä miun mielestä ole esim. kolmatta seerumia nähnyt edes hyllyssä.

Kiivi kasvoseerumi on nyt käytössä ja siinä on selkeästi hedelmäinen tuoksu, josta tykkään. Imeytyy hyvin kasvoille ja 2-3 pumppausta riittää.


Ja lisää seerumia! Tällä kertaa essencen Skin Lovin´ Sensitive -sarjasta, joka on hajusteeton, alkoholiton jne. 

grape a coffee -kynsilakka, hempeän pastellisen violetin sävyssä.




Yeppoon tein ensimmäistä kertaa tilauksen, joka tulikin aika nopsaan vaikka viikonloppuna tilasin. Mukana tuli muutamia näytteitä ja tietenkin ne itse tuotteet:

Misshan Aqua -aurinkovoidetta tilasin jälleen, sillä käytin sitä viime kesänäkin ja tykkäsin kovasti! Tämähän oli jonkun aikaa tauolla, kun tuote uudistui. Linkki tuotteeseen.

Chasin Rabbits Magic Beauty Shroom hoitoneste. Sopii kerrostettavaksi ja voi käyttää esim. vanulappujen kanssa naamiona. Linkki tuotteeseen.

Periperan Smoothie Time -kasvonaamioita, näissä oli niin kivat ulkoasut, hyvin herkulliset ja värikkäät.

Saborinon 5 -pack kasvonaamioita, jotka on tarkoitettu aamukäyttöön, toki voi käyttää myös normaalisti mihin aikaan haluaa. Vaikutusaika on minuutin tai pari. Linkki tuotteeseen.





Avonin huhtikuun tilaus.

Avonilla on nyt parin kuukauden aikana ollut aika hyviä tarjouksia, sillä joitain tuotteita on ollut euron kappale. Itse tarrasin tilaisuuteen ja ostin Anew Splash Maskin sekä Avon Care sarjasta käsivoiteen, Splash Mask on ehkä poistumassa /poistunut jo, mutta en ole sitä koskaan käyttänyt.

Color Trendille tuli uusia sävyjä huulivoiteisiin, ostin sävyt mandariini ja mustikka, kolmas sävy olisi ollut omena.

Avon Luck Eau So Happy -tuoksu lähti matkaan tuoksupalleron vuoksi.Vaikka tämä on laitettu kukkaiskategoriaan, ei tämä itselleni ole liian kukkainen. Tuoksussa: vadelma, magnolia ja mineraalimyski.

Toukokuussa tulee #Girls Rule -sarja, johon kuuluu peräti viisi tuotetta; vartalokuorinta, vartalovoide, suihkugeeli, vartalotuoksu ja käsivoide. Sarjan tuoksuna on vihreä tee ja verbena.

Planet Spa sarja saa lisäystä The Oriental Awakening -sarjasta. Tästä sarjasta löytyy valkoista teetä ja tuotteita on kolme; puhdistusgeeli, kasvokuorinta ja kalvonaamio. Itse ostin kasvokuorinnan.






















2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, mä tsekkailin nuo essencen ja Catricen kokoelmat Tokmannilla mutta en ostanut mitään. Sen yhden poskipunan tilasin Cocopandalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tykästyin kyllä tuohon kiivi kasvoseerumiin, voisi tulla vakkarivalikoimaankin :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)