2.6.2023

Loppuneet | Toukokuu 2023

teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.



Toukokuun loppuneiden tuotteiden aika!
Mennään suoraan asiaan ilman höpinöitä.



LuLuLun Yamanashi Peach Sheet Mask, sain käytettyä jälleen yhden tämmöisen monipakkauksen. Jäljellä enää yksi 7 kpl paketti ja yksi suurempi, 30 kpl pakkaus. Voiton puolella siis! :D Nämä persikantuoksuiset ovat kyllä olleet parhaimman tuoksuisia. Kuten aiemminkin olen maininnut, niin nämä on aika pieniä istuvuudeltaan ja saa hieman leikellä kangasta auki.

*Garnier SkinActive Nutri Bomb Milky Sheet Mask, maitomainen seerumi jota on pussissa ja itse naamiossa todella runsaasti. Koska seerumi on kiinteämpää, ei valu kasvoilta mihinkään ja naamio pysyy myös kosteana pidempään kasvoilla, ei kuivu niin nopeasti.

Peripera Smoothie Time Mango sheet mask. Kivan ohut kangas, tykkäsin!

Peripera Smoothie Time Pomegranate sheet mask. Tykkäsin tämän naamion tuoksusta enemmän, vaikka muistaakseni, se ei kummassakaan kovin voimakas ollut.




*The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-up Remover, miun luotto silmämeikinpoistoaine. Ostin alennusmyynneistä uuden tilalle. Jos laittaa vanulle liikaa, kirvelee silmissä, joten annostelu on tehtävä maltilla.

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Milky Water, en tykännyt. Tämä on siis paksumpaa nestettä, joten vanulapun kanssa käyttäessä sai nopeasti laittaa kasvoille tai odottaa hetken, että aine ehtii edes hieman imeytyä vanulappuun. Monesti kävi niin, että misellivedet oli lavuaarissa kun se ei ollut kerennyt imeytyä kunnolla :D

Fourth Ray Beauty Dew It Hydrating hyaluronic mist. Tämä tuli Colourpopin mysteeriboksissa, kiva oli päästä käyttämään ja ihan kelpo kasvosuihke olikin! Ehkä hieman aloe-tyylinen tuoksu oli tässä.

Catrice Hydrating Fixing Spray, todella hienojakoinen suihke! Tuli käytettyä aika nopsaan, oli niin mieluinen suihke (jos verrataan Fourth Ray Beautyyn), ei tuoksunut oikein millekään. Pitää ehkä tutkia, saako tämän pakkauksen auki ja näin ollen voisi täyttää jollain muulla suihkeella.

Sense of Beauty Makeup Cleansing Wipes, nämä tuli joulukalenterista. Ihan hyviä, sai vaan säilyttää ylösalaisin, kun tuo sulkemistarra aukesi jatkuvasti.

Catrice The Jungle Book Face Serum Kiwi, kiva seerumi! Tykkään tämän tuoksusta enemmän kuin mangosta. Tämän Kiwi version tuoksu oli raikkaampi, mango hieman liian tunkkainen.

*Origins Mega-mushroom soothing treatment lotion tässä oli erikoinen tuoksu ja aika voimakaskin. Tämä on koostumukseltaan vesimäistä ja tässä pienessä pullossa ei ollut pientä suuaukkoa, joten annostelu pelkästään käsiin oli haastavaa. Joten siitä suivaantuneena, oli pakko ottaa vanulaput avuksi :D Isommassa pullossa näkyy olevan flippikorkki, joten sen kanssa onnistunee kaataa suoraan käsiin ja taputella kasvoille. Lykon sivuilla tuotekuvauksessa koostumuksen sanotaan olevan vesimäinen voide! Ihan kyllä silkkaa nestettä tämä kyllä oli, ellei sitten tähän pieneen kokoon olla laitettu eri koostumuksella.

*Origins Mega-mushroom Micellar Cleanser, jos edellisessä oli tuoksua, niin tässä misellivedessä ei miun nenään sitä ollut. Ihan hyvä misellivesi, ei moittimista!

Bybi Clarity Cleanse, tämä kuuluu myös tuoksullisen tuotteen sarjaan. Tässä oli omaan nenään sitruksinen vivahde, jossa on jotain "vanhaa" seassa. Kellari meets sitrus -tuoksu. Tätä käytin aamuisin ja toimi siinä hyvin, hivenen vaahtosi, mutta se ei ollut runsasta.



*Bliw -käsisaippua Mansikkapaikka alussa tämän tuoksu oli herkullinen mansikka, mutta sitten se innostus laantui ja tuoksu ei ollutkaan enää niin hyvä. Bliw on perusvarma merkki, jos ei muuhun osaa tarrautua.

TRESemme Rich Moisture - shampoo. Yllättäjä! Todella hyvä shampoo, eikä ole merkkinäkään kallis. Tätä oli duo-pakkauksena lykolla, mutta on nyt sieltä kadonnut, höh :( Jos tulee joskus vastaan, ostan!

The Body Shop Kindness & Pears -suihkugeeli. Kausisarjan suihkugeeli, mutta on kyllä tuoksuna sellainen, että sopii ympäri vuoden käytettäväksi. Kivan raikas ja hedelmäinen (tämä olisi yhtä hyvin voinut ilmestyä kesälläkin).

Styledry coconut & fig hiusnaamio. Tykkäsin! Tämä oli nyt se Boxycharmista tullut, kun aiemmin turistelin loppuun LF Beauty Boxista tulleen tyhjäksi. Kosteutti kivasti, eikä jättänyt lähmää hiuksiin pesunkaan jälkeen. Jäi ehkä hivenen tuoksumaan hiuksiin, mutta ei niin voimakkaasti, että olisin itse sitä haistanut.

*Loccitane verbena - suihkugeeli, raikas sitrustuoksu. Jää ihan hetken ajaksi iholle tuoksumaan.





*Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum Cream, todella tuoksuva vartalovoide. Levitin tätä itse asiassa edellisenä iltana ja ihan pieni häivähdys tuoksuu iholla yhä seuraavana päivänä! Miun mielestä pieni määrä riittää hyvin kosteuttamaan ihoa, ei tarvitse läträtä. Jos kaipaa maltillisempaa tuoksua, niin nappaa joku tuoksuton perusvoide ja sekoita tätä hieman joukkoon, toimii niinkin.

Yves Rocher milky almonds - käsivoide, aika tylsä käsivoide. Tämä oli viime joulun kausituote, ei jää ikävä. Kevyt koostumus, joten kosteuttaa kevyesti.

*The Body Shop avocado vartalovoide, tämä oli itselleni uusi tuttavuus. Koostumus muuttuu voidemaisesta öljyksi, tätäkin miun mielestä riitti normaalia vähemmän laitettaessa, juurikin tuon koostumusvaihdoksen myötä. Tuoksu tosin ei ole oma suosikkini, enkä ostaisi tässä tuoksussa :D













4 kommenttia:

  1. Originsin lotion tosiaan on ihan vesimäistä, vanulapulla levitin itsekin kun juoksi muuten pitkin käsiä. Tosi paljon loppuneita, Garnierin Milkya olen miettinyt mutta ei kuulosta tuotteelta josta käytössä sitten tykkäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie muutaman kerran tuota Originsia käytin ihan käsin, mutta kun pullossa on ihan aukinainen se suuaukko, niin ei ilman vuotoja selvinnyt :D Tuo Garnierin Milkyn koostumus toimisi hyvin esim. tonerissa, jonka voisi taputella ihoon, mutta misellinä ei oikein :D

      Poista
  2. Jännä toi TBS:n avocadovoiteen koostumuksen muuttuminen! Mulla on toi koko sarja testaamatta, mutta jossain kohtaa pitää kokeilla ainakin sitä käsivoidetta :) Brazilian Bum Bum Creamin tuoksu on ihan mieletön, harmi kun toi on niin älyttömän kallista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on kyllä hauska koostumus ja oli riittoisa, kun oma ihoni ei mitään superkosteuttavaa voidetta tarvitse! British Rose -sarjassa on vastaavanlainen, mutta se muuttuu voiteesta maitomaiseksi.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)