17.3.2024

Ostoksia | Kicks, Tokmanni, Avon

Nämä on luultavasti viimeiset ostokset, sillä muutto lähestyy ja pitää saada tavaroita kasaan. Tai no, varmaan 80 % on jo pakattuna ja pikku hiljaa yrittelen pienissä erissä tavaraa pistää laatikoihin. Käytössä olevat tuotteet esim. kosmetiikan osalta päätyy varmasti ihan omaan kassiin/laatikkoon, niin ne on helppo tarvittaessa purkaa ensin ja nopeammin :D



Kicksiltä kaksi OPIn tämän kevään Your Way -kokoelman lakkaa, nämä oli muistaakseni joko tarjouksessa tai sitten lanseeraushinnalla hieman edullisemmin.


Suga Cookie
Gliterally Shimmer


Suga Cookie, Gliterally Shimmer


Jälleen kerran kirppistelynä lakkoja, tällä kertaa Cirque Colorsia! Ja kuten kuvasta näkyy, niin eivät ole mitenkään runsaasti käytettyjä, olivat ehkä max. kerran lakattu tai vaan swatchattu.


Cirque Colors - Crying Contest
Cirque Colors - All Nighter
Cirque Colors - Wipe Out
Cirque Colors - Vanilla Bean
Cirque Colors - Sashay





Kiteen Tokmannilta kaksi essencen precise eyeliner brushia, nämä on oivallisia yli menneiden kynsilakkojen siistimiseen. En vain tiedä onko tulossa tilalle jotain korvaavaa, sillä nämä oli poistossa -50%. Olen käyttänyt näitä samoja siveltimiä jo vuosia, eivät tosin ahkeralla lakkaajalla varmasti kovin kauaa kestä, riippuen myös kyllä ihan poistoaineestakin, joka voi hieman haitata siveltimen karvojen kestävyyttä :D





Viimeinen Avon -tilaus! Helmikuun tilauksen piti olla viimeinen, mutta sorruin sitten vielä yhteen tilaukseen ja tässä siis maaliskuun tilaus.


- TTA Everlasting EdP, 50 ml.
- Advance Techniques Ultra Sleek Treatment Serum.
- Crushed Crystals -kynsilakka, sävy Opulent Crimson.
- Ultra Colour 60 Seconds -kynsilakka, sävy Mad-arin.
- Ultra Colour 60 Seconds -kynsilakka, sävy Power Black.
- Avon Senses Tropical Mexicana -kylpyvaahto (ei kuvassa).


TTA Everlasting -hajuvesi, Crushed Crystals -kynsilakka ja Tropical Mexicana olisivat olleet huhtikuun uutuuksia, mutta onneksi sai normaalisti tilata vielä ns. ennakkoon, vaikka toiminta loppuukin Suomessa. Harmi, että Mexicana -sarjasta oli saatavilla vain kylpyvaahto, suihkugeeli/käsisaippua olisi ollut kyllä kivempi.























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)