19.7.2024

Sally Hansen | Go For Gold, Wild for Violet, Make it N-ice -swatches

Testaamattomien laatikosta viimeinkin nämä Sally Hansenit pois, vaikkakin olen tuota holotopperia pariin kertaan käyttänyt ja en ehkä olisi uskonut sellaista merkiltä tulevan, mutta nyt on sekin päivä nähty!







Go For Gold, kynsillä kaksi kerrosta.

Tämä on todella helppo lakattava, peitti parilla lakkakerroksella. Tässä on pääsääntöisesti kultaa, mutta sekaan on laitettu myös hopeista glitteriä/shimmeriä. Tämänkaltaiset lakat on yleensä aika ikäviä poistettavia, kun shimmeriä on joka puolella, mutta tämä lähti oikein nätisti!

Oriflamen pikakuivattava päällyslakka on alkanut jättää ikäviä kuplia, vaikka en ole edes puoleenväliin asti sitä käyttänyt, huoh.




Wild for Violet, kynsillä kaksi kerrosta.

Tässäkin oikein hyvä peittävyys kahdella kerroksella ja ohuilla kerroksilla lakatessa kuivuu myös aika nopeasti. Kaunis, tumman violetti sävyltään. Tämmöiset sävyt on yleensä poistettaessa aika sotkijoita ja värjääjiä, saa nähdä miten käy!





Make it N-ice, yksi kerros.

Tämä on ihan perinteinen holotopperi, kirkkaalla pohjalla, joten en yksistään swatchaillut. Ei tästä nyt oikein mitään ihmeempiä ole sanottavana, kun holotopperi on holotopperi, ei mitään erikoista :D

Muistaakseni löysin tämän lykolta, mutta sieltä on Sally Hansen poistunut valikoimasta, kun yhtäkään tuotetta ei löytynyt.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)