27.2.2015

Hey, Pretty Lady eli ostoksia!

Viimeisimmästä ostospostauksesta on vierähtänyt jo jonkin verran aikaa. Huomasin sen, kun katsoin kuvakansiota ja postauksia :D


Models Ownilla oli alet viime kuun lopussa ja osallistuin Oulun kimppatilaukseen.

Chrome Mauve, Silver, Blue ja Cerise. Roxy ja Liquorish Allsorts.

Kaikki Chromet sovletuvat leimaukseet, yksittäin kynnellä ne on todella raidoittuvia.
Olen heikkona flakie lakkoihin, ne vaan nyt on niin ihania! Darling Divan lakat bongasin llarowelta, kun ne sinne saapui ja joku aika sitten katsoin, niin ne oli alessa..


Hey, Pretty Lady sekä The Hottest Hottie That Ever Hottied.
The Body Shopille tuli Smoky Poppy - kokoelma ja kävin nuuskuttelemassa. Tuoksu oli parempi kuin luulin ja ostin suihkugeelin. No, TBS tilillä oli 10 € bonuksia, joten nappasin mukaan vielä toisen suihkarin ja kahden tuotteet ostaja sai vartalovoin mukaan. Maksoin kaikista vain 7,40 € :D

Nyt siellä on muuten kaikki tuotteet kanta-asiakkaille - 20 %, myös Smoky Poppy -tuotteet.Hypnotic Polishilla oli DaLen re-stock ja sinne tuli Top Pokerikin. Nappasin heti kaksi, ettei vaan lopu, lisäksi näissä on valo.

Colors By llarowe - Ten Is Tops.
Polish Me Silly - Can u spot me? (tässä pitäisi olla täpliä, mutta.. en mie niitä nää)
Dance Legend - Top Poker x2
sekä kynsivinyylejä.

 
Harlow & CO:lta uusia KBShimmereitä ja ilmaiseksi pisteillä Hurraw! -huulirasva.

Cool Hand Cuke, Meow Or Never, Funky Cold Patina, I'm So Sweet Pea.

Ebaysta Sally Hansenin Glam Fest.
Yvesillä oli taas kampanjana, että ensimmäinen ostoskoriin lisätty tuote on ilmainen. So Elixir oli minun valinta ja muut vasta sen jälkeen.
Tällä kertaa katsoin tarkkaan ja valitsin Pear & Caramelin suihkugeelinä, väritön huultenrajauskynä sekä miehelle shampoo (hiuksille ja vartalolle).Makeup Geekin paketti kiersi ja kaarsi, kunnes löysi Brittien kautta suomeen.

Beaches & Cream, White Lies, Poolside -luomivärit ja Insomnia pigmentti.
MiNailsille on tullut uusia decaleita, niinpä tilasin muutaman arkin :)
Olen aina luullut, että LookFantasticin tilauksissa kestää pitkään, mutta omani sai lähteä maasta jo sunnuntaina ja saapui tänään perille.

Snow White & the Huntsman -paletti, vaikka tuolla luvataan ilmainen toimitus, niin suomeen se kyllä maksaa, jos tilaus on alle 50£.

LF:llä on muuten oma kuukausittainen Beauty Box ja sen voi tilata kerran kuussa tai 3 kk, 6kk tai 12 kk suunnitelmalla. 12 kk tilauksessa säästää 45 £. Yhden boxin hinta on euroissa 20,55 €. Maaliskuun boxi on nyt tilattavissa ja se lähetetään 1.päivä.8 kommenttia:

 1. Äääää, Snow White-paletista jottain äkkiä ❤❤❤ haluan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JTBeautyllä olisi ollut tuo paletti 15 €, mutta sieltä toimitus on epävarmaa, voi mennä viikko tai kaksi kuukautta :(
   Blogin fb-sivuille laitoin sisäkuvan tuosta.

   Poista
 2. Ihania juttuja taas :)! Mä oon jo käyttänyt ton YR:n päärynäsuihkarin .. se tosin kaatui kylppärin lattiallekkin kertaalleen , mutta suuresti tykkäsin :)! Tota DDP:n palettia oon mäkin katellut JTBEAUTYOUTLET:n sivuilta , mutta .. en tiiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tuoksu on niin ihana :3
   Mie olisin muuten Outletista tilannut, mutta niiden toimitus on niin epävakaa. Viimeksi tilasin ja odotin kaksi kuukautta ja ne tuli vieläpä kahdessa erässä.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)