25.2.2015

Memebox - Valentine's Day #2 Candy For Me

Viimeinen Memebox, ikinä. Harmi, että lopettivat toimittamisen, sillä nämä oli kivoja ja itse sai valita haluamansa teeman, jos vain kerkesi ajoissa apajille.
Melkkein kaikki tuotteet olivat täysikokoisia ja taas uusia tuttavuuksia :) Mutta ei yhtään meikkivoidetta, jee! :D

SHARA SHARA Berry Berry Cleansing Sherbet 70 g ($14 /70 g). Meikinpoistoon, lisätään kuiville kasvoille, hierotaan ja sen jälkeen puhdistetaan pyyhkeellä tai vedellä.

ELIZAVECCA Aqua Rising Steam Filler Moisture Cream 100 g ($46/100g). Pelottava paketti, missä possu on laavan vieressä. Päivittäin käytettävä voide kasvojen high points -alueelle.

RAPPOL Nutritious Bio Ampoule Mask 27ml* 3 sheets ($36 /27 ml x 6 sheets). Kasvonaamio, jonka annetaan vaikuttaa 15-20 min. Sen jälkeen poistetaan ja taputellaan jäljelle jäänyt seerumi iholle. Ei huuhdella.

LASSIE'EL Kiwi Brightening Yougurt Massage Mask 12 g x 4 ($6 /12 g x 4). Kasvonaamio, jonka annetaan vaikuttaa 5-10 min. Huuhdellaan vedellä.

Etude Sweet Recipe Candy Stick 2g ($5/2g). Kiillon tyyppinen lip tint (suomennos hukassa :D), joka kosteuttaa huulia. Vaihtoehtoja oli kolme; Seedless Strawberry Candy, Oh! Orange Candy ja Sour Lemon Candy. Itse olisin halunnut tuon sitruunaisen, mutta sain mansikan.


Kerrankin sellainen paketti, mistä luultavasti kaikki jää itselle! WOOP!
Innolla odotan Kiwi -naamioiden testausta.

Kerkesitkö sinä tutustua Memeboxeihin?


10 kommenttia:

 1. Repesin tolle possupaketille. :D Taitaa olla vielä lohikäärmepuvussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs onkin! :D Piti ihan kuvasta katsoa, että onko näin ja olihan se :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo ja pääasia ettei ollut taas sitä bb:tä tai muuta sellaista -_-

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo! Näissä on hieman erilaista kosmea kuin LivBoxeissa :D

   Poista
 4. Ielenkiintoinen satsi taas, harmitus, ettet voi boksia enää tilata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Pitäisi muuttaa joko Koreaan tai Amerikkaan :D

   Poista
 5. Mäkin tilasin tän boksin, on ihan huippukiva mun mielestä! ♡ Harmittaa, että ne lopetti toimitukset Suomeen :'( Informoi mulle, jos löydät jonkun muun kivan aasialaisen boksin! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miun tietoon on kantautunut vain kauppoja, mistä tuotteita voi tilata. Lookfantasticin boxi voisi olla yksi varteenotettava vaihtoehto ja joku oli myös, missä on lähinnä luomu yms. tuotteita.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)