8.3.2015

Tuoksupilvi pöllähtää!

Näin Naistenpäivänä on hyvä poiketa hajuvesien maailmaan!

Tuoksumaailmojen kirjo on laaja, sillä löytyy muun muassa kukkaista, hedelmäistä, vesipohjaista ja metsäistuoksuja, sekä tietenkin näiden yhdistelmiä. Eli jokaiselle varmasti löytyy jotain.

Fragrantica on hyvä sivusto, jos haluaa etsiä tiettyä tuoksua, uutuuksia tai vaikka sen lempihajuveden tuoksunuotteja, tässä esimerkkinä Cleanin Warm Cotton. Liisa on tehnyt hyvän postauksen sivuston käytöstä.


Tässä kuitenkin kaikki omistamani hajuvedet!



Katy Perryn hajuvesiä omistan kaksi;

Killer Queen (100ml) ja Oh So Sheer (30ml).

Tykkään timantinmuotoisista pulloista, tosin tuo 100 ml pullon kotelo on jo heitetty roskiin, niin se pitää säilyttää pitkittäin, sillä se ei tietenkään pysy pystyssä omin avuin ja vie hieman tilaa kaapista.



 Essencen tuoksut on edullisia ja niitä saa ainakin kahdessa eri pullokoossa (10 ml ja 50ml).

Like A Jump In The Pool, Like A Day In A Candy Shop, Like The Party Of My Life, Like A Walk In The Summer Rain, Like A Good Girl ja Like A Bad Girl.

Olen yhtä lukuunottamatta ostanut kaikki tuoksut Kosmetik4lessiltä, mutta yhden ostin Maquillalia- verkkokaupasta. K4L tuoksuvalikoima on tällä hetkellä aika pieni, mutta Maquillalialta löytyy enemmän.

Jump In The Pool kulkee mukana meikkilaukussa ja on sen takia käytetyin. Muita en ole käyttänyt vaan vajumat on olleet jo tullessa, paitsi Summer Rainia on hieman taidettu käyttää.



Avril Lavignen Black Star ja Wild Rose.
Paris Hiltonin Fairy Dust.
Justin Bieber Girlfriend.
Lady Gaga Fame.
Taylor Swift Wonderstruck.


Paris Hiltonista on jo toinen pullo menossa, tykästyin siihen ja oli pakko ostaa edellisen loputtua toinen pullo.

Lady Gagan ostin kun halvalla sai Sokoksen joulukalenterista.



The Body Shop White Musk.
Clean Fresh Laundry ja Warm Cotton.


Warm Cotton on hyllyssäni etusijalla käytettävien joukossa, samoin Avril Lavignen Black Star.



Escada Cherry In The Air ja Island Kiss.





Avon Secret Fantasy Midnight ja Little Black Dress. Secret Fantasyn pullo hohtaa pimeässä ja tämän pinkki versio on jo matkalla.
Oriflame Possess. Upea korkki, missä sulkijamekanismi.





Jeanne Arthes You & Me. Ostettu joskus Prismasta, ollut miulla jo pitkään, mutta silti yhä tuoksu leijailee 4-6 tuntia laiton jälkeen.
Yves Rocher So Elixir.
Immortal Twilight.
Juicy Couture Noir, lisäksi näytekoko.







En käytä kaikkia tuoksuja yhtä aikaa, vaan tälläkin hetkellä miulla on kuusi tuoksua, joita käytän vuoron perään. Aina kun yksi loppuu, otan uuden tilalle.

En hyödy postauksessa esiintyvistä linkeistä, niistä pääsee kauppoihin mistä olen kys. tuoksut ostaneet. Muutama on ostettu ihan kivijalkakaupasta, laivalta tai Kicksistä.



Kuinka monta hajuvettä sinulta löytyy?
Suosikkisi?
Löytyykö samoja?









14 kommenttia:

  1. Mä oon tosi huono hajuvesien kanssa! Mulla on tällähetkellä kaksi, joita käytän todella harvoin satunnaisesti silloin tällöin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie käytän joka päivä. Essencet on sellaisia, että niitä saa lisätä päivän mittaan (tosin ne onkin EdT) ja ne on näpsäkän pieniä eli kevyitä kuljettaa mukana. Onneksi melkeinpä kaikista saa ne matkakootkin, niin ei tarvitse ostaa isoja pulloja :P

      Poista
  2. Ihana huomata, että jollain on enemmän hajuvesiä kuin itsellä :D.
    Mun pitäisi päivittää yleisesti ottaen mun excel-taulukko kosmetiikka-näärien suhteen, mutta tällä hetkellä sen mukaan hajuvesiä löytyy yli 25ml pulloja 15kpl ja 4kpl 4-20ml pulloja. Näytteitä (0,5-1,5ml) on vajaa 30kpl :).
    Sitten löytyy tietty kroppasuihkeita, mutta niitä en käytä yleensä kuin yhtä kerrallaan, hajuvesiä suihkutan päivittäin mielialan mukaan milloin mitäkin ja käytän niitä surutta myös vessatuoksuina :).

    Multa on löytynyt aiemmin myös tuo Avril Lavigne Black Star ja Avonin Secret Fantasy löytyy Star-tuoksussa 50ml pullo ja alkuperäinen Secret Fantasy 10ml käsilaukku-suihkeena :).
    Katy Perryn tuoksut kiinnostaisi, mutta en ole mun näytteitä saanut vielä testattua, että tykkäänkö niin paljon ostaakseni täysikokoisia jossain vaiheessa :D.
    Oma yksi suosikkini on Nina Riccin Nina, jonka 30ml pullon käytin loppuun jokin aika sitten. Ehkä voisi Stockan Hulluilta Päiviltä ostaa uuden pullon, jos tulee tarjoukseen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen yhdessä hajuvesi/parfyymi ryhmässä ja onneksi siellä on vielä suuremmilla määrillä olevia mukana :D Ja osa ostaa melkein joka viikko uuden.

      Olen parin vuoden aikana kuluttanut loppuun kaksi-kolme täysikokoista hajuvettä (Paris Hiltonin Fairy Dust ja Avrilin Forbidden Rose). Möin kaikki hajuvesinäytteet pois (vain Avonin ja Oriflamen), muuten noita pieniä tuubeja on vain kolme :D

      Kaksi hajuvettä majailee vessassa, vaikka ei saisi, mutta joskus tulee niitäkin suihkautettua, eikä ole menneet pilalle. Toinen ei ole niin hieno, että sydäntä riipaisisi jos pilalle menisi :D

      Poista
  3. Mulla on ihan vaan pari eri tuoksua

    VastaaPoista
  4. Samoja ei taida olla,mutta onhan noita muutamua kertyny tykkään vaihdella melkein päivittäin joten useampi käytössä.Voisin joku päivä postailla omat tuoksut blogiini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Kyllä niitä aina jostain putkahtaa sinne kaappiin :D

      Poista
  5. So Elixir löytyy miultakin ja sitä taitaa olla jo toinen pullo menossa, tykkään hirmuisesti. Aiemmin omistin myös Lady Gaga -tuoksun, mutta sen makeuteen kyllästyin. Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, mie ostin sen kun YR:ltä sai sen ekaan koriin lisätyn tuotteen ilmaiseksi :D En mie muuten..

      Poista
  6. Mä oon ollu aika huono käyttämään tuoksuja, koska saan niistä yleensä vaan päänsäryn. :D Mutta Possess on sellanen, jonka myötä oon alkanu tutustumaan enemmän tuoksuihin ja varovasti alan niitä ostamaan. Nyt on matkalla mulle Oriflamen My Naked Truth, niiiin ihana keväinen tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mie tuoksutin sitä kanssa, mutta veikkaan, että sorrun Avonin Butterfly -tuoksuun :'D

      Poista
  7. Mulla on myös tuo Katy Perryn Killer Queen<3 Hajuvesiä taitaa yhteensä olla (jos kaikki miniatyritkin laksetaan mukaan) niin jotain 30 kpl, hupsista niitä on vähän kertynyt :DDD. Ja kaikki käytän kyllä! Vois itekki tehdä jossain kohtaa tälläsen hajuvesipostauksen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, niitä saattaa kertyä aina joskus :D
      Miulle on tulossa Avonilta yksi tuoksu ja ehkä seuraavasta kampanjasta tilaan myös yhden, kun se tuoksui niin kivalle :3

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)