4.7.2015

4. Bona Valere - #Lahtimiitti2015

Bona Valere (Vapaudenkatu 2) oli ensimmäinen kohteemme, mutta itse en sinne mennyt, koska rautatieaseman lähellä oleva remontti sotki suuntavaistoani ja saatoin ehkä mennä väärään suuntaan. Lisäksi satoi vettä ja olin hieman märkä, joten menin suoraan bm:lle kuivattelemaan.

Bona Valere maahantuo virolaista luonnonkosmetiikkaa ja sain ilokseni testattavaa, vaikka paikanpäälle en mennyt. Jännää!

Saunasuola Ärhäkkä on piparminttuista ja sain tuntea sen voiman, kun vein nenäni liian lähelle, mutta tukkoisuus ainakin katosi ;) Otin tätä pieneen pussiin, sillä kävin kotona, missä on sauna. Levitettäessä iholle, tuoksu katoaa enkä huomannut sitä myöskään saunassa.

Minttu-huulivoide on väriltään vihreää ja tuoksuu selkeästi piparmintulle, mutta tuoksu ei ole voimakas, vaan sopiva. Käy myös hyönteisten puremiin.

Kermainen vuohenmaitosaippua on perinteinen palasaippua ja tuoksu on hyvin maanläheinen. Olen huono käyttämään palasaippuoita ja ne kestää miulla käytössä 1-2 vuotta, koska nappaan aina sen helpoimman eli pullossa olevan saippuan/shampoon. Pesen tosin joskus palasaippuan avulla pieniä kasvopyyhkeitä, niin siinä se taitaa kulua kaikkein eniten.
Bona Valere haluaa tarjota lukijoille pienen alennuksen verkkokauppaansa. Koodilla "Suvi2015" saa -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 31.8.2015 asti.Jos piipahdatte lahdessa, niin käykää pistäytymässä :) 
Tuotteita voi tilata myös heidän verkkokaupastaan, jos ei livenä pääse tuotteita ostamaan.
6 kommenttia:

 1. Tämä onkin minulle ihan uusi merkki, tuotteet ainakin näyttävät suloisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virolaista luonnonkosmetiikkaa :) Olikohan ainakin tällä hetkellä kolme eri merkkiä, mitä he maahantuo.

   Poista
 2. Sain hiljattain saralta kahvi/greippi vartalokuorintaaineen kyseisestä kaupasta,joka tuoksuu ihanalle.Täytyy pian testailla =)

  VastaaPoista
 3. Tosi harmi, kun sulta jäi tuo väliin. :/ Mutta siellä todellakin kannattaa käydä, jos joskus sattuu ohi kulkemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :/ Olin hieman märkä, kun bm:lle menin, niin halusin hieman kuivatella :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)