22.7.2015

Esittelyssä Mei Mei's Signatures -verkkokauppa.

Mei Mei's Signatures on singaporelainen verkkokauppa. Mei Meillä on myös kategoria lakoille, jotka yritykset ovat suunnitelleet juuri heille, sieltä löytyy mm. Jindie Nailsin ja Glam Polishin tekemiä lakkoja yritykselle.

Luomalla tunnukset ja ostamalla voi kerryttää pisteitä ja käyttää ne tilauksien yhteydessä.


Toimituskulut;

Kun et ole kirjautunut sisään, toimituskuluissa lukee "Free shipping", joka ei pidä paikkaansa, mutta kun rekisteröidyt sisään, niin toimituskulut muuttuvat määrän mukaan, esimerkkejä toimituskuluista;

Noin 1-3 lakkaa tulee 7,50 S$ postikuluilla. Tässäkin voi postikulut muuttua, kun lisäät kolmannen lakan.
4 --> lakkojen toimituskulut muuttuvat sen mukaan mitä merkkejä ostat, esim. neljälle Polish Me Sillylle (kaupassa Lush Lacquer) postikulut on 14,50 S$, kun taas neljälle Glam Polishille 18,50 S$.Tilasin 26.6, paketti lähetettiin 29.6 ja se oli minulla 8.7. Seuranta toimi paremmin trackitonline.ru -sivulla kuin singpostilla. Miun tilaukselle postikulut olivat 7,50 S$.

Ja valuuttana ei ole meille tuttu dollari, vaan Singaporen dollari. Tällä hetkellä, kun tätä postausta kirjoitan 10 S$ on 6,64 euroa.
Mitä sieltä löytyy?

* Kynsilakkoja, valitettavasti kaikkia merkkejä ei ole kovinkaan laajasti, vaan sieltä voi löytyä vain muutama tuote. Mutta voi sieltä bongata harvinaisuuksiakin!
  * Dollish Polish
  * Glam Polish
  * Jindie Nails
  * OPI
  * Starrily

* Tuotteita kynsien hoitoon.
* Alus- ja päällyslakkoja.


Ja tulliin paketti voi tietenkin jäädä. Omassa paketissa arvoksi oli laitettu 8 $.

Galm Polish - Entrance, Starrily - Dasher
6 kommenttia:

 1. oi, kiitos tästä. Tarvii loman aikana tutkailla lähemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta voi tehdä hyviäkin löytöjä :) Tosin ärsyttävää on ainakin OPI kategoriassa, kun lakkoja on vain muutama ja kokoelmalista on hillittömän pitkä.

   Poista
 2. Pitääkin heti tutustua ko.verkkokauppaan x)

  VastaaPoista
 3. mä en uskaltais tilata tuolta tai muualta eu:n ulkopuolelta :D kerran tilasin vahingossa Kanaalisaarilta, ja paketti jäi tulliin ja mä panikoin kun luulin että joku on laittanu mulle jotain huumeita :'''D Kiitos vaan lookfantastic! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, Kanaalisaaret ei kuulu EU:hun ja sieltä tulevat paketit voi jäädä tulliin ja niistä joutua maksamaan sitten lisää. Toki kaikki paketit kulkee tullin kautta, mutta EU-alueen ulkopuolelta tulevat voi sinne jäädäkin, jos paketin summa on oikein laitettu tai ne tekee tehotarkastuksia. Miulla on jääny pari pakettia sen takia tulliin, kun summa oli liian pieni painoon nähden (hieman yli kilon), ovat varmasti epäilleet, että noin pieni summa ei ole oikein painoon nähden.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)