19.5.2016

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 10

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.

Kurkataanpas taas loppuneisiin purkkeihin ja purtiloihin.



kaikki samassa läjässä.

kynsijutut

Yves Rocherin -kynsilakanpoistoaine on vaan sellainen, jota tulee tilaukseen useimmiten mukaan. Tehokasta.

Essence -TOOOR! perusmusta, johon kaadoin aina jämiä, mutta nyt siitä näkyi jo pohjakin läpi eli tyhjeni. Peitti yhdellä kerroksella.

Taisu ja Color Club Art Club -kynsikoristelulakat. Nämä oli kuivahtanut pulloon, joten joutaa pois.

Nfu-Oh aluslakka. Todella riittoisa, ostaisin toistekin jos vastaan tulee. Harmi vaan, että Nfu -tuotteiden valmistus on lopetettu.

Mavala Minute Quick-Finish -pikakuivattaja. Monessa postauksessa mukana, joten se kertoo jo jotain :D

Wet'n Wildin päällyslakka. Edullista ja ihan kelpoa!



hiustuotteet


SIM DS Support Color shampoo ja hoitoaine. Jos etsit tuoksutonta, mitään sanomatonta tuotetta hiustenhoitoon, niin nämä on sinulle. "Tuoksu" on muovinen ja todella tylsä, hiustenpesussa ei ollut mitään iloa näitä käyttäessä. En ostaisi uudelleen.

Sebastian Penetraitt shampoo ja hoitoaine. Näissä oli kiva tuoksu, näytekoon purkit on todella epäkäytännölliset, mutta jos nämä on edullisia, niin joskus voisi ostaa täysikokoiset. Nämä on tullut jostain kauneusboxista.

Head & Shoulders Classic. Voisipa sanoa, että aika tunnettu merkki, ihme on jos joku ei ole tätä kuullut/nähnyt missään :D Tämä taisi olla LivBoxissa tullut ja oli kiva käyttää pitkästä aikaa. Vaikka Classic on aika perustuoksultaan omaan nenääni, niin silti tämä tuoksuu jotenkin todella hyvälle. H&S on se, mitä joskus tulee ostettua tarjouksista. Se sitruuna on paras!

Schwarzkopf -hoitoaine hiusväripaketista. Tuoksu ei ole jäänyt kyllä mieleen, mutta yleensä nämä tuoksuu hyvälle.


vartalo- ja käsituotteet


Active Cosmetics Omena -suihkugeeli. Mieto, muovinen omenan tuoksu. Ei kummoinen tuttavuus.

The Body Shop Mango -suihkugeeli. Niin kesäinen ja ihana tuoksu, että ostin täysikokoisen. Se vartalovoide ei iske minuun, mutta tämä kyllä!

Yves Rocher Sitruuna Basilika -suihkugeeli. Mukavan yrttinen, pelkäsin kammottavaa tuoksua, mutta tykkäsin tästä. Uudet purkit jo jemmassa.

Avon Naturals Wild Berries and Pomegranate Youghurt -vartalokuorinta. Tässä kuorinnassa on herkullinen tuoksu, isot karpalon siemenet ei pahemmin kuori ja niitä on aika harvassa. Koko aineessa on ihan pienenpientä sokerista raapivuutta, mutta olisi voinut olla kivempikin. Tätä oli omaan makuun vaikea levittää käsin sekä pesukukalla. Isot siemenet jäi miulla pyörimään lattialle.

The Body Shop Cranberry Joy -käsisaippua. Matkuksen liikkeen löytö viime kesältä eli on varmaan vuoden 2014 -sesonkituote. Ihan jees, vaikka karpalo ei sykähdyttänyt tässä tuoksuna. Riittoisa.

Yves Rocher Apple Delight -kuorinta. Vanha kuorinta, epäkäytännöllisessä purkissa. Tuoksu oli omenainen ja tämä olisi varmasti levittynyt tasaisesti pesukukalla, käsin laitettuna jäi isoja osioita ihoon kiinni, joita sai hinkutella pois.


kasvotuotteet

Herbina Moisture Balance -kasvonaamio. Suosikkini :)

Planet Spa Revitalising Retreat Peel Off -kasvonaamio. En tiedä tuosta virkistävästä, mutta ihan perus kalvonaamio. PS -sarjan tuotteet on todella voimakkaasti hajustettuja, joten ei sovellu tuoksuherkille tai voimakasta tuoksua kavahtaville.

Yves Rocher Cranberry - kasvonaamio. Kiireiselle ihmiselle pikanaamiot on käteviä. Itse en huomaa tuota viilentävää vaikutusta, ellen kävele asunnossa naamion kanssa (yleensä en). Tätäkin on tullut jo muutama tuubi käytettyä. Loppua kohden tuotteen saaminen vaikeutuu ja tuubi pitää leikata, itselläni leikatessa tuote on kuivunut jo seuraavana päivänä tuubiin, joten suosittelen laittamaan johonkin ilmatiiviiseen purkkiin.

Dermosilin Lime ja Strawberry -shake kasvonaamiot. Hauska tuote, ei enää valmisteta.

H&M Raspberry Leaf Peel Off- kasvonaamio. Tuoksu Lidlin vadelmalimulle, hieman alkoholimaisella vivahteella. Värjää hitusen kasvoilta poistettaessa, joten kasvojen pesu on suositeltavaa :D Yksi nappi on riittoisa ja sain tästä kolmeen käyttökertaan naamion.






Prince or Frog - kylpypommi. Neutraali tuoksu ja poreilu kestää pitkään. Lopussa paljastuu tuleeko prinssi vai sammakko kylpypommista, itse sain prinssin :D

Yves Rocher Vadelma-, karhunvadelma- ja apple delight - kylpykuutiot. Nämä on myös pitkään poreilevia, tuoksut on kaikki hyviä.

Dermosilin näytteet olivat tyhjentyneet itsestään, joten ne voi heittää pois.

Essence Pure Skin Purifying Nose Stripes. Parhaita, ostan aina uudelleen jos vain on varastossa.

Tea Tree & peppermint kosteuttavat sukat. Tuoksuivat ihan Jenkki -purkalle. Poikaystävä käytti nämä ja eipä tuo mitään sanonut. Kait ne oli kokeilemisen arvoiset.



Rexona Maximum Protection -dödö. Raikas tuoksu ja olipa hieman päässyt vuotamaankin jossain vaiheessa. Ihan ok.

Esse* - microderm exfoliator. Ei kummoinen tuote itselleni, yritin tehokäyttää pois.

Lushin joku palasaippua lähtee myös muille maille, tämä on harvinaista herkkua, sillä palasaippuat kestää minulla käytössä iäisyyden. Ehkä Sexy Peel kyseessä.

Madara Nokkosuihke*. Tämä oli myös sellainen tuote, jota en itse ostaisi. En tykkää tuoksusta ollenkaan.

Avon On Duty Fresh -suihkutettava deodorantti. Lupaa 48h suojaa, mutta ei pidä minulla edes 2-4 tuntia pidempään :D

Bliss Fabulous Foaming Face Wash. Tykkäsin tästä, tuoksu oli vähän omituinen, mutta silti kiva. Vaahtoavuutta en kyllä huomannut. Voisin ostaa täysikokoisen.

The Body Shop Cranberry Joy -vartalovoide. Tämä on heikossa hapessa ja todella kiinteää. Iholle jää punaisia läiskiä voiteesta ja se murentuu. Ei hyvä.

SPAresource vanilja & greippi -käsivoide. Todella täyteläinen, ihana tuoksu. Ostaisin lisää, jos vain näitä vielä myytäisiin.

Avon NutraEffects päivävoide. Tykkään tästä sarjasta, mutta geelimäinen on omaan makuun enemmän, joten tätä en ehkä tule ostamaan. Suojakerroin 15 löytyy.

KBShimmer Raspberry Vanilla Mani Shot. Herkullinen tuoksu, joka jää käsiinkin leijumaan. Todella pitkäkestoinen pore.




Avonin hiusvärin hoitoaine, kun en väripurkkia jemmaile, niin edes joku muisto. Yllätyin kyllä suuresti miten hyvä hiusväri olikaan. Ostaisin siis uudelleen, ellen kasvattaisi omaa väriä takaisin.

Euro Shopper -vanulaput. Suosikkejani, joita käytän useimmiten.

Lush Butterbear -kylpypommi. Todella voimainen, jättää pesuvadin ihan rasvaiseen tahmaan, joka ei meinaa lähteä irti :D Olen käyttänyt aiemminkin tällaisen, mutta enpä enää muistanut tuota huonoa ominaisuutta.




Semmoisia loppuneita tällä kertaa, oliko tuttuja juttuja?





* tuotteet saatu Botania miitistä.









6 kommenttia:

  1. Kivasti oot taas kulutellu tuotteita

    VastaaPoista
  2. Lähinnä Rocherin tuotteet olivat tuttuja. Tuota naamiota olen tainnut joskus itsekkin kokeilla, mutta joo ei ollut viilentävää vaikutusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole omani olleet siis viallisia :D Tosiaankin se viileys tuntuu vain silloin kun kävelee asunnossa naamiokasvoilla, kun ilmavirta käy, mutta eipä muuten. Käteviä kyllä aikansa puolesta :)

      Poista
  3. Mulla on kans toi Yvesin viilentävä naamio. Ainakin viimeksi kun kokeilin sitä niin naama tuntui sen jälkeen ihan jäädytetyltä :D Olen huomannut ettei se aina viilennä. Tietysti jos sen laittaa jääkaappiin niin vaikutus varmaan tehostuu :) Millainen se prinssi oli joka tuli tuosta Prince or Frog-kylpypommista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prinssi oli sellainen muovinen, pieni läpyskä. Toisella puolen oli blondi prinssi ja toisella puolen tummatukkainen :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)