28.1.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 17

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Jälleen kerran tyhjentyneitä. Tässä kasassa on noin kuukauden roskat. Edellisen postauksen tein ennen kuin lähdin joululomalle, että saan tyhjät pois eli näitä roskia aloin "keräämään" 19 - 21.12.2016, ei voi muistaa tarkasti noin kauas :D

Harvinaista kyllä, nyt sattui semmoinen huti että oksat pois! Suosittelen kaikkia välttämään sitä.





Oriflame Almond Oil & Strawberry -hoitoaine. Kuten aiemmissa postauksissa olen todennut, niin tämä on ihanan tuoksuinen, ei huono hoitoaine. Ikäväkseni tälle sarjalle on tapahtumassa jotain ja on poistumassa Oriflamelta. Toivon, että tulee takaisin.

Fruttini Milky Orange -suihkugeeli. Kuvitelkaa pilaantuneen maidon tuoksu, joka on höystetty teollisella appelsiinintuoksulla. Kuvittelitteko? Tämä oli ehkä kamalinta suihkugeeliä ikinä, käytin kerran ja yökkäillen kaadoin viemäristä alas. Älkää ostako!

Puhas Loodus -shampoo. Niin hyväntuoksuinen mustaherukanlehti shampoo. Pesi hyvin hiukset. Ostettu I Love Me messuilta jo muutama vuosi sitten, mutta ostaisin kyllä uudelleen.

The Body Shop Glazed Apple -suihkugeeli. Ihanan kirpeän raikas omenasuihkari, tykkäsin!

Yves Rocher Candied Orange & Almond -kuoriva suihkugeeli. Tykkäsin tuoksusta, koostumus on aika löysää, mutta tuleepa ainakin pullosta hyvin ulos. Vaahtoaa pesukukan kanssa mukavasti.

Avon Advanced Techniques -hiusnaamio. Tässä on mantelinen tuoksu, mutta voisin kyllä ostaa erikseen. Helpotti hiusten kampaamista.

Avon Naturals Yumberry & Yughurt -hiusnaamio. Tämän tuoksu on vaan niin nannaa, että voisin syödä tämän. Riittää omiin hiuksiin noin 4-5 kertaan ja tämä on varmaan 2 tai 3 tätä ko. hiusnaamiota. Joten tykkään, suosikkini Naturals -sarjan hiusnaamioista.

I Love Cosmetics Lemon Sorbet -vartalonkuorinta. Tämä toimii tosi hyvin pesukukan kanssa, vaahtoaa kivasti. Herkullinen sitruunantuoksu, joka muistuttaa Ballerina (?) keksejä. Pelkästään kädeltä iholle levitettynä tämä ei ole hyvä, vaan pitää olla joku vaahdotus siinä välissä, ilman sitä kuorintaa tippuu lattialle.




The Body Shop Frosted Plum -kylpykuutiot. Käytän kylpykuutioita jaloille ja nämä TBS:n kuutiot porisee pitkään. Näissä kukkaisen makea luumun tuoksu lempenee vedessä ja vesi muuttuu maitomaiseksi. Ehdottomasti ostan TBS:n kuutioita jatkossakin.

I Love Cosmetics Chocolate Truffle -vartalovoi. Koostumus on paljon pehmeämpää kuin The Body Shopin vartalovoissa. Tämä kuluikin loppuun noin viikossa. Ehkä hieman tunkkainen suklaa tuoksultaan.

The Body Shop Glazed Apple -vartalovoi. Ihanan raikas omena, koostumus oli jähmeää ja vaati hieman lämmittelyä ensin, että levittyi kunnolla.

Oriflame kirsikka -käsivoide. Tässä oli ihan kiva kirsikan tuoksu, koostumus oli vähän huono sillä se on aika juoksevaa ja muutaman kerran sotkin pöytäliinan sekä tippuipa tätä asfaltillekin, kun käänsin kättä laittaakseni korkin kiinni.

Oriflame Brazil Nuts -käsivoide. Koostumus sama kuin kirsikassakin. Tuoksu oli kivan pähkinäinen.




Avon NutraEffects geelimäinen päivä- ja yövoide. Tämä on suosikkini kaikista kokeilemistani päivävoiteista, plussaa myös, että voi käyttää yövoiteenakin. Outoa kyllä, tämä sarja on harvoin esillä kuvastoissa.

Oriflame Time Reversing SkinGenist Day & Night Essence. Tämä on toinen pullo ja kolmas menossa, en kuulu ikäluokkaan jolle tämä sarja on suunnattu (+50), mutta eipä tämä ole mitään vaarallista iholleni tehnyt. Pullon ulkoasu on muuttunut pitkulaisemmaksi, tilaan tätä aina tarjouksesta, sillä normaalihinta on aika hurja.


Oriflame True Perfection -seerumi. Tätäkin olen tainnut pari pulloa jo käyttää, tykkään siitä että pullon saa kokonaan tyhjäksi eikä sinne jää mitään. Tuoksuu miellyttävälle.

Avon Planet Spa Blissfully Nourishing -käsi- ja jalkakuorinta. Ikävä kyllä, tämä tuoksuu palaneelle sokerille, kun saman sarjan hiusnaamio tuoksuu toffeelle, harmi. En osta toiste.

Herbina Energy Boost -misellivesi. Tässä oli alussa kiva tuoksu, mutta sitten se alkoi tökkimään. En ehkä ostaisi toiste.




Percy & Reed Volumising no oil oil -hiusöljy. Tämä kesti käytössä todella pitkään. Suht tuoksuton kaveri ja luulen, että tämä pullo saa jatkokäyttöä.

Mereneid tasoittava aluslakka, sävyssä rose. Tykkään tästä aluslakasta, harmi kun I Love Me -messuilla tätä ei ole enää ollut myynnissä ainakaan pariin vuoteen :(

Wet'n Wild -päällyslakka. Ihan perus päällyslakka. Pysyy hyvässä kunnossa loppuun asti. Suosittelen.

Mavala Minute Quick- Finish pikakuivattaja. Tästä tykkään. Tulisipa joskus isompi pullo myyntiin.

Yves Rocher Repair -huulirasva. Ihka ensimmäinen huulirasva ikinä, joka loppuu! Tykkäsin tästä kovasti, kosteutti huulet hyvin ja paransi myös flunssakausina nenänvierustat.

Neutrogena kasvojenkuorinta. Näytekoko saatu I Love Me -messuilta, ihan ok. Vielä on toinen tämmöinen, mutta en ostaisi täysikokoista.

Beautyblender -valkoinen. Pesin tätä silloin tällöin Lushin palasaippualla, joka sitten värjäsi meikkimunaa, on tämä kyllä pitkään miulla ollutkin ja jemmassa on uusi, joten lähtee pois.

Revitale mustapäälaput. Tässä paketissa on viisi lappua ja hintaa euron, ainoa huono puoli on se, että olen nähnyt näitä ainoastaan Tuurin Kyläkaupassa :D Edullisia, eikä näissä tule mukana niitä leuka/otsa lappuja, vaan kaikki on nenälle.

Sana-sol rautatabletit. Nämä on hyviä, syö mielellään. Taitaa olla toinen purkki näitä? Ostin Anttilan loppuunmyynnistä :P

Pirkka -kasvopuhdistuspyyhkeet. Jos tykkää aurinkorasvantuoksusta, niin nämä sopii juuri sinulle. Tuoksu jää kasvoille/iholle joksikin aikaa, itse en tuoksusta välitä.

Neljä kappaletta silmänrajauskyniä. Nämä ovat niin kovia, että sopisivat paremmin vaikka piirtämiseen tai ristikoiden ratkomiseen. Jo kädelle piirtäessä sattuu :D

The Body Shop Bath Fizzer - Berry Bliss. Ihana tuoksu ja kuten luumuisetkin, niin tämäkin porisee pitkään.

Laveran käsivoidenäytteet. Sininen on sellainen perus, joka käy varmasti monelle. Vihreästä en  tykännyt, jätti oudon kalvon käsiin.

Avon Ideal Flawless -meikkivoidenäyte. Jooh, ihan liian tumma ja tuoksu ehkä maailman kamalin, kuin aurinkorasva joka on jäänyt pitkäksi aikaa aurinkoon :D

BlackUp primer ja Dermosilin elixir. Näistä ei mitään muistikuvaa.

Lush Canders -kylpypommi. Aika mitäänsanomaton, mutta tulipa käytettyä. Porisi varmaan viisi minuuttia.









Huh, sellaisia tällä kertaa. Fruttinin suihkugeeli jätti kyllä traumat hetkeksi ja tulen muistamaan sen tuoksun kauan!



Mitä tuoksua sinä et voi sietää?












11 kommenttia:

  1. Upean valtava kasa loppuneita:) Ilahdun aina muitten isoista kosmetiikkajätekasoista, niin ei tunnu ne omat sitten poikkeavilta;) :)
    Pahoista tuoksuista, mikä tulee ensimmäisenä mieleen juuri tässä hetkessä on pekonin tuoksu:( En voi sietää paistetun pekonin tuoksua (hajua), enkä pekonia muutenkaan;)
    Kosmetiikkamaailmasta mieleen tulee ensimmäisenä jotkut luonnonkosmetiikkatuotteet, esimerkiksi Cîme -nimisellä merkillä on ainakin yksi inhottavan tuoksuinen päivä-/yövoide. Kokeilin sitä vain yhden näytepussukan verran, mikä sekin oli jo liikaa;) Kasvotuotteelle ihan järkyttävä tuoksu:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en tykkää Esse-tuotteiden tuoksusta ollenkaan. Tuo suihkugeeli oli kyllä kammottavin koskaan.

      Itselläni myös kamomilla on siinä ja siinä, että kestääkö käyttää tuotteen loppuun.

      Poista
  2. Ikävä kyllä nyt on sanottava, että minä en näe lukea tuossa reunassa violetin päällä olevaa tekstiä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt kun kommentti latautui, teksti on kapeammalla, kokonaan valkoisella, eikä reunakaan ole niin tumma violetti. Onkohan vika mun koneessa?
      Minä olen tykännyt kovasti Laveran käsivoiteista, tai minulla on ollut tuota sinistä ja oranssia (appelsiini). Se appelsiini tuoksuu tosi hyvältä. Meidän Cittarissa myydään Laveraa, ja sitä appelsiinia löytyy kaikkea muuta, mutta ei käsivoidetta.

      Poista
    2. Taustan pitäisi olla violetti mutta tekstien pitäisi olla valkoisella pohjalla. Ainakin itsellä näkyy niin mobiilissa kuin koneellakin.

      Poista
    3. Tein juuri mielenkiintoisen havainnon. Yleensä tulen tänne Facebookin kautta, ja silloin on ongelmana se, että teksti on liian leveä valkoiseen kenttään, ja vasemman reunan violetti on niin tumma, etten saa tekstistä selvää. Nyt tulin kirjoittamalla blogin nimen osoitekenttään, ja nyt kaikki näkyy oikein! Eli Facebokin vika, ilmiselvästi :D

      Poista
    4. Hmm. Outoa. Itselläni on yleensä puhelimen kanssa se ongelma, kun se vääntää kaikki automaattisesti mobiilipuolelle :D

      Poista
  3. Huh mikä määrä tuotteita! Mä en ymmärrä miten ihmiset ehtii käyttämään tällaisia vuoria yhden kuukauden aikana :D Itsekin suunnittelin postaussarjaa loppuneista tuotteista kun siten olisi kiva kirjata aina lopullisia arvioita, mutta aika surulliselta näyttää tammikuun roskakasa tähän mennessä... :D

    Mutta hyh hyh mikä Fruttini, varmasti pysyn loitolla! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joskus kyllä tulee itsellekin semmoisia kausia, että tuntuu siltä ettei mikään lopu. Sitten joskus taas loppuu kaikki yhtä aikaa. Kasvonaamiot pahimpia, kun ne kestää ja kestää.

      Fruttini ansaitsisi warning -tekstit pulloon :D

      Poista
  4. Hitsi, just menin tilaamaan kaverin kautta avonin käsi ja jalka kuorintavoiteen.... saa nähdä tykkäänkö tuoksusta, onneksi on aika pieni tuubi niin tulee varmasti nopeasti kulutettua loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se tuoksu jakaa mielipiteitä.
      Saman sarjan hiusnaamio tuoksuu toffeevanukkaalle, kun tuo käsienkuorinta palaneelle sokerille :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)