8.4.2017

essence - Honey care

Tein pari viikkoa sitten tilauksen Kosmetik4lessille ja kerrankin sain koriini nämä essencen Honey Care -sarjan tuotteet. Tuotesarja ei kuulu Suomen valikoimaan. // edit. Pretty.fi myy myös essencen tuotteita, jotka kuuluvat  3 metrin valikoimaan, myös nämä löytyvät sieltä!

Jos sinua kiinnostaa mitä meille oikein saapuu, niin kannattaa kurkata essencen suomenkieliset sivut. Sieltä näkee kaiken aina uusista tuotteista poistuviin, sekä tulevat Trend Edition -kokoelmat.

Honey care -sarjaan kuuluu:

Käsivoide 1,45 €/25 ml.
Käsienkuorinta 2,25 €/25 ml.
Kynsi- ja kynsinauhanaamio 2,25 €/25ml.


Kaikissa kolmessa on samanlainen tuoksu, todella hunajainen ehkä myös teollinenkin. Tuoksuna ehkä karkkimaisempi vrt. The Body Shopin Honeymania -sarjaan. Itselleni tulee tästä tuoksusta jokin mieleen, mutta en saa päähäni mikä.

Käsivoide on paksua, eikä tarvitse paljoa. Mikään tehokosteuttava tämä ei silti ole, imeytyy nopeasti, mutta paljon tujumpi vrt. TBS -minikäsivoidetuubit. Sopii siis hätätilanteissa ja käsilaukkuun, jos kaipaa nopeaa kosteutusta ja ilman lähmäistä tunnetta.

Kynsi- ja kynsinauhanaamio on outoa. Koostumus on hyvin karkaavaista. Ei mitenkään nestemäistä, mutta sitä oli todella vaikea ottaa purkista. Tulee mieleen joku hiusvaha :D Kun sormilla töpsöttelee tuota naamiota, saa aikaan säikeitä ja "kermavaahtohuippuja". Tämä on riittoisaa, ei tarvitse paljoa. Tuotteen voi huuhdella pois lämpimällä vedellä tai pyyhkeellä.

Käsienkuorinnassa on mukavasti pieniä partikkeleita, kuin hienoa sokeria. Ihan peruskuorinta. Jos tykkäät tiheästä kuorinnasta, joka ei kuitenkaan raavi, niin kannattaa kurkata :)

Käytin ensin käsienkuorintaa, sitten naamiota ja sen jälkeen voidetta. Käsistä tuli todella pehmoiset. Tuoksu jää toki voiteen jälkeen käsiin hentoisesti tuoksumaan.


6 kommenttia:

 1. Oi, kiinnostavia tuotteita! :) harmi, etteivät tule Suomeen myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Harmin kyllä. Paitsi kolmen metrin ständit rantautuvat Suomeen jossain vaiheessa tätä vuotta. Ehkä silloin tulee jotain.

   Poista
  2. Kolme metriä! En malta odottaa mitä kaikkea sieltä löytyy :)

   Poista
  3. Tietääkseni käsivoiteet kuuluvat kolmoseen. Ihan satavarma en ole.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)