20.4.2017

L'oréal Paris Colorista Washout #Redhair

Miun blogissa harvemmin uutuuksia vilahtaa, etenkin nopealla julkaisutahdilla. Mutta nyt on poikkeus sääntöön! Lopetin hiusten värjäämisen kestoväreillä elo-lokakuussa 2016, aloitin kasvattamaan omaa hiusväriäni takaisin, mutta kukaan ei kiellä käyttämästä väliaikaisia hiusvärejä ;D

Väripakkauksen mukana tulee ohjeet, kaksi paria suojakäsineitä sekä värituubi. Mitään muuta et tarvitsekaan!

Ei kehitettä, eikä ammoniakkia. Voisipa sanoa, että tämä muistuttaa hyvinkin paljon Color Maskeja.
Vaikka kyseessä on kevytväri, suojakäsineet eivät ole turhaan siellä paketissa. Punainen tarraa todella hyvin kiinni, joten jos omistaa vaseliinia tai muuta rasvaa, niin kannattaa suojata mm. korvat ja otsa.
Colorista Washout hiusvärit kestävät noin 1-2 viikkoa, väriä voi myös itse haalistaa saman sarjaan kuuluvalla Fader -shampoolla. Itselläni on tummat hiukset ja suositellut värit ovat tämä #Redhair sekä #Turquoisehair. Pastellisävyt sopivat paremmin vaalennetuille/vaaleille hiuksille, jota tummatukkaisetkin voivat käyttää, kunhan vaalennus on alla.

Ennen värin laittamista pese ja kuivaa hiukset. Levitä väri haluamallasi tavalla; ombreksi, raidoiksi tai kauttaaltaan hiuksiin. Anna vaikuttaa sen verran, minkä tavan valitset. Itse laitoin ombrena, joten vaikutusaika oli 30 min. Aika voi olla myös lyhyempi, esim. 20 min.

Kun vaikutusaika on ohi, huuhtele väriä pois niin kauan, että huuhtoutuva vesi on kirkasta.

Pakkauksessa on esiteltynä kaikki kolme eri tapaa laittaa väriä sekä niiden vaikutusajat.
Lähtötilanne:

Omaa väriä on tullut jo runsaasti takaisin eli vaalean ruskea. Latvoissa on vielä viime vuoden värjäyssaldoa eli punaista hiusväriä, joka valossa näyttää hieman kupariselta.


lähtötilanne


Vaikutusajan ja pesun jälkeen lopputulos näyttää luonnonvalossa tältä!
Täytyy sanoa, että tämä yllätti miut ällikällä ja turkoosi on pakko testata myös! Miun hiuksiin ei mennyt koko värituubia, vaan riittää vielä seuraavankin kertaan :)
Hinta Sokoksella 7,90 € (ilmeisesti tarjouskampanja menossa)
Pretty.fi -verkkokaupassa 9,90 €Omani olen ostanut Sokoksen verkkokaupasta, silloin hinta oli 9,90 €. Nyt saisi paria euroa halvemmalla + bonukset kaupan päälle!

Joko sinä olet kokeillut?


12 kommenttia:

 1. Melkoisen hyvin kyllä on sinun hiuksiisi väri tarttunut, näitä pitää ehdottomasti joskus kaupassa lähemmin tsiigailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin tätä suuresti. On aika voimakasta ns. väliaikaiseksi väriksi :D Muistan sen, kun nuorena tyttönä omassa hiuspehkossa ei näkynyt edes ne neonoranssit vappuvärit :'D

   Poista
 2. Kylläpä on hyvin tarttunu, en ole hiuksia värjännyt 7 kuukauteen, mutta ensi viikon maanantaille on kampaamoaika niin pitää siellä värjätä, kotivärjäykset saa hetkeksi jäädä viime vuoden värjäyskierteen tieltä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että olen tainnut kampaamossa värjätä kahdesti. Ekalla kerralla väri lähti jo parin pesukerran jälkeen pois, vaikka oli kestävä. Seuraavalla kerralla koko värjäyssessio kesti neljä tuntia, tekijä oli vanhempi nainen joka teki kaiken vanhalla tyylillä :D

   Poista
 3. Kiva tiiäx onko pinkkiä sitä vois ehkä testata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pastellipinkki löytyy :) Itselleni ei tosiaankaan kävisi kuin tämä ja se turkoosi. Pastelliset voisivat olla aika mitään sanomattomia :D

   https://www.pretty.fi/loreal-paris-colorista-washout-pink-hair-valiaikainen-poispestava-hiusvari

   Poista
  2. ok toi voi olla kans liian haalea täytyy tutkia valikoimaa joku kerta

   Poista
  3. Harmi kun näissä on enemmän juurikin vaaleille hiuksille tarkoitettuja. Oon niin laiska, että en jaksaisi alkaa ensin vaalentamaan jne.

   Poista
 4. Näyttää hyvältä. Kiinnostas turkoosia kokeilla. :) Mulla suht samanväriset hiukset kuin sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosia testaan seuraavaksi! Se onkin sitten se viimeinen vaihtoehto :D

   Poista
 5. Oho, yllättävän paljon pigmenttiä kun noin hyvin tarttui. Harmi kun noissa ei ole kuparista vaihtoehtoa, voisin nimittäin siinä tapauksessa testata hiusvärin ylläpitoon. No pitää pysytellä Color Maskissa, se ainakin toimii. :D Mulla on tällä hetkellä niin törkeä tyvikasvu että en kehtaa lähteä ulos ilman hattua, mutta onneksi huomenna pääsen kampaajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla ei toiminu Color Maskit edes silloin kun ylläpidin värejä. Näytti ihan samalta kuin ennen sitä :D

   Poista

Kommentointi on sallittua :)