10.8.2017

Essie - Funky Limelight

Olen tämän lakan ostanut kynsikoristekirppikseltä yli vuosi sitten ja sain sen silloin itselleni miitistä, jonka järjestin. Nykyään miittien järjestäminen on täällä päin turhaa, sillä kiinnostus on kuollut monella. Itselleni tulee täältä Joensuusta mieleen vain kaksi kynsiblogia. Muut ovat lopettaneet.

Lisäksi olen kiinnittänyt huomiota, että moni on hankkinut lemmikin, nimenomaan koiran :D

Tähän väliin tämmöinen "Asiasta kukkaruukkuun" -aloitus.


Funky Limelight, ulkona

Funky Limelight on harvinaisuus, lähinnä siksi että se on Essien. Essie kun on lähinnä tunnettu monista punaisen eri sävyistä. Kynsillä kaksi kerrosta Funkya, sen alla kaksi kerrosta Color Clubin Blank Canvasta.

Vaikka alla on kaksi kerrosta valkoista, kuultaa silti joistain kohti hieman läpi. Funky kuivuu mattapintaiseksi ja raidoittuu hieman, joten kannattaa lakkailla tarkasti.

L. A. Girl Spottted on mustavalkoinen glitter. Sitä yksi kerros.


Funky Limelight + L.A. Girl - Spotted keinovalossaKeinovalo selkeästi latistaa lakkauksen näkyvyyttä, ulkona taas on aivan eri meininki :D

4 kommenttia:

 1. Mä lähden ehdottoman mielelläni miitteilemään jos sellaisia järjestetään xD (en tosin kynsibloggaajaksi voi itseäni tituleerata, sen verran harvakseltaan ne blogissa nykyään vilahtavat..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se porukan saaminen on vaan niin vaikeaa :/ Joensuusta moni on lopettanut ja suurin osa on tuolla lifestyle/sisustus/vauva -puolella.

   Liian iso vaiva saada edes 5 hlö kasaan :D

   Poista
 2. No on kirkas! Harmi, jos koostumus on hankala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus on kyllä kenkku :/ Essiellä oli joskus muutama muukin hieman tämän tyylinen ja niissä oli sama ongelma.

   Poista

Kommentointi on sallittua :)