22.8.2017

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 23

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."






Avon Senses Garden of Eden -vartalokuorinta. Nämä poistui pari kampanjaa sitten myynnistä, ei kovin karkea kuorinta. Vaahtoaa hyvin pesukukan kanssa. Ihan ok.

Lush The Comforter -suihkugeeli. Todella nestemäistä suihkugeeliä, mehukas marjainen tuoksu. Tuoksu leijaili myös suihkun jälkeen kylpyhuoneessa ja hennosti myös iholla. Ei suosikkejani, mutta voisin ostaa uudelleen. // paitsi, että en osta, koska on poistuva tuote!

The Body Shop Glazed Apple, Virgin Mojito ja British Rose -kuorinnat. Näistä ainakin Glazed Apple sopii hyvin käsienkuorintaan, pesukukan kanssa en saanut toimimaan ollenkaan. Mojito ja Rose toimivat omppua paremmin pesukukan kanssa. Ruusu oli tuoksuna yllättäjä ja voisin ostaa uudelleen.

Dermosil Mandarin ja Classic -suihkugeelit. Mandariinissa on mukava tuoksu, tunnistettava. Classic tuo mieleen pilkotun vesimelonin, joka on ollut hetken aikaa jääkaapissa. Hyvin samantyylinen tuoksu! Voisin ostaa molempia uudelleen, mandariinia onkin täysikokoisena.





Kuusi kasvonaamiota!

Pikachussa oli mukava, makea hunajan tuoksu.
Misshan kasvonaamion tuoksu oli raikas sitruuna, tosi kiva!
Holika Holikan Mustikka oli näistä parhain tuoksultaan ja jollain tavalla tykkäsin tuosta aloesta raikkauden vuoksi.

Etude Housen käsinaamio teki käsistä todella pehmeät. Ekassa pussukassa oli itse naamiohanskat ja toisessa suojakäsineet, että voi jotain tehdäkin samalla.




essence i want candy -kynsienkuorinta. Todella karkea kuorinta, ei sovellu herkille käsille! Tuotetta pakkauksessa on 7 ml ja hinta tällä 2,49 €. Makea tikkarituoksu. Halvempiakin kuorintoja on olemassa ja saa enemmän tuotetta.

BIOAQUA Skin Care Carbonated Bubble Clay Mask. Todella riittoisa tuote (100g), ellei joku olisi pudottanut tätä viemäriin ja yli puolet meni sinne. Ostaisin kyllä uudelleen.

essence pureskin pore refining serum. Tämäkin oli todella riittoisa ja pistin tanssiksi kun sen viimein loppui. Ei tehnyt mitään, mutta tulipahan kokeiltua. En kyllä tiedä mistä tätä nykyään saa, kun en ole nähnyt pitkään aikaan.

essence pureskin purifying nose strips. Jos haluaa hellästi irtoavat/tarttuvat nenälaput, niin näitä kannattaa kokeilla. Jos verrataan Bioren lappuihin, niin nämä eivät vie nenää mennessään :D

Yves Rocher Riche Creme Comforting Anti-Wrinkle Cream -yövoide. Tämä minikoko tuli joskus tilauksen mukana lahjana ja pieneksi, 7 ml tuubiksi sain tästä varmaan 10-15 käyttökertaa koko kasvoille. On todella paksua voidetta. Ainoa blaah on tuoksu.

essence all about matt fixing compact powder. Tykkääään! Onnistun tosin aina hajoittamaan tuon kannen ja tässäkin se on irti.

Avon Glimmerstick sävyssä Blackest Black. Tämä kuivahti, joten hus pois.

essencen nestemäiset rajauskynät. Nämä on lopetettu kauan sitten ja ovat semikuivuneet pulloon.




OPI Avojuice spiced persimmon käsi- ja vartalovoide. Hyvin kevyt voide, kuten Avojuicet yleensä. Tuoksui Juicy Fruit purkalle ja käytin tämän ilomielin pois.

Avon Senses Moisturizing After Shower Mist - Lagoon. Nämä on niin kivoja suihkun jälkeen käyttää. Ikävä kyllä, nämä poistuivat myös kuvastosta samalla kertaa kuin kuorinnat. Toivottavasti tulevat pian takaisin!

Oriflame Swedish Spa Night Renewal -käsivoide. Tuhti käsivoide, ei tarvitse paljoa. Tässä sama tuoksu kuin muissakin Swedish Spa -sarjan tuoksuissa. Jos en ole väärässä, niin pakkauksen ulkoasu on nykyään erilainen.




Pirkan vanulaput. Ihan markettikamaa, paitsi näistä tein valituksen. Ei ihan ollut mennyt tehtaalla putkeen, toivottavasti pääsivät erän jäljille.

method mulled cider -käsisaippua. Viime talven ostoksia Carlsonin alesta. Tuoksuu herkulliselle punaiselle jouluomenalle. Loppui aika nopeasti. Ostaisin uudelleen tätä tuoksua.

Nivean puhdistuspyyhkeet. Näiden tarra ei pysynyt alun jälkeen ollenkaan kiinni ja piti kääntää joko ylösalaisin tai laittaa paino esteeksi.

Avon Footworks Exotic Paradise -jalkakuorinta. Tuoksuu aurinkorasvalle, mutta kuorii kivasti. Ei suosikkejani tuoksun suhteen, mutta toinen näitä vielä löytyy.

Oriflame Milk & Honey Gold -hiusnaamio. Huomasin vasta lopussa, että tässä on mukana kultaista shimmeriä. Ei kuitenkaan jää hiuksiin mitenkään. Todella juoksevaa hiusnaamiota, enkä pahemmin välitä näitä purkeista, tuubit on kätevämpiä. Silotti kuitenkin hyvin hiukset.

Rimmel Nail Nurse -aluslakka. Ihan kiva, useamman olen näitä käyttänyt.

Mavala Minute Quick-Finish -pikakuivattaja. Näitäkin kuluu tasaiseen tahtiin.




 
Siinä kaikki tältä erää :)









5 kommenttia:

  1. Apua, en voi ees kuvitella miten paljon sulla on täysiä tuotteita vielä! :D Ois hauska nähdä vaikka postauksen muodossa kaikki suihkugeelit ja rasvat ja muut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne suihkugeelit ei sopisi edes yhteen kuvaan, ellen kuvaisi parvekkeelta alas :'D Vartalovoiteita ja käsirasvoja on yksi pahvilaatikollinen :D

      Poista
  2. Näistä loppuneista on aina niin kiva lukea! Monia kivoja juttuja olet saanut käytettyä :) Essencen puuteri on myös minun ehdoton suosikkini ja itseltänikin kansi menee rikki ihan joka kerta! ;) Ihanan näköisiä naamioita, noita Holika Holikan omia pitäisi päästä testaamaan.. Bubble Clay Mask löytyy minulta myös, mutta on edelleen korkkaamatta.. en tiedä, mitä enää odottelen sen kanssa. Täytyy vissiin ottaa asiakseen ja katsoa, minkälaista hupia siitä saadaan aikaiseksi.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että joillakin muilla menee se rasia rikki :'D Nyt käytössä se vedenkestävä versio ja sekin natisee jo uhkaavasti.

      Bubble -naamio kestää todella pitkään, jos ei vaan pudota puolia viemäristä alas. Huomasin, että ohut kerros kuplii parhaiten ja nopeiten, paksumpi kerros ei oikein pelitä.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)