28.1.2018

ABC - Eclipse

Kosmetiikkamaailmassa yleensäkin, jos ei aina osta uutta, tulee kohtaamaan sellaisen asian, että jotain tuotetta ei saa mitenkään enää käsiinsä. Tai saa, mutta hintakin on sen mukainen.

essence, Oriflame ja Avon ovat kaikki merkkeinä sellaisia, että melkeinpä mihinkään ei kannata luoda syvää suhdetta, sillä se poistuu kuitenkin. essence on ehkäpä "pahin", sillä he vaihtavat vakiovalikoiman tuotteitakin noin pari kertaa vuodessa hyllyissään + trend editionit, jotka vaihtelevat kausittain.

Jotkut eivät tykkää tehdä videoita tai postauksia käyttäen sellaisia tuotteita, joita ei enää saa ja ymmärrän kyllä tämän. Toisaalta asia on kaksipiippuinen. Käyttääkö kyseisiä tuotteita sitten enää ollenkaan, kun uusia tulee koko ajan? :D

Tämänkertaisessa aakkoshaasteessa molemmat lakat ovat kohdanneet tämän kohtalon.
Avon - Eclipse. Kynsillä kolme kerrosta. Kaikki Cosmic -sarjan lakat ovat holoisia ja aika ohuita koostumukseltaan. Kuivuvat kuitenkin kohtuullisessa ajassa, jos lakkaa ohuita kerroksia. Upea, syvänvihreä.

essence - hopea glitter. Harmikseni tällä ei ole nimeä ollenkaan. Kirkkaalla pohjalla oleva hopeinen glitterlakka. Yksi kerros kynsillä.

8 kommenttia:

 1. Kyllä minä ainakin käytän tuotteita joita ei enää myydä. Varmaan puolet minun kynsilakoista/meikeistä yms on ns.vanhoja joihin ei enää törmää missään, turha niitä on kuitenkin sen takia jättää käyttämättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie törmäsin tähän asiaan yhdessä meikkipalettikokoelma videossa. Vloggaaja olisi halunnut paletilla tehdä meikkiä, mutta ei nähnyt siinä mitään ideaa, koska palettia ei enää saanut mistään käsiinsä. Säilytti sen silti kokoelmissa.

   Poista
 2. Harmi etten tiennyt vielä silloin Avonista kun tuo Cosmic-kokoelma on ollut myynnissä. Saati sitten ollut niin kiinnostunut kynsilakoista kuin nykyään. Upea lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Miulla on tulevassa lakkakokoelma postauksessa seuraavana mm. Avon ja siellä on koko nelikko. Muistaakseni meidän valikoimiin tuli vain kolme, mutta muualla kokoelma oli laajempi ja näin ollen toisen harrastajan kautta sain neljännen :D

   Poista
 3. Aivan ihana lakkaus <3 Ja siis jos en käyttäisi enää sellaisia lakkoja, joita ei saa, joutuisin varmaan luopumaan 4/5 kokoelmastani :D Ja suuri osa niistä, mitä ei enää myydä, on juuri niitä mun "aarteita" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3

   Sama täällä, itselläni on paljon essenceä ja Avonia, joita ei enää saa jatkuvien valikoimien muutosten vuoksi. Myös muuta kosmetiikkaa löytyy, joita ei enää saa :D

   Poista
 4. En olekaan tullut ajatelleeksi, että blogin pitäminen pitäisi ajatella noin kaupallisesti. Mun mielestä bloggajien ei pitäisi kantaa huolta siitä, pystyykö lukija tekemään tismalleen samanlaisen lakkauksen tai meikin kuin postauksessa (kun ei kuitenkaan pysty :D). Enempikin lukijana haen inspiraatiota kuin valmista mallia.
  Ja lakkaus on kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän törmäsin alunperin jonkun tubettajan luomiväripalettikokoelma videossa. Olisi halunnut tehdä meikkivideon jollain paletilla, mutta ei voinut, koska sitä ei enää mistään saa. Joten video olisi ollut katsojille turha.

   Kiitos :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)