6.1.2018

Rituals Exclusive joulukalenteri 2017 / Joulukalenterikatsaus, osa 1

Joulu on ohi, herkut sulateltu ja nyt on aika odottaa taas uutta kierrosta!

On hyvä käydä läpi mitä kalentereista oikein tulikaan?

Ensimmäisenä tarkastelussa on Rituals Exclusive 2017 joulukalenteri. Arvoltaan kalenterin sisältö on noin 115 €. Saatavilla oli myös toinen, Deluxe, joka sisällön arvo oli 140 €. Erona näiden kahden kalenterin välillä oli mm. hieman erilainen sisältö (ei kuitenkaan omaan silmään mitenkään huikeasti) ja muoto. Toisessa sisältö oli pienissä lahjapaketeissa.

Voit katsoa kuvat sisältöineen täältä. Sieltä löytyy myös kokoamisohjeet videolla.Nyt sisältöön! Tuotteet eivät ole päiväjärjestyksessä.

Luukku 2. The Ritual of Anahata  rosewood & pine -vaahtoava suihkugeeli. Tämä oli talven rajoitettu erä, 50 ml.

Luukku 14. The Ritual of Hammam fresh eucalyptus & rosemary -vaahtoava suihkugeeli, 50 ml.

Luukku 22. The Ritual of Ayurveda indian rose & sweet almond oil -vaahtoava suihkugeeli, 50 ml.

Luukut 3, 10, 17, 24.

Kultaiset tuikkukipot tuikkuineen tulivat joka sunnuntai. Tuoksuna kaikissa The Ritual of Anahata -tuoksuperheen tuoksu.


Luukku 12. The Ritual of Sakura organic rice milk & cherry blossom - vartalokuorinta, 70 ml.

Luukku 5. The Ritual of Sakura organic rice milk & cherry blossom - vartalovoide, 70 ml.

Luukku 21. The Ritual of Hammam refreshing eucalyptus & olive oil -suihkugeeli, 70 ml. Tehoa voidaan lisätä mm. kuorivalla hanskalla, hierotaan kostealle iholle 5-10 minuuttia, huuhdellaan pois. Tuoksuu meille mm. karkkihyllyltä tutuille eucalyptus kurkkupastilleille :D Isossa pussissa olevat, vihreä käärepaperi.

Luukku 16. The Ritual of Samurai organic bamboo & deep sea minerals -shampoo & suihkugeeli, 70 ml.

Luukku 11. The Ritual of Dao white lotus & yi yi ren -sänky- ja vartalosuihke, 20 ml.

Luukku 9. The Ritual of Dao white lotus & yi yi ren -suihkuöljy, 20 ml.

Luukku 8. The Ritual of Samurai wakame & organic bamboo -shampoo, 30 ml. Shampoo on aiemmin ollut saatavilla vain luksushotelleissa, mutta nyt sitä oli tässä kalenterissakin.

Luukku 18. The Ritual of Ayurveda indian rose & shikakai -suihkugeeli, 30 ml. Myös tämä kuuluu luksushotellien valikoimaan, eli on ensimmäistä kertaa ns. kaikkien saatavilla ilman yöpymistä hotellissa.

Luukku 15. The Ritual of Dao chinese mint & yi yi ren -rentouttava seerumi, 5 ml.


Luukku 4. The Ritual of Hammam warming ginger & eucalyptus -vartalokuorinta, 125 g.

Luukku 7. Miracle Wipes organic aloe vera & lotus flower -meikinpoistoliinat, 10 kpl.

Luukku 20. Kuorintahanska.

Luukku 19. Tiny Rituals - kylpyrakeet, 100 g.

Luukku 13. Rituals Treat mandarin & yuzu -palasaippua. Tämä on myös ollut saatavilla vain hotelleissa, joiden kanssa Rituals tekee yhteistyötä. Ei siis ole myynnissä erikseen. Tuli omassa kääreessään, mutta sille kävi huonosti, kun yritin saada tätä luukusta ulos :D


Luukku 6. 3-in-1 miracle -ripsiväri, 4ml.

Luukku 23. The Ritual of Dao white lotus & yi yi ren -käsivoide yöksi, 70 ml.

Luukku 1. The Ritual of Ayurveda indian rose & sweet almond oil -käsivoide, 70 ml.


Ritualsin kalenteria voin suositella merkistä kiinnostuneelle ja erilaisista, jopa maanläheisistä tuoksuista tykkääville. Jos voimakkaat, hyvin hallitsevat tuoksut eivät ole mieleesi, skippaa ainakin ihonhoitotuotteet ja kynttilät.

Ottaessani kalenteria lähetyslaatikosta pois, jo silloin tuli nenään kalenterista tulevat tuoksut. Purkkeja ja tuubeja (poikkeuksena vaahtoavat suihkugeelit) ei myöskään tarvitse aukoa, sillä ne tuoksuvat jo selkeästi läpi, puhumattakaan laatikosta, missä tuotteita säilytän. Sieltä leijailee tuoksu selkeästi, vaikka se on kiinni.

Tuotteiden tuoksut vaihtelevat kukkaisesta aina sinne metsäiseen, hieman jopa miehiseen Axe/Rexona tuoksumaailmaan.


Mitä mieltä sinä olit sisällöstä?
4 kommenttia:

 1. Moikka! Kiva postaus! Tässä jo ensi joulua odottelen kovasti ja mietin mistä saisin ostettua Ritualsin adventtikalenterin?? Viime vuonna jäi kovasti harmittamaan, sillä ilmeisesti tiettyjen pakkausten (suihkuvaahdot ym.) vuoksi Ritualsin omasta verkkokaupasta ei voitu toimittaa Suomeen. :( Mistä sait ostettua oman kalenterisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tilasin omani eleven.fi -verkkokaupasta!
   Ritualsia myy myös Lookfantastic ja Feelunique, mutta en tullut katsoneeksi oliko niillä kalenteria myynnissä.

   Voi olla, että nuo suihkuvaahdot olivat syynä, että eivät toimittaneet, ne kun oli ponnekaasullisia, mutta nuo kolme verkkokauppaa ainakin toimittaa, kun itsekin olen suihkuvaahtoja tilannut.

   elevenillä on vaan se, että pitää kirjautua ruotsin kauppaan (eleven.se), lisätä toivelistaan ja kirjautua sitten ulos. Sen jälkeen kirjautua eleven.fi - > mennä toivelistaan -> lisää koriin. Suomen eleven -sivuilla ei Ritualsia myydä, joten pitää kiertää se :D

   Poista
  2. Tuhannet kiitokset vastauksesta!!! :)
   Viime vuonna eivät Lookfantastic tai Feelunique myyneet Ritualsin kalenteria. Tuo eleven-kikka tulee taatusti testiin tänä vuonna! :D Rituals on vaan niin ihana!

   Oikein mukavaa loppukesää! :)

   Poista
  3. Jossain vaiheessa poistelin omalta elevenin toivelistalta Ritualseja, kun olivat poistuneet valikoimista. Toivottavasti kuitenkin ei kokonaan myynti lopu ja kalenteri tulisi tänäkin vuonna!

   Toivottavasti tuo kiertoreitti vielä toimii :)

   Poista

Kommentointi on sallittua :)