12.4.2018

Alkuvuoden suosikkeja!

Jätin kuukauden tuote -tekstit pois, mutta nyt kurkataan alkuvuoden suosikkeihin.
Mitä on tullut käytettyä innolla?





Oriflame Loving Care -sarjan multi-purpose cream on monitoimituote ja sitä voi käyttää myös kasvoille. Oma purkki on huvennut vartalovoiteena. Ostin tätä yhden purkin lisää ja samalla periaatteella olevaa toisenlaista testiin, vain purkki on erilainen joulukuosinsa vuoksi (saatavilla toki myös normaalina purkkina).





Favora Kosteuttava Kasvosuihke majailee yöpöydällä ja suihkutan tätä yleensä illalla ennen nukkumaanmenoa ja aamulla kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Raikastaa mukavasti ja kuivuu nopeasti, tuoksuu vedelle.




Loccitane Verbena jättipönikkä ei lopu ikinä! 100 ml pullo takaa varmasti sen, että tuoksut sitrukselle pitkään. Korkki on tiukka ja yritänkin olla käsittelemättä tätä rasvaisilla käsillä, ettei käy vahinkoa ja pullo olisi palasina. Suihkemekanismi on puolestaan sopivan löysä ja tuoksusumu tulee nätisti suuttimesta.

Pitkäikäinen ei tuoksu iholla ole, miulla maksimissaan 2 tuntia.






L'oréal misellivesi "tuoksuu" miellyttävälle verrattuna edelliseen Lumeneen. Lumenessa oli myös korkkiongelmia, en meinannut saada sitä aina auki ilma pyyhkeen apua, mutta tämä L'oréalin mekanismi on täysin eri maata. Korkki aukeaa ilman taisteluaja todella helposti, toki pitää hitusen nostaa omilla voimilla, mutta olen joka kerta saanut sen ilman taistelua auki.




Oriflame eco beauty -kasvonaamio tuo kylpylän kotiisi. Ihan perinteinen savinaamio, mutta tämä kuivuttuaan pöllyää ympäriinsä, mikäli satut puhumaan naamion ollessa jo kuiva.

Savinaamion tapaan hieman sotkuinen, olen saanut värjättyä kaksi pantaa tällä, eikä ne ole lähteneet edes pesukoneessa puhtaaksi. Vaatii huolellisen pesun kasvoilta, vaikka joskus niin luulen tekeväni, jää vanulappuun yleensä aina jotain rippeitä naamiosta.






Viimeisenä löytö Rainbow-merkiltä.

Jos tykkäät Aarrearkku -pussin hedelmänameista, mutta et välitä muista kylkiäisistä, kannattaa ostaa tämä. Pussilla on hintaa 1,25 €/ 250 g ja makeiset ovat Fazerin tehtaalta, joten se selittää samaisuuden Aarrearkku -pussiin ;)

Namipussi löytyy siis S-ryhmän kaupoista, joiden valikoimiin kyseinen pussi kuuluu.





Oletko sinä löytänyt uusia suosikkeja?












4 kommenttia:

  1. Kokeilin kerran kaupassa tuota Verbena-tuoksua ranteen sisäpuolelle, ja se alkoi kirvelemään ihan tajuttomasti :o En tiedä olenko sille allerginen tai jotain, mutta koskaan ennen ei ole käynyt niin. Suosikiksi en uskalla vielä sanoa, mutta Avonin uusi hopeashampoo ja -hoitoaine olivat positiivinen yllätys kun niitä olen ehtinyt kerran koittaa. Vaikka olivatkin pelottavan värisiä, niin eivät kuitenkaan värjänneet käsiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! :O

      Mie olen siitä poikkeuksellinen, että harvemmin hajuvesiä iholle suihkutan. Ei ne sieltä pääsisi tuoksumaan kenellekään, kun pukeudun eskimoasuun melkeinpä kesät talvet :D

      Poista
  2. Tuo Lóccitanen purkki on jo monesti pyörinyt mun mukana kaupassa, varmaan pitää hankkia se kerran se on riittoisaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Miun käytössä ainakin tuo hajuvesi on riittoisaa :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)