28.4.2018

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 31

"Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta."



Nämä loppuneet tuotteet ovat aika lailla hitusen reilu kuukauden ajalta. Seassa oli isoja purkkeja, jotka täyttivät säilytyslaatikkoa, niin piti alkaa purkamaan saldoa, joten tässä ne tulee!






Nivea Refining Clear-Up Strips. Paketissa 4 kpl lappuja nenälle ja 2 kpl leukaan/otsalle. Helppo saatavuus ja valkoisesta lapusta näky hyvin tarrautuneet epäpuhtaudet.  Jos muita ei ole saatavilla, niin näitä yleensä kaupoista löytyy.

essence pure skin purifying face strips. Paketissa 3 kpl lappuja leukaan/otsalle, yhdessä liuskassa siis kaksi lappua (kuten Niveassakin). Ei mitään kummoista sanoittavaa, samanlainen muotoilu kuin Niveassakin jne.

essence -kasvonaamio. Tämä oli trend editionissa, jonka tuotteet oli tarkoitettu niin tytöille kuin pojillekin, kasvonaamio oli ohut, helppo asetella ja teki työnsä hyvin.

Holika Holika Peach Juicy Mask Sheet. Pakkaus jo itsessään on herkullisen näköinen, tuoksu oli selkeästi persikkainen, naamio oikein tirisi seerumista. Myönnän, tilasin pakkauksen vuoksi :D

Garnier Pure Charcoal Black Tissue Mask. Musta kangasnaamio, joka tuoksuu samaisen merkin puhdistusaineille eli tehokkaille. Lupaa mm. mattapintaistaa kasvoja, siitä en osaa sanoa mitään. Näitäkin on helppo napata isoimmista kaupoista mukaan.

Manefit Beauty Planner Mask Cucumber. Raikas, kurkkuinen kasvonaamio. Kurkku on ehkäpä oma suosikkini, olipa merkki mikä tahansa. Muistaakseni tässä kangas oli mukavan ohut.






Sebamed Lemon Grass & Green Tea -suihkugeeli. Tuoksuu tuubista nuuhkittuna todella hyvälle, sitruunaiselle vihreälle teelle, mutta suihkussa tuoksu on aika mitäänsanomaton. Yllättävän paksu koostumus.

I Love Mixed Berries -suihkugeeli. Herkullisen tuoksuinen suihkugeeli oli violettia ja siinä oli mukana shimmeriä. Suihkugeelissä oli mm. luumua ja kirsikkaa, sekä ripaus kanelia ja inkivääriä. Hieman liian paksu koostumus, mutta voisin ostaa kyllä uudelleen, jos vain joskus tulee vastaan.

Rituals... The Ritual of Ayurveda - suihkuvaahto. Näissä jos missä ollaan suihkuvaahdon ytimessä! Kuin kermavaahtoa iholla. Tämä punainen versio oli tuoksultaan kukkaisen makea, tuoksuina tässä oli indian rose ja sweet almond oil.

Rituals... The Ritual of Hammam -suihkuvaahto. Tämä olisi varmasti miesten mieleen. Tuoksu on kuin yskänpastilli raikkaan eucalyptyksen ja rosmariinin siivittämänä. Molemmista jää iholle tuoksu hetkeksi.

Rituals... Samurai Cool Down. Ritualsin tuotesarja joka on suunnattu miehille, mutta käytin tämän itse. Tuoksu on ihan perinteinen tuoksu, joka on melkein jokaisella sarjalla, joka on vaan miehille tehty. Käytin tämän shampoona.





Avon NutraEffects päivä- ja yövoide. Tämä on harmikseni poistunut valikoimista, oli geelimäinen koostumukseltaan ja tuoksu kivan raikas, kepeä. Käytin näitä ainakin kolme purkkia, näppäriä reissussa, kun ei tarvinnut kuljetella erikseen päivä-/yövoidetta.

Oriflame Optimals Hydra Moisture Boosting -seerumi. Geelimäinen seerumi raikkaalla tuoksulla. Pieni miinus siitä, että purkkia ei saa tyhjäksi. Pumppu ei yllä pohjaan, että sillä voisi kaapia loput pois, eikä geeli liiku mihinkään, vaikka pullo olisi ylösalaisin.

Lumene Lähde 3 in 1 micellar cleansing water. Tuoksutonta misellivettä etsivälle on tässä oikein mainio kokeilukohde. Toimii ainakin peruspuhdistukseen ja helppopoistoisiin meikkeihin.

Garnier Micellar Cleansing Gel Wash. Riittoisa ja puhdistaa yhtä hyvin kuin misellivesi. Tuoksu on hyvin maanläheinen, itselleni tulee eniten mieleen navetan aromit.

Avon Clearskin Bubble Cleanser. Samanlainen kuin edeltäjänsä, paitsi uusi nimi ja läpinäkyvä pakkaus. Jättää kasvot raikkaaksi, miulla tämä oli aamukäytössä.

La Roche-Posay Thermal Spring Water. Tämän korkkasin viime vuoden lopulla käyttöön, kun pidin 38 asteen kuumeen, oikein mukava tapa raikastaa lämpimiä kasvoja. Soveltuu myös vartalolle.






Oriflame Essence & Co Lemon & Verbena käsi- ja vartalovoide. Ohuehkoa voidetta, jonka käytin kokonaan vartalovoiteena. Kun voidetta on jäljellä pullossa noin 3-4 cm, niin pumppu ei enää halua sitä pumpata. Onneksi voide on aika juoksevaa, niin se tulee näppärästi pullonsuusta alas esim. kädelle.

The Body Shop Coconut -käsivoide. Mukavan mieto tuoksu, oikein hyvä ns. toimistorasvaksi, imeytyvät nopeasti. Koostumus on ohutta. Helppo sujauttaa myös käsilaukkuun.

Oriflame Loving Care multi-purpose cream. Sopii melkein mihin vaan, itse käytin vartalovoiteen tapaan. En ole mantelintuoksun suurin ystävä, mutta tässä se on mukavan mieto ja tuoksuu siedettävälle. Koostumus ei ole tönkköä vaan sopivan voidemaista.





Oriflame HairX Ultimate Repair Mask. Voisi sanoa kampaamotuotteeksi tältä merkiltä, tuoksu on hyvin tavanomainen niihin tuoksuihin, mitä itse olen kampaamoihin astuessani nuuhkinut. Jättää suht voimakkaan tuoksun myös hiuksiin. Jätti hiukset selviksi.

Zoella Beauty Snow polished -vartalonkuorinta. Viime joulun sesonkituoksu yllätti kukkaisuudellaan. Tästä sarjasta löytyy mm. pionia, karpaloa ja minttua. Kukkaisen marjainen tuoksu, selkeästi pioni on hallitsevin tuoksu. Jähmeän sokerista, ihan perinteinen kuorinta.

Avon Planet Spa Greek Seas -vartalonkuorinta. Väriltään veikeän sinistä ja mukana oli levähippusia. Tämä oli aika paksuhkoa ja lopussa sai tuubia puristaa aika voimalla.

XZ Muumi Shampoo & hoitoaine. Miedon vadelmainen tuoksu, ehkä hieman muovisella tuoksuvivahtella. Käytin tätä shampoona ja hoitoaine/hiusnaamio sitten erikseen, nämä monikäyttöiset eivät koskaan tee omissa hiuksissani kumpaakaan ja hiukset ovat takussa ilman hoitoainetta.

Avon Naturals Verbena & Peppermint -hoitoaine. Olen tästä sarjasta puhunut aiemminkin, mutta yksi suosikkituoksuistani Avonin hiusmaailmassa.





Yves Rocherin vanulappuja, nämä on hennosti tikattuja ja pysyvät kasassa.

essence strong & clean asetoniton kynsilakanpoistaja. Makean mantelinen tuoksu, ihan kelpo poistaja, löytyy 2 metrin hyllystä.

Avonin luomivärinpohjustaja, joka on tilattu heti, kun tuli myyntiin. Tämä oli valmistettu 3/2015, joten olihan tällä jo ikääkin, ei siis ihme, että koostumus kuivahti :D Uusi, erilaisella purkilla korkattu.







4 kommenttia:

  1. Näitä on kyllä aina mukava lukea ja bongata mielenkiintoisia tuotteita :) itselläkin on tuo Garnierin musta naamio, pitäisi käyttääkin pian. Yritän vaan kuluttaa näitä perinteisiä kasvonaamioita pois, helposti tarttuisi aina sheet maskiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla ei montaa sheet maskia enää ole jemmoissa, käytin ennen muuttoa aika tehokkaasti pois :D

      Molemmat Garnierin mustat oli aikalailla samanlaisia. Ihan jees :P

      Poista
  2. Juu, minustakin näitä on hauska lukea, kun on niin kivat ja ytimekkäät arviot. Repesin ton Garnierin miselligeelin kohdalla "Tuoksu on hyvin maanläheinen, itselleni tulee eniten mieleen navetan aromit". Hahhah, hyvin sanottu:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotapa vain, kunhan Nivean kuorinta loppuu. Silläkin on hyvin omalaatuinen tuoksu :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)