17.6.2018

Project Polish, part 2

Aika on taas rientänyt tämän projektin osalta hurjaa vauhtia, edellinen teksti tammikuulta :D

Projektissa on mukana kahdeksan (8) lakkaa, kun yksi loppuu, niin otan tilalle uuden.





China Glaze - Travel In Colour. Päällyslakka, joka sopii oikeastaan mihin vain. Pelkästään omilla kynsillä ei ole imarteleva, sillä tuntuu kellastuttavan kynsiä enemmän, johtuu varmaankin hieman kellertävästä shimmeristä, jota lakan seassa on. Topperina hyvä, jonkun toisen lakan päällä. (9.6 ml)

essence - i feel good. Syvemmän värinen vihreä, jota olen käyttänyt yllättävän paljon. Tämä lakka on tainnut vajua toiseksi eniten. (8 ml)

Orly - Explosion of Fun. Myöskin päällyslakka, mutta jo kahdellakin kerroksella aika peittävä eli voisi käyttää sellaisenaan. (18ml)






Color Club - Disco Dress, lisätty holoa. Violetti"holo", joka kuivuu täysin mattapintaiseksi. Kynsillä holo ei näy niin hyvin edes päällyslakan kanssa. (7 ml)

Models Own - Pinky Brown. Nämä vanhemmat MO-lakat ovat melkeinpä jo suojeltuja kohteita, sillä näitä ei enää tehdä :D Ohut koostumus, mutta on se nätti! (14 ml)

Avon - Polished Plum. Luumunvärinen tekstuurilakka, lakan pohja on hieman sinertävä. Tekstuurisuudestaan huolimatta helppo poistaa. (12 ml)






essence - beijos de brazil. Varmaankin rumin lakkapullo miun kokoelmissa :D Varmasti seuraava loppunut tässä projektissa. (8 ml)

Lumene - Koivujen alla, lisätty holoa. Suurin vajuma tämän projektin lakoissa, innostun yleensä tästä ja lakkaan usein pari kertaa peräkkäin. Out koostumus, joten menee aina kolmen kerroksen taktiikalla.






Projektin aikana loppuneita:

China Glaze - Grape Pop
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Nova









2 kommenttia:

  1. Hitsi mullahan on kans tämä projekti mutta olin ihan unohtanut koko jutun haha. Hyvin harvoin tulee lakattua niillä lakoilla jotka ovat tässä projektissa mukana... Täytyy vähän tsempata. Yhtäkään päivityspostausta en ole tehnyt :D toki ei hirveesti näytettävää olekaan... Täytyy ottaa mukaan kesälomareissulla vanhempieni luo ja lakkailla äidin kynnet ja varpaat jokatoinen päivä haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän työlästä on kyllä joidenkin lakkojen kohdalla. Tuo Orlykään ei paljoa kerkeä kulua, jos topperina käyttää, sitä kun ei paljoa tarvitse.

      Sen voin sanoa, että helpoimmat lakat (tai merkkinä helppo) on essence. Ne tuntuu vajuvan todella nopsaan!

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)