27.6.2018

Trooppiset kynsilakat Oriflamen malliin!

Suurennuslasin alla tänään Oriflamen The ONE Nail Paint kynsilakat. Lakkojen sävyt sopivat kesään todella hyvin, lisäksi näiden pitäisi tuoksua mangolle.

Pullossa lakkaa 5 ml, hinta vaihtelee kampanjan mukaan.Chameleon Green, vihreä lakka kultaisella shimmerillä. Lakkapohjassa on myös sinisyyttä, joka näkyy sivelemällä lakkaa pullon kaulaan.

Kynsillä kaksi kerrosta ja etusormessa päällyslakka (sama kerrosmäärä ja päällyslakka muissakin kuvissa).

On hieman metallisen oloinen, mutta siveltimenvedot eivät erotu häiritsevästi. Lakan kultaisuus erottuu hyvin toisessa kuvakulmassa.


Chameleon Green

Chameleon Green


Fresh Lime, ei ole perinteisen kirkas keltavihreä, vaan hieman likaisempi sävy. Tämä lakka oli koostumukseltaan creme ja peitti siis kahdella kerroksella hyvin. Lakka on ihan perinteinen, ei hituloita seassa tai mitään muutakaan.


Fresh Lime

Fresh Lime


Papaya Punch, todella raikas ja hyvin peittävä. Tämä on myöskin creme, joka hieman yllätti muiden ollessa shimmerisiä/metallisia. Ihan perinteinen lakka, ei hituloita tai muutakaan.


Papaya Punch

Papaya Punch


Paradise Pink on tämän joukon heikoin, omasta mielestäni. Tässä oli ohuin koostumus ja sopisi hyvin esim. mustan päälle tai johonkin koristeluhommeleihin. Tämä ei peittänyt kahdella kerroksella itselle sopivaksi.

Pinkki pohjaväri, sinertävällä shimmerillä, mutta löytyy myös kultaista.Paradise Pink


Paradise PinkGolden Orchid, violettipohjainen lakka, kultaisella shimmerillä. Tummanpuhuva violetti on nätti ja kultainen shimmer antaa eloa. Peitti kahdella kerroksella hyvin.


Golden Orchid

Golden Orchid

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mie tykkäsin myös! Ainoa narina tuosta pinkistä, joka olisi voinut olla hitusen peittävämpi.

      Poista

Kommentointi on sallittua :)